Yap abi sen 23.45 ini.. Mani olmayalım sonra birileri sana güzel film der, sonra dersin hani güzel değildi lan diye:D:D
Printable View
Yap abi sen 23.45 ini.. Mani olmayalım sonra birileri sana güzel film der, sonra dersin hani güzel değildi lan diye:D:D
bi heyecan gidip pert halde cikmak var flimden neyse gidip gorelim :)
Yani umduğunu bulacağını sanmıyorm açıkcası ama görmekte fayda var :)
filmin bugün vizyona girdiği belli ediyor kendini
e5te makas şenliği vardı neredeyse 10farklı araba almış gazı gidiyorlardı
Capitolun otoparktan fena sesler geliyordu:D
Şu filmde artık böyle aktörleri yerine arabayı kullananlar olarak Orido,Nomuken,Kazama,Tarzan,Kumakubo filan olsa daha iyi olmaz mı japonlar dışında Ken Block filan :D
bende izledim okdar boşa zaman boşa beklemişim eski filmlere göre aksiyon filmi olmuş(tabi bu benm görüşüm) inşallah diğeride böyle olmaz :d
aşk, ihanet, öfke, kin ön plana çıkmış, araba üzerine pek bişey yok filmde :S
kankm izlemiş cok begenmiş
konuya çk önm wermişler filmi sinemada izlemesemm çok büük bi kayıp olmazdıı arabalar ön planda olsaydıı on numara olurdu amerikanlar wardı çnk ama n blm iiymişş dedm çktıımdada iiydi yani...
Bende şimdi sinemadan geliyorum,toktoyla guzel bağlamışlar,araba sahnelerini azaltmışlar fakat benım herseye ragmen hoşuma gitti hoş espriler var salon koptu :) yarın tekrar gidicem huauahua
Bende şimdi sinemadan geliyorum,toktoyla guzel bağlamışlar,araba sahnelerini azaltmışlar fakat benım herseye ragmen hoşuma gitti hoş espriler var salon koptu :) yarın tekrar gidicem huauahua bu arada caddede 3 tane kaza oldu banamı denk geldi zaten cumaları herkez gazlıyor ondanmıydı filmin gazındanmıydı bilmiyorum fakat asansörü beklerken şöle bir cümle duydum arkamdan ''şimdi köprü yoluna cıkılır bence''
Çok güzeldi, çok beğendim ben...
Bu arada Han ölmemişmiydi?
bnde bi elli kere gdicem ama tokyo driftle ii bağlamışlar ama han n alaka ddm yaa bu ölmedimi flnn...
2.bölüm daha iiydii ama arabaları çook geride brakmışlarr resmen adamlar 5 6 arabayla film çewirmişler öle f&f ye ben...
arabalar geri planda kalmış aksiyon daha ön plana cıkmıs pek begenmedim ama izlenir
pek iyi değildi. sallamasyonun en fazla olduğu film serideki.
kahretsin ya ne büyük umutlarla çıktım evde ama caddebostan ckm suadiye movieplex full + full gidemedim ama caddede anormal şeiklde gazlıyan insanlar war bu filimn etkisindemi kalındı acaba :D