İdare eder film. kurgusu aksiyonu güzel ama hızlıveöfkeli pek bi sahne yoktu![]()
Ben ıstınye parkta seyrettım cuma akşamı çıkışta gencin biri kapalı otoparkta yanlıodu![]()
![]()
![]()
akşam cinemadan çıkıp 62 impalama atladığım gibi transam edasıyla bi boğaz turu attım (koldan 3 vites)![]()
Bugün sahilde yanlamaya çalışan bir leon arkasındanda corsa patladı. Filmin etkileri kendini göstermeye başladı sanırım![]()
bende izledim
güzel film Allah var.. Vin Diesel kadar karizmatik adam azdır valla.. hele bi sahnede omzundan bi kurşun yiyo , sonra dönüp ateş eden elemanı alaşağa ediyo.. iyiydi
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
toretto nun üstüne taklalar atarak gelen bir tankerin altından zor bela geçmesinden sonra ekonomik kriz bunlarıda vurmuş ekmek aslanın ağzında tabii dememle salon koptu![]()
..::PASSATURBO1::..
super super super super![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Bu filme yaş sınırı konmasınıda anlamış değilimya neyse.. Bu arada inşallah bizim gencler tankerlere takla attırıp altından gecmeye calışmaz![]()
tokyo drift 'ten sonra dünyada bir akım başlatan film bu kez daha polisiye-macera filmi gibi olmuş ama sadece oyuncularla bile hertürlü kendini kurtarır.
yani beğendim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)