Han ile olan kısın geçmişten kesit şeklinde :) O konuşmadan sonra Han Tokyo ya bizimki de meksikaya gidiyor. ve film oradan itibaren başlıyor.
Printable View
Han ile olan kısın geçmişten kesit şeklinde :) O konuşmadan sonra Han Tokyo ya bizimki de meksikaya gidiyor. ve film oradan itibaren başlıyor.
Bende Göztepe MB ' nın karşısında yola ters dönmüş bir siyah 206rc MB nın önunde duran yan perde hava yastıkları patlamış bordo bi volvo s40 gördüm. 3dk da trafik kitlendi.
Yeterince atraksiyon vardı azaltılmış araba sahnelerinin yerini doldurmuş.Çok güzel espriler var.Toretto sonda yine attı bakışını :) Diğerini beklicez artık ben çok beyendim.
Güzeldi.. kitledi resmen olay örgüsü fena olmuş bu sefer.
5. film icin bir isaret var miydi ?
Az önce geldik ben dragger onurk sefa yekta sezai onurtoros felan...
Serinin bence en iyi filmiydi, arabaların ön planda olmadıgı bi film olmuş ama olayların baglantısı felan çok başarılıydı
film tokyodan öncesini anlatıyomuş heralde ? ben nedense cok begendim R-34lü sahnelerin bol olması beni cezbeden bi unsurdu sanırım :D filmdeki en kötü bilgisayar efekti ise ilk baştaki tankerin devrilme sahnesiydi :D kendimi nfsde sandım bi an için :D ama gaza getirdigi dogru 25 dklık yolu 11 dk da almışım :D sanırım 5. filmin gelecegini son sahne belli etti :D nsx ne güzel girdi öyle emniyet şeridine :D
aöf sınavları hamdolsun :D
bi ara gidicem artık
araba sahneleri de içeren güzel bi macera filmi tadında olmuş anlaşılan. ama gene de gidilir ;)
iyi geldi valla. çekimler güzel olmuş. artisliklere aynen devam :D herkez gitsin izlesin seriye güzel bir bölüm daha eklendi.
Ben de cok begendim.
Konu gayet güzeldi, sadece otomobillerden olusan sacmasapan bir film olmamıs.
Esmer hatun askım depresti filmde :D
az once geldım muhtesemdi..efsane kadro forever :D
gidicez bakalım bu mahrumiyet şehrine gelirse
ankaradaki gösterimde olan sinemalara baktım hepsi merkezdekiler yarında onlar ana baba günü olur şöyle eryaman tarafındakiler fln olsa çok güzel olcak :D:D