o konuyuda izah edeyim
uzakdoguda panel kabin ve pcb (main board) yapan firmalar var bunlar kendi aralarında ürün takası şeklinde alışveriş yapıyorlar ve ortaya 3 yada 4 farklı firma çıkıyor. bakıyorsunuz hepsi aynı ürün aynı kalite kullanılan malzeme aynı oldugunu görüceksiniz...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
ben samsung tavsiye edebilirm 132 ekran arayanlar için ozellikle ps3+gt5 le çok keyifli![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ayrıca hdmi kablosu haricinde başka kablo kullanıldıgında görüntü hd (high definition) olmayacaktır....
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
106 full hd odamda TV im var fakat digiturk u bugun iptal ettirip Dsmart HD ye gecmek istiyorum yorumlarınız nelerdir + ve - leri nedir suandada kampanyadaymıs 1 nisan a kadar 249ytl yıllık
ozgur ben kullanıyorum bu piano black falan filan tam modelini blimyorum 106 ekran full hd pixelance sanırım seri
sanırım 7-8 ay oldu ilk çıktığında almıştım oldukça uygun bir fiyata
hem ps3 hem bilgisayar hem tv sürekli bağlı kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım oldukçada verimli goruntu konusunda
135
├┼┼╕
246R
o zaman güzel
valla alıcas tv yi anne baba izlicek,film falan 40yılda bir izlenir.
türk kanalları izlencek %99![]()
anne baba kullanıcaksa çok detaya gerek yok zaten zor oğreniyorlar
digiturk kumandasıda zaten vestel lcd yi kontrol ediyor çift kumanda olayıda yok![]()
135
├┼┼╕
246R
LCD tv alacak kişilere tek önerim pioneer'dır. Her yıl arka arkaya en iyi LCD ödülünü almaktadır. Sharp ve philips'te diğer kaliteli mallar. Sony alacaksanız W serisine pek bakmayın 1,800tl'ye 102ekran 30:0000 kontrast ıhıh. Uydu olayına gelince dreambox 800hd tabiki en iyisi ama o kadarda verilmez. Next 2000serisi orta sınıfın direğidir 150tlTürkiye'deki servis ağı çok büyük next tavsiyemdir.
Kumandacılara da logitech harmoni tavsiyemdir 32adet cihazı aynı anda kullanabilirsiniz 99tl mi neydi o da![]()
pioneer rekabete dayanamayarak uretimi bıraktı artık tv yokaryıca ben panasonic urunleri uzerine tanımıyorum plazma olarak lcd de artık tüm markalar iyi
![]()
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)