typeee-ee-rrrrr
Printable View
typeee-ee-rrrrr
İzmir yanıyo maşşallah :D Oteldeyiz geldik :D
Bugün ekip olrak Autodrom İzmir Yarış pistinde olucağız hazırlıklar için .
Görüşmek isteyenler için tel
0554 400 8009 direk numaram ..
Görüşmek üzere ....
K.Buğra YILDIRIM
Pistin ortasında bi kabasakal gorurseniz ahanda buuura diye koşun gidin :D :D :D
Yarın ordayız kısmetse :)
Ciddi bir klabalık olacak, herkes haftasonunu konuşuyor. Seyirci kitlesi olarakta katılımcı olarakta renkli kişilikler gelecek ama buna eminiz :D
guzel olucak guzell:D
Son 10 Saat 33 Dakika :D
uyuycaz uyanıcaz gazlıycaz :D
yakısır.......
İzmir'de hava çok güzel...
Kayıtlar gayet iyi...
2009 WRX, Audi TTS, Porsche 997 Turbo, Porsche Caymann, 207 RC, Type-R, RX-8, Saab gibi çok güzel otomobiller var piste çıkacak otomobiller arasında...
Bu arada seyirci ilgisi inanılmaz olacak gibi...
İzmir'deki tüm dostlarımızı Pınarbaşı Pisti'ne bekliyoruz !..
Arabaların piste çıkışı 1.30 damı başlıcak?
PİST GÜNLERİ İZMİR
19 NİSAN 2009 PAZAR PROGRAM
09.00-09.30 ... Araç Kabul ve Kayıt İşlemleri
09.30-10.30 ... Brifing
10.30-11.00 ... Safety Car önderliğinde Formasyon Turları (Toplu halde 3 tur)
11.00-11.30 ... Pisti Tanıma ve Bilgilendirme
11.30-12.30 ... Pist Açılışı
12.30-13.30 ... Yemek arası
17.30 ... Pist Kapanışı
Sanırım gün ile ilgili ilk izlendimleri ben verceğim; Katılım inanılmaz yoğundu. Tam sayı veremiyeceğim Buğra vakti olduğunda zamanlarla birlikte verecektir ssanırsam 40-50 aralığındaydı. Yukarıda verilen arabaların tamamı geldi bunlara ek olarak; 4-5 ep3, 1fn2,3-4 palio kit car yada n2 olabilir, bir önceki kas wrxler, gc8, serkanın vectra 2.5 :D, vti, si, laguna, canın trex, vs vs vs. Saatler sonra bile hala millet yarışmak v bidaha dönmek için bekliordu. Seyirci katılımıda çok üzt düzeydedi. Umarım böyle organizasyonlar sürekli hale gelir.
bende yeni geldim .Buğra ya ve diğer arkadaşlarına çok teşekkür ederim öncelikle güzel bir gün oldu çok kalabalık bir katılım oldı ve inanıyorumki izmir iyi bir not aldı.Bazı sıkıntılar da olmadı değil tabi şu Taner Şengezener in palio araçlara insan alıp tur attırmaları filan gereksizdi başka bi zaman yapılabilinirdi zaten katılım çok olduğu için zamanı yediler.Birazda akıçılık sorunu vardı ama yarış zamanı sinirlensemde şimdi Buğra yı anlıyorum bu işi düzenlemek kolay değil aksilikler olabiliyor.Sonuçta 15 tur atıp adrenalın salgıladık ve mutlu bi şekilde eve geldik sağ salim şimdiden teşekkür ederim tekrar organizasyonda emeği olan herkese
Nihatçım ben teşekkür ederim katılımın için ben halen pistteyim birazdan istanbula yola çıkıcaz ekip ile beraber .
Öncelikle izmir de takrar en kısa zamanda bir organizasyon yapıcağız bizde sizleri çok sevdik izmir 36 araçlık katılım ortalama 2000 kişilik ziyaretle bugün pist notu olarak Tam puanı kaptı.
İkinci organizasyon için farklı fikirlerim var :D
Kendine iyi bak tekrar ilgin için teşekkürler ...
Buğra
Buğra walla emeğin büyük herşey için sağol :) makaramızı tukaramızıda yaptık tekrar bekliyoruz senden böle bişey ;)
öncelikle pazar günümüzü bu şekilde doldurduğunuz için teşekkürler
gerçi bizim paarlarımızın %70 o pistte geçiyor diye biliriz ama diğer otomobil severler için güzel ve uzun bir gündü
başta atıl abi ve buğra olmak üzere herkese teşekkürler
bizim için biraz moral bozucu bir gündü aslında kit car ımız dogbox la aks arasındaki kafayı dağıttığı için sadece 3 tur çıkabildi a6 mızda sabah çevre yolunda gelirken sorunlar baş gösterdi
bir tek n3 type-r ımız kaldı... o da tunç tuncer gibi bir türkiye şampiyonunun ellerinde olduğu halde quatro ve turbo ikilisini geçemedi
yine de eğlenceli denebilirdi :)
fakat gözlemlediğim bir şey var ekibinizin biraz yardıma ihtiyacı var gibime geldi gerçi servislerimizi gösterilen yerlere kurarak taşkınlık yapmayarak bir nebzede olsa yardımcı olduğumuzu sanıyorum...
