Gerçekten çok guzel bır fılm olmuş.Belkı de içlerinden en ıyısı dıyebılırım.
Sahneler süper ama yıne bır kaç sahnede fazla uçmuşlar :)
Bu fılmın devamı gelır 5-6-7 dıye gıderız sanırım :D
Printable View
Gerçekten çok guzel bır fılm olmuş.Belkı de içlerinden en ıyısı dıyebılırım.
Sahneler süper ama yıne bır kaç sahnede fazla uçmuşlar :)
Bu fılmın devamı gelır 5-6-7 dıye gıderız sanırım :D
film olarak en iyi filmdi. devletin garajından araç seçmek feci bir his heleki bu garaj amerikanınsa:D
bu arada neymiş castrol kullacakmışız.. hemen gidip alalım.
Corona da içecekmiyiz :D
film gayet iyiydi ya..devamı kısa surede gelse iyi olur..ama en iyisi film arasında ankara armadanın ustunde sigara içerken aşagıda park halınde duran arabam hakkında gusel yorum yapılmasını uzaktan dinlememdi.. harika bişey :D:D:D sadece bitane çoban kılıklı saxo dedi bnm arabaya onada epey guldum
Aşırı kötü değildi araba sahneleri az geldi biraz bana çokta iyide değildi ama fifty fifty..
:D
camaro da yükleyeceğiz mecbur artık bilinçaltına girdi 25. karede..
bu arada
http://www.beyondhollywood.com/toret...the-furious-4/
ve (f-bomb)
http://fastandfurious.tv/fast-and-fu...camaro-f-bomb/
arabalarla alakası olmayan kız arkadaşla gidilebilirmi bu filme :D
Film cıkısı otoparklar da fenaydı :D
Capacity otoparkında ofsetli jantlı E46 M3 yıkılıyordu :)
S2000 egsoz sesi de güzeldi ;)
Ben de besiktasa gelirken bir accent eradan cıkardım gecenin acısını :D
kesinlikle gidilir çünkü daha çok film olmuş bu yani resmen konulu birşey..06roz54 le aynı salondaymışız meğer :) armadaya gelenlerin arasında bolca kız vardı misal. gayette filme kaptırmışlardı.Alıntı:
DaRkNeSs Nickli Üyeden Alıntı
ama şöyle bişi var benimkisi macera filmleri de sevmio pek :D
zorla mı götürsem acep :D
Bizim otopark da süperdı :D
Ne vıdeolar ne muhabbetler var :D
hoca sana birşey diyim ben o hatayı yaptım sen yapma direk kız arkadaşın musait degilken sen arkadaşlarınla git hemde senin benim gibi araba delisi olsun. ben bu gidişimde feci zevk aldım baştan sona çünkü gazcı arkadaşlarım vardı yanımda. sonra orada sen kendini filme kaptırırken ay ben sıkıldım laflarını duymak yatağı sarmış arabaya binmeye benziyor filmi yarıda bıraktıktan sonra 1 hafta dırdır 1 hafta eziyette seni bekliyor.
denemesi bedava sen bilirsin :)
almıyım :D
dırdır etmez benimki ama sıkıldığını hissediyorum ben,bu sefer de ben sıkılıyorum.. :)
aynen bu 2. karenin hastasıyımdır o kaputun altıncan cıkan makinaya hastayım ben ama :D hatunda 11 numara maşallahh
Bugün gidip izleyeyim :)