Tankerin altından geçmeden önce amerikanın arkasanın sağa ve sola savurmasından aldığım haz bir ömür boyu yeter sanırım. güzeLdi abartıya fazla kaçmamışlar.. Serii nin 5. sini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Tankerin altından geçmeden önce amerikanın arkasanın sağa ve sola savurmasından aldığım haz bir ömür boyu yeter sanırım. güzeLdi abartıya fazla kaçmamışlar.. Serii nin 5. sini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Bana en sacma gelen yere 2 parmak arabalarla offroad yapmalarıydıarabaların hepsi tozlandı pislendi olmadı hiç olmadı ahhah
güzel geceydi gaza gelmemek için kendimi zor tuttum![]()
artık takılacak parça isimlerini dile getirmiyorlar... ilk filmde baştan sona kadar reklamlar geçiyordu. işler değişti sanırım.![]()
Toretto'dan adam akilli dayak yedikten sonra Brian'in burnunu silip tertemiz yuzuyle devam etmesi beni dusundurdu arabalardan cokToretto iskaladi heralde
![]()
En güzel dayak sahnesi brian fbi ajanını duvara vurdugunda oldu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
en güzel sahnelerden biri galiba brian in gt-r melezini yaptığı saniyelerdi![]()
filmde o kadar saçma şey var ki... bende farkettim o olayı, 2 duvara çarpılan adam yüzü gözü mosmor şiş gezerken Brianda o kadar yumruk yedikten sonra çizik yok .... serinin en kötü filmiydi bence, FF2 bile daha iyiydi. Sırf kadroyla işi götürmeye çalışmışlar bu filmde...
Serinin en kotu filmimiydi :S Ypmayin goznuzu seviim![]()
Kurgu,aksiyon vs. 10numaraydi ciiddi anlamda cok guzel olmus film,guzeldi yanihehe
Detaylara takilmayin o kadar..
- K -
________
Dr.Ecu
SPOILER (filmi izlemeyenler okumasın)
Yav detay da detay deil ki. Bilimkurgu yapmışlar. 3 tane kıçı kırık uyuşturucu kaçakçısı koca dağın altını kazmış tünel açmış. Bir de kamera turunu tamamlayacak da bunları görecek diye tünelde deli gibi basmanın ne anlamı var, madem kameranın saniyesini biliyorsun yavaş yavaş gidersin alttan kamera dönünce gene çıkar devam edersin yoluna
. Toprakta dip gaz yapınca da kafa kaldırıyor araba o da bomba
![]()
21:30 Tepe nautilius da seyredecem kısmetse bizim ufaklık tahminen 9 gibi uyur bizde anneme bırakıp kacacaz eşimide kandırdım çıkışta saçma sapan hareketler yapmazsan gelirim dedi( Tokyo dirt sonrası tepe nin otoparkının alr katında sirketin mondeo sunu gobekten direge sokuyordumda )
az önce geldim o kadarda güzel bir film degildi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)