Şu dakika itibariyle eve girmiş bulunuyorum. Organizasyon tek kelimeyle
İNANILMAZdı. Gelmeyen ve gelemeyenlere söyleyeceğim; çok büyük şeyler kaçırdığınız :) Makara, adrenalin, heyecan, aşk, şan şöhret :p Hepsi vardı bugün. Pist içerisinde bulunan %80'lik bir kesimde feci derecede amele yanıkları oluştu :D Çok güldük, çok eğlendik ve ekipçe çok yorulduk.
Bizi İzmir'de ağırlayan abilerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bir çok yeni insanla tanıştım. Mesela
CEM :D Hepside birbirinden sıcakkanlı ve bir o kadarda delikanlı insanlar. İzmir'e hayatımda ilk defa gitmiyorum fakat ilk defa İzmir'de böyle bir ortamda bulundum. En yakın İzmir organizasyonunu iple çekiyorum :)
Videolardan bahsetmek istiyorum. Bana çekim sırasında yardımcı olan
Jumbo Ali'me ve ismini sayamadığım herkese teşekkürler demek istiyorum öncelikle. Toplamda 120 dakikalık pist görüntüsü çektim. Hemen hemen bütün araçların 5-6 turluk görüntüleri mevcut. 8 farklı noktadan çekimleri yaptım. "
Pist Günleri " adı altında 30 saniyelik ufak bir teaser yayınlamayı planlıyorum. Bunun haricindeki kompozisyon yada istekleriniz için
MSN yada
E-Mail yoluyla görüşebiliriz. Yani dileyen araç sahiplerine özel kurgular yapılacaktır. İster kendiniz için, istersenizde yarışan kendi ekibiniz için. Süre sınırlaması kesinlikle yok.
Ayrıca, günün tüm video ve fotoğraf görüntülerini kapsayan özel bir DVD, ufak bir ücret karşılığında "
www.pistgunleri.com " web sitesi üzerinden "
Pist Günleri @ AutoDrom İzmir " adı altında satışa sunulacaktır.
MSN & E-Mail :
ba@hotmail.com.tr
Teşekkürler :)