abi biz bu işi yapıyoruz 20 senedir, uydu alıcı çanak anten lnb üretim ve satış. ben bile eve Dreambox almayı düşünüyorum var artık sen düşün![]()
Efe dream box pahalı redline'ı tavsiye edermisin 150 tl ye buldum otomatik update falan bi dünya özellik var. Sadece modül takılmıyor onada gerek yokmuş sanırım.
bi uydu alıcısı imalat ithalat ve ihracatçısı olarak derim ki ihtiyacınıza göre ürün alın sonuçta 24 saat tv karşısında olan biri isen ve şifreli kanalları izlemek sana keyif veriyorsa dreambox en mantıklısı sonuçta tr de satılan uydu güncellemeli ürünlerin çogu güncelleme garantili degil (dreambox dışında).
tv olayına gelince lcd tft plazma full hd tarzı tvlerde ise hdmi çıkışı olan cihaz kullanmanı öneririm yoksa scart yada av girişi ile kaliteli görüntü alma imkanın yok. kablo ne kadar kaliteli olursa olsun bu böyledir...
uydu konusunda da yardımcı olurum teknik bilgi detay hak...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
kanka o zaman sana bir iki ipucu vereyim full hd alacaksan sadece fiyata bakıcaksın çünkü full hdlerin hepsi aynıdır birbirlerinden hiçbir farkı yoktur olsa dahi en iyisi ile en kötüsü arasında 200 dolar fark vardır. nasıl üretildiklerini gördüğüm için diyorum ki paranızı boşa harcamayın...
Gökhan ÇAPRAZ
Abi kesinlikle aradaki farkı hakediyor Dreambox. Yine de bütçe meselesi, sen bilirsin![]()
DreamBoxlar 1000TL civarı bu arada...
dreambox ların fake olanlarıda var piyasada dikkatli incelemek gerekir ürünü...
Gökhan ÇAPRAZ
Bence en mantıklı seçim:
http://www.vestel.com/msib20/tr/firs...paign=hd-ligtv
Plazmada hdmi giriş mevcut şimdi redline markası üzerinde duruyorum. Dream box almam 1000 lira vermem televizyon seyredeğim diye egzantrik alırım o paraya.
Bakalım redlinelarda hdmı çıkış varmı.
Nasıl yani Full Hd 10 bit panelle Full Hd 10 bit olmayan TV kalitesi bir mi?
Bende nasıl üretildiğini görmeyen birisi olarak kesinlikle fark var diyorum...
zaten çoğu markanın panelerini belirli firmalar uretiyor yanılmıyorsam ? panasonic in de bu konuda çok çok iyi olduğunu biliyorum?
incelediğim kadarıyla gozle çok fazla farkedilemeyecek kadar farklar var bende çok ucuk paralar verilmesine karşıyım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
10 bitlik panelle normal paneli yan yana koyun bi farkı ayırtedemeyene bir çift gözlük benden![]()
zaten fiyatları bile 3 katı..
şimdi öncelikle şunu belirteyim
lcd tv ler panel ve pcb die tabir ettiğimiz bileşenlerden meydana gelir. bu ldc lerin çogu çin menşeyli oldugundan çinde panel yapan 2 firma var(büyük firmalardan bahsediyorum) çogu üretici onlar ile çalışır. fakat pcb yapan yada dizen yüzlerce degil onbinlerce firma var. notebook bilgisayarların ekranları ve lcd tv ekranları arasında üretim aşaması olarak hiçbir fark yoktur . üretim mantıgı aynıdır. tek fark pcb kartındadır. o farkta destekledigi pikseldir başka bi fark yoktur..
Gökhan ÇAPRAZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)