ama o pistte daha deneyimli arkadaşlarımız var ve motor sporları organizesine kendini adamış onların yardımlarıyla daha hızlı ve keyifli bir yarış olabilirdi...
bir daha ki organizasyonlarda görüşmek üzere...
saygılarımla
tezcan
bı dahakıne mutlaka gelıcem ALLAH ın ıznıyle :) ızmır tayfası eglencelı ınsanlar yuzde 98 ını sevıyorum ;)
Tezcan sana katılmamak mümkün değil. Tabiki çok daha deneyimli kadro kurmak mümkündü, ***** biliyorsun benim kardeşimde prof lisanslı yarış hakemi, onların tecrübesi yadsınamaz. Ancak bu bir yarış değil etkinlikti diyelim. Yani katılımcıda bizlerdik yöneten denetleyenlerde sizler bizler hepimiz kısacası. Hem ben buradan tekrar tüm kulelerdeki arkadaşları vede erhan abiyi özellikle kutlamak istiyorum. Spinlerde ve kuka devirmelerde mutlaka sarı bayraklar sallandı. Barış kardeşimede kuka düzeltmelerdeki sabrı adıan gene ayrıca teşekkür ederim. Yani kısacası ne piste 3 araba çıktı, ne pistte tek araba kaldı. Gayet güzel bir etkinlik oldu, mükemmellleştrimek yine bizlerin hepimizin elinde
İşte benm sölemek istediğimde bu mükemmelleştirmek elimizdeyken neden yapmayalım...
mesela affınıza sıgınarak çok küçük bir örnek vereyim kukalar devrildikten sonra hep farklı yerlere kondu eğer onları yeri sprey boya ile işaretlenseydi hep aynı yerde olrdu...
cokk zevklı bı gungu tahmınımdekı gıbı oldu dereceler falan deddım cıktı bu arada lastık yarıldı :) hee bıde elktrık gıtmıs attıgım turların sadece 2 sınde sanırım zaman tutuldu dgerlerıınde sorun cıktı ama cokk eglencelı ve guzel bıgundu herkeze tesekkurler emeklerı ıcın sanırım bıdakıne lastıklerıde ayarladım :):)
İlk başta kurulan şiganlar biraz sert oldu ondan sonra biraz yumuşatalım dediler insanlar tehlikeye girmeden geçsin diye tezcan yoksa göz var nizam var aynı yere konur yani :)
Bence gayet eğlenceli bi gündü baya bi yorulduk ama iyiydi yani herkese teşekkürler acaip gazlamak istedi canım ama jantlarmı asvalta değer ,çamurlukmu patlar korkusundan giremedim bi değişiklik yapmakmı lazım ne :)
bızım acımızDAN bıraz aksılıkler olsada eglencelı bı gundu stresımızı attık, gunun arabaları ttslerdı gercekten harıka gıttıler.. tebrıkler yarısan butun araclara..
ten rengi en az iki ton koyulaşmayan var mı:)
çok güzeldi eğlendik kulaklarımızın pası silindi emeği geçenlere teşekkür ediyorum..
evet kukalar. tts ler kukaları aça aça dümdüz geçtiler .tebrik ederim nasıl yrışlıcağını biliyolar
sürelerine bakmadım ama sende kukalara baya iyi giriyordun tebrikler
Çok guzel bir gundu gerçekten...
foto varmi?
ortalıktan 3-4 araba ekledim ozaman, bunlar dışında typerlar, porscheler, bmwler fln epey araba vardı tabi ama pek çekmedim ben, onları da eklerler arkadaşlar. ttsler çok güzel süreler çıkardılar, 34 plaka rx8 de iyiydi, saabı da ayrıca kutlarım tahminimden iyi süre çıkardı. genel olarak güzel bir gündü güneş dışında, muhabbetler çok iyiydi kaan ve ferhat saolsun ufkumuz genişledi:D
http://img23.imageshack.us/img23/3787/img2157o.jpg
http://img26.imageshack.us/img26/8818/img2148dnn.jpg
http://img25.imageshack.us/img25/3888/img2151b.jpg
http://img22.imageshack.us/img22/8592/img2156h.jpg
çok güzel bir o kadar da yorucu bi gündü :)
motorsporları hariç başka hiçbirşey beni 3 saat uykuyla bütün gün ayık tutamazdı zaten :D iş gereği sabah 4 te yatıp 7 de kalktım ama çoook eğlenceli bi gün geçti.
36 araç katılım vardı ve seyirci kalabalıktı ve çoğunluğuda burda ne var diye gelen tipler değil işi bilen kişilerdi.
bikaç ufak aksaklık oldu tabi ki ama olur,bi ara elektrik gitti bi tane köpek çıktı piste buğra köpeği kovaladı :D:D resmini çektim abicim o arada, yarın eklerim :D
15 tur attım çok da kötü tur attım arabayı kırmayım derken :D sonlardaydım valla ama gene de eğlendim emeği geçenlere çok teşekkür ederim ;)
bi dahaki seferin tarihini erkenden söyleyin de adam gibi bi balata alayım ne çektiysem frenlerden çektim habire şiştiler :D:D
devamını beklioruz ;)
başka atıl abi buğra abi olmak üzere oytun ,can, buğra ve emeği geçen herkese çok teşekkürler ,elinize sağlık ;)