Geçen ay başladığımız KUMHO DRIFT MAGAZİN projesi ile Dünya'dan ve Türkiye'den haberler ve pilot tanıtımları artık her ay daha geniş yer bulacak![]()
Geçen ay başladığımız KUMHO DRIFT MAGAZİN projesi ile Dünya'dan ve Türkiye'den haberler ve pilot tanıtımları artık her ay daha geniş yer bulacak![]()
güzel olmuş güzel![]()
Icerik guzel gorunuyor elinize saglik.. Yalniz kapagi biraz basit buldum, arkaplanin bilgisayarda boyanip hazirlanmasi pek guzel olmamis bence..Aracin fotografi nasilsa o sekilde konsa ve saga sola dergideki arabalarin fotograflari serpistirilse 1-2 tane hos olurmus..
Hayırlısı olsun açıkça söylemek gerekirsa kapak sayfasını pek beğenmedim yani arabanın arkasındaki imaj çok sade kamış yani ne bilim bizim hoca böyle bişi götürseydim
beğenmezdi
Ve bence kapak arabası olacak bi görsele sahip değil 3000GT 200SX daha güzel olurdu bence kapakta.
Tüketici yorumları..... kolay gelsin
ediy: 200sx de RC miş galiba![]()
Atıl abi elinize sağlık guzel olmuş ama bence kapak çok sade olmuş.Albenısı daha cok olabilirdi..Tamamen iyi niyetle sölüyorum sonra yanlış anlaşılıyorum söliimde önceden![]()
Ellerinize sağlık güzel bir sayı olmuş yalnız atıl abi bende kapak konusunda hem fikirim diğer arkadaşlarla yanlış anlaşılmasın tabi kesinlikle emeğinize sağlık..
Güzel Bir sayı gerçekten paylaşım için teşekkürler
Biran önce Almam LazımBenim Sanal Çalışma Çıkmış
Ayrıca Teşekkürler.
Kapak konusunda yanlış anlaşılacak ya da anılanacak bir durum yok, sizin görüşünüzdürEleştiriniz için teşekkürler. Dergiyi aldıktan sonra da yorum yaparsanız seviniriz...
Kapak konusunda bende katılıyorum diğer arkadaşlarıma,içerik güzel gözüküyor çoğu zaman olduğu gibi;alışmışız renkli kalabalık kapaklara bu biraz jdm olmuş çok sade![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)