Bakalım ff de gazcı , tokya drifte yancı olan gençlik bu seriden sonra tanker mi çalıcak merak ediyorum :)
Printable View
Bakalım ff de gazcı , tokya drifte yancı olan gençlik bu seriden sonra tanker mi çalıcak merak ediyorum :)
25 kişilil bir kadro ile dun aksam ızledık
salonda tanıdık ustalara rastlamak mumkundu :D orn:mantar gokmen :D
salonda kızları saydımben 19 falandı.
biraz digital efekti bol bi film olmus.
bundan sonraki bomba olur diye umit ediyorum.
sinem cıkısında slincerların sokulmesine karsıyım :D
bence kötüydü fast furious 4...hemde baya... tokyo drift'in yanına yaklaşamaz bile... resmen destruction derby izledim.durmadan çarpışma,kaza vs.zevksizdi kısaca...ayrıca çok çok çok abartılıydı herşey...
hatunlar iyiydi tabiki:D
eg kasa sarı vtec,birde nsx vardı...
yeni kasa impreza da çok hoşuma gitti görünüş olarak:)
teknoloji geliştiği için efektler gelişiyor ama bana göre seri gittikçe kötüleşiyor...
Aslında bundan sonraki seriyi diğer serilerin karışımı yapsınlar drag, drift macera ohhh mis :)
Bence gayet güzeldi..En kötü sahneler ilk tankerin devrilme sahnesi ve sınırdan geçerkenki tünel sahneleriydi..Ulan k.ç kadar yerde nası kadar gazlıyosunuz o alçak arabalarla :)
Ama filmin sonu 10 numaraydı..Hakkaten nsx süzüldü resmen.. :)
yeni filmde artık rolling yapılır...drag drift yapıldı sırada roll var :D
toretto al 3 e 6000 de basıyoz....:D
gayet başarılı olmuş bence.ekip olarak çok keyif aldık izlerken.sinema çıkışı ve otoparkda çok iyiydi s14 type-r sesleri hala kulağımda :D
Capitolden çıkışta bi tane 1.6 İES makasa falan giriyodu, daha sonra bi tane turbo civic çıktı 1-2 bişi yaptı ies e adamın morali bozuldu.. Muhtemelen turbo olanı capitolden çıktı:D
Bu arada isteyen arkadaşlara soundtrackler:
http://rapidshare.com/files/21702332...usOST-2009.rar :)
Umduğumdan daha güzeldi beğendim ben. Bazı sahnelerde b.ku çıkarılmış teknolojinin ama olur o kadar.:)
eğlenceliydi keyfle izledk filmde bence sahneler falan çok iyiydi sadece yarış sahnesini az yapmışlar.. daha çok aksiyon vardı..
Brian map yapmayı ögrenmiş :D
Artık film sektöründe amerika'nın herşeyi ön planda ya, askeriye, teknoloji.. bu film de de otomobilleri.. Transformers 2'de tam bir amerikan markaları klasiği olacak.. bu üzücü tabi. Özellikle de orda kızlara düşkün olan arkadaşımızın dediği laf "amerikanlar ithalleri hep yenmiştir"... Tam bir megalomanlık örneği.. Bir diğeri de araçların onca berbat tünel yolundan geçerken ufak tefek çarpmaları ve özellikle de tümseklerden geçtikten sonra tamponları vurmalarından sonra paraların transfer edileceği noktaya geldiklerinde hiç birinin tamponuna birşey olmamıştı.. çok garip :)
bızım gece 2 de galerıadan cıksıımızda aynı gazdaydı fılmın vermıs oldugu gazı aldık yollara verdık..
:D:D
bnd ciktigimda nie arabam yok nie cok laf soledim yani babami biraz guzell andim :)