Teşekkürler hasancım.
gidip çözeyim bu işi...
Printable View
Teşekkürler hasancım.
gidip çözeyim bu işi...
Bana hiç ders falan eklenmemiş.
2.sınıftan ticaret hukuku
3.sınıftan kamu ekonomisi
3.sınıftan iş sosyal vardı ismi Sosyal bilimlerde araştırma yöntemleri ile değişmiş.
Ben ne yapıcam peki şimdi ? Gözüken bunlar bende ekle-sil yapamıyorum.
Hacı ekle-sil 'i bu sayfadan yapıyorsun. Normal baktığın sayfada fakültenin yaptıkları var. verdiğim linkten 45 krediye kadar ders ekleyebilirsin.
https://kayit.anadolu.edu.tr/Basvuru...uAnaSayfa.aspx
hani kalkmıştı eğitim ücretleri boru gibi 200 TL kayıt yenileme ücreti duruyor
Service Unavailable
ben giremiyorum varmı sorun yaşayan?
yau ben daha ne konustugunuzu bıle anlamadım bırı benı aydınlatsın. 3.sınıfı sıkıntısız bıtırdım kalan göçen yok.
şimdi bende ders seccemmı yoksa hepsini alabiliyomuyum nedir ?
4. sınıf derslerini seçiceksin.
kaydoldum 201 tl içerdeyiz. :D
kitap kısmına gelince 1 tane kitap verdiler geri kalan bayram sonrası.
bankaya giderken derslerini seçtiğiniz kısmın çıktısını da çıkartın.
Bizde kayıt yeniledik bugün.Arkadaşımın alttan 6 dersi vardı 1 tanesine kredi yetmedi seneye verecek.kitapların hepsi gelmemiş 1 tanesini alabildim.Herkese hayırlı olsun :)
site gitmiş heralde var mı açabilen ?
kayıt yenilemenin son tarihi 16 kasım doğrumu:beuj:
Doğrudur açılmıyor. Yarın saat 14:00'a kadar kapatmışlar sistemi.
DERS ATAMA VE İNTİBAK İŞLERİ NEDENİYLE DERS EKLE-SİL VE BANKA ÖDEME İŞLEMLERİ 23 EKİM 2012 TARİH SAAT 14:00 A KADAR KAPATILMIŞTIR.
SAAT 14:00 DAN SONRA DERS EKLE-SİL VE BANKA ÖDEME İŞLEMLERİ YAPABİLİRSİNİZ.
Mazeretleri nedeniyle yukarıdaki tarihler ara-sında kayıtlarını yeniletemeyen öğrenciler, 14, 15, 16 Kasım 2012 tarihlerinde kendileri veya bir yakınları vasıtasıyla gerekli kayıt yenileme işlemlerini yaptırarak kayıtlarını yeniletebilirler.
16 Kasım 2012 tarihinden sonra mazeret be-yan ederek kayıt yenileme işleminin gerçek-leşmesi mümkün değildir.
http://imageshack.us/a/img69/3647/af1gj.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://imageshack.us/a/img341/7127/af2u.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Bunların yapacagı işte aha bu kadar.
Fındık beyinliler.
Dereyi geçerken at değiştirtiyorlar bir de sistemi kapa. Topunu sıkasım var
Sistem açık şu an :)
beyler not sistemi nasıl şimdi çan mı ?
5indeki vizelere girmesem finallerle geçermiyiz acaba ?
Benimde okulumda final haftama denk geliyor 5-6 Ocak' taki vizeler..
Vakit olursa Aralık ayı içinde çalışacağım, mecburen :)
bürolara nasıl ulaşıyoruz? 444 10 26 arıyorum il plakasını girdikten sonra meşgule veriyor sürekli. geldiyse gidip yarın diplomamı alayım boşa gitmeyeyim diye soramadım kaç gündür.
