User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
68 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: eBay alışverişlerinde Paypal Hilesi ile Gümrük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla enson paypaldan bi kullaniciya forumdan anlastigim icin 150 Euro gonderdim. Eger ikinci el mali aldigmizdan bunun icin sorun cikarirlarsa yandim. Ordaki kadin eger surkli parca alirsan gumruk mevzuatinin bilmem kacinci maddesinden ticari alim yapiosun die vergiye sokarim dedi. Yani butun herseyimiz Ankara posta mudurlugundeki 2 tane kadina bagli. Guzel Turkiye'min saka gibi olaylarindan bir tanesi daha.

Gecen hafta arabanin parcalarini alirken karnimi agrittilar yok 55$ kargo olmaz sen urunun fiyatini ona koydurmususn die falan dediler. Kafa goz dalasi geliyor insanin orda da. Ama kadina insanca dedimki;

"Sizde emir kulusunuz anliyorum ama emirleri kendinizden aliyorsunuz, buraya her gun bir dunya dolandirici geliyordur onada bisi demiorum. Ama elimde faturam var hesabini yapiosun 93 Euro cikior daha neye beni zorluosunuz dedim. Yuzunde salak bi siritis oldu. Kivirdi bu sefer zaten ucuzmus vergisini odeyip alin dedi. Sen ode o zaman o vergiyi hemen alayim dedim. Kargoda otomobil parcasi var dedim kucuk kutu olmasi imkansiz gidin bakin dedim. Bana demezmi insallah die. Yahu insani zorla sinirlendiriyorsunuz hanimefendi hirsizmiyim yani ben vergimi kaciriorum dedim. O arada telefon montumun on cebindeydi ters sekilde. Hakaret mi ediosunuz bana dedim ses kaydi var elimde illa dava mi acalim dedim. Kalsin urun sizde dedim. Ben onu alirim bi sekilde kanuni yollarla dedim. Kadin bi dumur oldu. Siz sunun 2 tane fotokopisini cektirin dedi KIZIL KAFA. Gittim cektirdim geldigimde o yoktu obur esmer kadin vardi sizin urununuz ne kadarmis dedi hesapladi etti sora aldim gittim.

Hep soyluyorum. Duzgunce is yapmayi engelleyen insanlardan Nefret ediyorum. Bildigim kadariyla dunyanin hic bir yerinde gumrukte urunun fiyat siniri yok. Bizi bu duruma sokanlar utansin.

Yeni taktigim paypal ciktisini alicam Photoshop ile uzerindeki degeri degistiricem. Banka ciktisinida ayni sekilde yapicam. Sahtecilikten basimiza bela gelsinde bir devletle davalik olalim
    KA Style

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bayağı ağrıtmışlar senin karnını ankara bu kadar kötü mü yaw. komple m3 turboladık ebay dan hiç bir sorun çıkmadı ki bırakın otomobil parçasını ben babaannemi bile geçiririm gümrükten artık. ayakcılar war oralarda iyice izleyin renk veriyorlar zaten. üç beş atıyorsunuz ne warsa çıkarıyorlar gümrükten.

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bir sorum war
    bu bahsettiğiniz şeyi ne alırken yaptılar acaba ? extre vs istemeyi ?
    elektronik vs bişeymi ?
    eğer adamın pahalı olduğundan emin olduğu ve bunu ıspatlayabileceği bişey ise olabilir mesela 1000 dolarlık bi laptopu 80 dolar denirse ozman sorun çıkar
    ama bu araba parçası vee o kişinin hayatında hiç gormediği bişey ise sanmıyorum ole bişey olacağını

Dynatech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara posta gümrüğünde aldığın ne olursa olsun teslim almaya gittiğinde paypal ödemesi ve banka onaylı kredi kartı ekstresi isterler..Başka yolu yok..Ne oldugu önemli değil yani...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu bilmiyordum hakkaten can sıkıcı
    ozman en güzeli istanbul üzerinden geçirmek
    tabi inşallah burdada bole uygulamalara başlamazlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Walla enson paypaldan bi kullaniciya forumdan anlastigim icin 150 Euro gonderdim. Eger ikinci el mali aldigmizdan bunun icin sorun cikarirlarsa yandim. Ordaki kadin eger surkli parca alirsan gumruk mevzuatinin bilmem kacinci maddesinden ticari alim yapiosun die vergiye sokarim dedi. Yani butun herseyimiz Ankara posta mudurlugundeki 2 tane kadina bagli. Guzel Turkiye'min saka gibi olaylarindan bir tanesi daha.

Gecen hafta arabanin parcalarini alirken karnimi agrittilar yok 55$ kargo olmaz sen urunun fiyatini ona koydurmususn die falan dediler. Kafa goz dalasi geliyor insanin orda da. Ama kadina insanca dedimki;

"Sizde emir kulusunuz anliyorum ama emirleri kendinizden aliyorsunuz, buraya her gun bir dunya dolandirici geliyordur onada bisi demiorum. Ama elimde faturam var hesabini yapiosun 93 Euro cikior daha neye beni zorluosunuz dedim. Yuzunde salak bi siritis oldu. Kivirdi bu sefer zaten ucuzmus vergisini odeyip alin dedi. Sen ode o zaman o vergiyi hemen alayim dedim. Kargoda otomobil parcasi var dedim kucuk kutu olmasi imkansiz gidin bakin dedim. Bana demezmi insallah die. Yahu insani zorla sinirlendiriyorsunuz hanimefendi hirsizmiyim yani ben vergimi kaciriorum dedim. O arada telefon montumun on cebindeydi ters sekilde. Hakaret mi ediosunuz bana dedim ses kaydi var elimde illa dava mi acalim dedim. Kalsin urun sizde dedim. Ben onu alirim bi sekilde kanuni yollarla dedim. Kadin bi dumur oldu. Siz sunun 2 tane fotokopisini cektirin dedi KIZIL KAFA. Gittim cektirdim geldigimde o yoktu obur esmer kadin vardi sizin urununuz ne kadarmis dedi hesapladi etti sora aldim gittim.

