Su an filmdeyim yine![]()
siz benden once izlediniz, ben daha gidemedim
bencede gayet guzeldı hatta serisinin en guzeli diyebilirm. Surekli insana gaz veren bir filmdi. Bakalım bu filmden sorada Amerikan arabaları kurtulur umarım![]()
KA Style
filimde dikkatimi çeken en ince (aslen kalın) detay impreza kaza yaptıktan sonra şaftı nereye girdi yoktu orda çünkü
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
ben her zaman derim birşeyin ilki her zaman güzeldir. bunda abartıya cok kaçılmış ama - yok tanker havada ucuyor altından geçiyo - yok skyline merdivenden iniyo tamponda çizik bile yok . ben tümseklerden geçerken tamponum çiziliyor adam skyline' ı jeep gibi kullanıyo merdivenden iniyor hiçbişe olmuyo![]()
Filme gitmeden önce buradaki olumsuz yorumları okuyup üzülmüştüm..4 de artık baydılar heralde diye..
Bugün izleme fırsatı buldum..Bence müthiş serinin en iyi filmi olmuş kesinlikle..Eski oyuncuların tam performans geri dönüşü, konu ve işleyiş büyüleyici bi etki yarattı bende..Bütün sahneler harikaydı kusursuzdu diyebilirim...Bazı abartılı sahneler var ama kesinlikle kalitesiz basit değil..Sonuçta bu gerçek bi hikayeyi anlatmıyor ve izliyiciyi olayın içine çekmek içinde bazı fantastik olaylar olması lazım kesinlikle bu tür filmlerde..
Dr.Ecu
serinin en güzel filmiydi bence tokyoyla bağlantıyı felan süper bağlamışlar, bundan sonraki filminde konusunu az biraz çıtlatmışlarfilm yine kopardı bol sayıda hatun ve arabalarla
izlemek isteyenler için iyi derecede görüntü kalitesi var.
http://www.hitfilmindir.com/fast-and...09-t41867.html
![]()
Bugün izledim , ilk filmden sonra bu filmde çok keyif verdi.
Brian ve Dom bir arada oldumu yetiyor zaten
Artık araba odaklı olmaktan uzaklaşmış ama bilindik aksiyon filmleri gibi olmuş tek farkı kullanılan arabalar bize hitap ediyor.
aynen brian ve dom u bir arada görmek gercekten cok keyiflı ama film de bi o kadar kötüydü bence ...
film gayet başarılı. Düz mantık değil her noktadan yakalamışlar
Polisiye aksiyon herşey bol bol vardı. Her filmde mantıksızlıklar var. normal çok fazla aramamak lazım.
prison break de bile mantıksız bisi olabiliyo nadirde olsa
yani düz mantıkla sırf gaz olsun gerisi çok önemli değil gözüyle bakmamak gerekiyor.
Her açıdan bence gayet iyiydi. Bence serinin en iyisiydi kalite olarak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)