2013-2014 Güz Dönemine Bıraktığınız Dersler den 1 tane çıktı ekleyince Kayıt Yenileme Bedeli: 211,11 TL lira kitlediler :D atm para üstü veriyomuydu :D
arkadaslar yardımınızı rıca edıcem...
ders ekleme cıkarma kısmını yapamıyorum suan aof sıtesıne gırıp buro ya tıkladıgım zaman sıfre ve tc mı ıstıyor gırıyorum otomatıkman eklenmıs dersler cıkkıyor ekleme veya degısımı bulamadım. 4. sınıfım bu sene bu yuzden mı acaba dırek donem derslerını yukledı, alttan dersım kalmadı ?
bır oncekı sayfada bırı lınk yazmıs ordan gırdım bana zaten verılmıs olan derslerı tekrar sectırdı 2013-2014 guz donemıne bıraktıgınız ders yok yazıyor. sanırım 4. sınıf oldugum ıcın sıkıntısız olarak dırek verıyo derslerı, ulan bılkent te ders secerken bu kadar zorlanmadım ne bu ya...
diğer aldıgım dersler eraber toplam 7 ders 243tl hasır keske harclar kalkmasaydı en son 192 odemisştim :)
daha çok para ödeyerek daha çok ders alabiliyor muyuz?
olay parayla değilde krediyle ilgili dediğin iş :)
şimdi benim işletme 4 cü sınıftan tek dersim vardı muhasebe denetimi mali analiz diye
kayıt yeniledim denetim yazıyor ders adı olarak ve 190tl ödedim e benim kaldığım ders nerde denetim denen ders yenimi çıktı yada ne bu bilen varmı?
bugun gideyimde diğer kitaplarımı alayım sonra çıkıp murat yayınlarından asıl kitaplarımı alayım :D
bu muratın kıtapları flan yasaklanmıs aof ıle murat mahkemelıkmıs bu sene kazanmıs kıtaplar toplatılıcakmıs gıbı bıseyler duydum ne kadar dogru bılmıyorum ama gercekse bu soylentı s.ctık
Bazı derslerin isimleri ve içeriği değişmiş görünüyor. Senin daha önce kaldığın ders kaldırılmış yerine Denetim gelmiştir muhtemelen. Sıkıntı yok onu vermeye çaba gösterelim. :)
Ben de 4.sınıf için int.ders kaydı yaptım ve 5 ders görünüyor. Neyse ki Türk Dili dersinden muaf olmuşum :D Bazı arkadaşların 6 dersi var.
meslek yüksek okulu otomotiv mezunuyum açık ögretim işletme yazdım 3sınıftan devam edicem .brolar kolay bitermi bu işletme :D
efe niyetin varmı bitirmeye varsa biter en fazla 2 senede bitiirsin :)
beyler bilen, duyan, öğrenen var mı bu iş ve sosyal güvenlik yerine uluslararası işletmecilik dersi mi eklendi? ben iş ve sosyal güvenlikten kaldım bana uluslararası işletmeciliği eklemişler 2. dönemde birde iş ve sosyal güvenlik çıkmaz karşıma değil mi?
Murat' ın kitaplarıyla ne alıp veremedikleri varmışki, sanki kendilerinin verdikleri çalışılacak gibi kitaplarda..
Adamlarin 500 sayfa geyik yaptığı şeyi murat 30 sayfada anlatıyor.
bugun kayıt yenilemeye gidicem de 1.sınıfta kaldım ben 3 dersten gectim vizelerin bi kısmına girememiştim şimdi kayıt yenileme olayı nasıl olacak birisi anlatabilirmi? İlk ne yapcam sonra nası ilerleyecek
arkadaşlar bilenler cevaplarsa sevinirim. tek dersten kalmıştım. kredili sistemde kayıt yenilemek için bugün sisteme girdim ve "bu dönem alabileceğiniz herhangi bir ders olmadığından kayıt yeniletemezsiniz" dedi. ne demek oluyo bu şimdi, ne yapmam lazım?
bu gibi kritik konular ıcın buroyu aramanız daha saglıklı olucaktır.
benm bildiğime göre sizin kalan tek dersiniz 2. dönemin dersi oldugu için bu dönem kayıt yenıletemıyosunuz bahar dönemınde kaydı yenıletıp o dersi alıp verırsenız mezun oluyosunuz
eyvallah arkadaş sağolasın. ;) bi arkadaşım da aynısını söylemişti, tahmin ettiğim gibi bahar dönemini bekleyecem.
ohoo o zaman tadı kaçtı açıköğretimin :D verdikleri kitaplara çalışmaya ömür mü yeter