Hep soyluyorum. Duzgunce is yapmayi engelleyen insanlardan Nefret ediyorum. Bildigim kadariyla dunyanin hic bir yerinde gumrukte urunun fiyat siniri yok. Bizi bu duruma sokanlar utansin.

Yeni taktigim paypal ciktisini alicam Photoshop ile uzerindeki degeri degistiricem. Banka ciktisinida ayni sekilde yapicam. Sahtecilikten basimiza bela gelsinde bir devletle davalik olalim
    siyah olan yeri ben uygulamıştım bi sorun olmadı bide ordaki memurlar taş kafalı bende topkapıdakilerle baya bir haşir neşir oldum
    OEM+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanılıyorsun. ben manifold getirttim.adamlar ne olduğunu bile anlamadı tabi doğal olarak demirden parça onlara göre.ama takıldı....faturada da 20 dolar yazıyordu.gümrük müdürü tanıdığım olmasa çıkaramazdım kesinlikle...
    tamamen şans meselesi gümrük işi TR'de...

Alıntı mar1lyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bir sorum war
    bu bahsettiğiniz şeyi ne alırken yaptılar acaba ? extre vs istemeyi ?
    elektronik vs bişeymi ?
    eğer adamın pahalı olduğundan emin olduğu ve bunu ıspatlayabileceği bişey ise olabilir mesela 1000 dolarlık bi laptopu 80 dolar denirse ozman sorun çıkar
    ama bu araba parçası vee o kişinin hayatında hiç gormediği bişey ise sanmıyorum ole bişey olacağını

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xxozanxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanılıyorsun. ben manifold getirttim.adamlar ne olduğunu bile anlamadı tabi doğal olarak demirden parça onlara göre.ama takıldı....faturada da 20 dolar yazıyordu.gümrük müdürü tanıdığım olmasa çıkaramazdım kesinlikle...
    tamamen şans meselesi gümrük işi TR'de...
    Tanıdık olmasa nie çıkartamıyorsun. Türkiye gümrüklerinden demir parçasını geçmesi yasak mı ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şans meselesi demekki ben şimdiye kadar 6 tane turbo kiti geçidim tek turbolarda aldım manifold turbo kombinli olarakta geçirdim şimdiye kadar tek vergi odediğim satıcı ile anlaşmazlık sonucu değeri üzerinde yazılı olan 2 parça
    bana elektronikolmadıkça dokunmadılar elektronikleride benmde tanıdığım war o sağolsun hallediorm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    krank soktuk bu ne dedi masa yapacaz dedim ozel
    karışmıyorlar şimdilik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vermediler bu ne parçası dediler.egsoz borusu diye geçiştirdim.olmaz yedek parçaya girer veremeyiz.beyanname açtır,onu yap bunu yap biton şey sıraladılar dedikleride 1-2 haftalık ve 600-700tl'lik özel gümrük müşavirinin altından kalkabileceği işler...

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanıdık olmasa nie çıkartamıyorsun. Türkiye gümrüklerinden demir parçasını geçmesi yasak mı ?

G60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piston ve kollar adresime kadar geldi benim, hem de ikinci el hiç açılmamışlarda yılbaşı döneminde. Bayram yılbaşı vs olayı çok farkediyor paket kontrolünde. Yoksa tüm paketler mutlaka açılıyor.

Burak sen vimlenmedin mi gümrükte. Artık bişey alamıyorum ben, İstanbuldaki arkadaşlara falan yollatıyorum KIZIL abla saolsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikinci elin takılma ihtimali daha düşük özel eşyaya girdiği için...

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birimiz ya şu kızılı yoketsin yada evlensin ahahahah nedir cektigimiz kadın sen alım satımmı yapıon diip duruyo her gidişimde tuning filan feci gereksiz ablanın gözünde anlam veremio hiç

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kasma tek Paypal hesabından tek kredi kartından bile yapabilirsin. Parayı 3-5 günlük periyodla yolla. Ondan sonra bankadan istediğin özel ekstre içinde tarih aralığı ver önceki veya sonrakini kapsamasın...
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bozuk veya tamir edilmiş yedek parça diye sokabilirsiniz arac parcalarını bircok parcayı oyle getirdim.

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faturayla itinayla PS de oynayarak parca gonderdim bir kac defa 200 kusur dolarlik. Bavul ticareti kadar zevklisi yok ama. Seviyorum amerikanin hava alanlarini. Her cikisim TR'e ve ici dolu araba parcalariyla oldugu icin

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah ne kadar çok kalpazan arkadasımız warmıs

emre.aksu
    Misafir
    simdi ornegin bir turbo kiti 100 dolar gösterip istanbuldaki gümrükten vergisiz gecirebliyoruz oylemi? supermis yaww.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)