arkadaş tüm derslerimi verdiğim ve mezun olmam gerekirken ekstradan 4 ders daha kilitlediler. ben bunları vermiştim amk
Türk Dili 1
Genel Matematik
Muhasebe Denetimi
Envanter ve Bilanço
Printable View
arkadaş tüm derslerimi verdiğim ve mezun olmam gerekirken ekstradan 4 ders daha kilitlediler. ben bunları vermiştim amk
Türk Dili 1
Genel Matematik
Muhasebe Denetimi
Envanter ve Bilanço
seko türk dili 1i hiç görmemişim ama 2 sini görmüş ve geçmişim
genel matematiği 2012-2013 de vermişim diğerleri yok zaten
amk onların yaptırdım kaydımı tekrar harcımı yatırdım bu dönem sırf inadımdan çalışacam :)
Harç yatırma işleminin son günü ne zaman bilgisi olan var mı ?
4 yıllık üniversite bitti benim diplomayıda aldım, sınavsız bir şekilde aöf kayıd yaptırma şansım var mı ? birde askerlik işine nasıl bir etkisi olacak.
Geçen bahar dönemi harcı yatırılmayan kayıt dondurulmuş gözüküyor. Bunu tekrar aktif etmek için kişinin sadece harcını yatırması ardından internet üzerinden yine derslerini mi seçmesi gerekir?
Şu karta bandrol yapıştırma olayının belli bi günü var mı istediğimiz zaman gidebiliyomuyuz
Hanımlar
Bu mazeretli ders ekleme nanesinden kredi üstünde fazladan veyahut üst sınıftan ekstra ders alabilen var mı?
bende ufaktan bişey sorucam. Lojistik okuyorum. 2.sınıftan bazı derslerim kaldı.Kasımda askere gidicem.Herhangi bir işlem yapmam gerekiyormu ( kayıt dondurma vs ) yoksa gerek yok mu ? Askerden geldiğimde yeniden kayıt yaptırarak devam edebilirmiyim ?
Bu sene hangi yayınlardan çalışacaksınız beyler.Murat eğitimin geçen seneden aldığım ve hiç açmadığım kitapları duruyor halen.Onlara çalışayım mı yoksa bir de karacan'da soru kitapçıkları alıyım mı ?
Murat'ın kitaplara yine zamn gelmiş ama bu senede muratdan devam..
Geçen dönem 10 dersim vardı.. 3 ders için murat'ın kursuna yazıldım kalan dersler içinde vize ve finale yakın zamanlarda test soru çözümü kitapçık satıyorlar 2-5TL arasında ciddi anlamda faydalı oldu 9derstende geçtim çok şükür.. Bu dönemde aynısını yapıcam.. İmkanı olan varsa vize ve finalden önce bi kursa uğrayıp o test dergilerinden alsınlar
Bu sene kayıt yenilemeyi düşünmüyorum kaydım silinir mi, veya herhangi bir borç yüklenir mi bana yoksa seneye kaldığım sınıftan aynı şekilde devam edebilir miyim parayı yatırınca?
myo mezunuyum,fark ders ile başlıcam bölüm gereği hangi bölümü seçmeliyim.Otomotiv okudum Servis,Satış danışmanı gibi pozisyonlar için veya serviste yükselebilmek için hangi bölüm daha uygun ve kolay olur fikir verebilirmisiniz ?
İKTİSAT
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ
KAMU YÖNETİMİ
MALİYE
ULUSLARARASI İLİŞKİLER
İŞLETME
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
maksat biraz katkı sağlaması ilerde müdür olabilmek için vs.. çokta zorlamıcak bişey olması lazım açıktan okumak biraz laylaylom tarzı olduğu için..
Abilerim arkadaşlarım aöf veya askerlik şubesine gitmeme gerek kalmasın diye bir durumumu izah edicem.2015 şubat ayında askere gitmeyi düşünüyorum,normalde tecilliydim ancak aöfün göndermiş olduğu kayıt yenileme mesajını görmemişim kayıt yenileme yapamadım.Kasım ayında kaldırcaktım tecilimi askere şubatta gitmek için,bu durumda asker kaçağı gözükür müyüm veya kasım ayında beni askere alabilirler mi ?
bandrol yapıştırmasak sınavda sorun çıkarırlarmı acaba? üşeniyorum şimdi şubeye gitmeye
Şuanda Açık öğretime kayıt yaptırıcam ama işlemlerde ilerlerken Mezuniyet Alanı kısmında Grafik Tasarım bölümünü göremedim Hangi bölüm üzerinden geçiş yapıcam? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi Teşekkür ederim.
arkadaşlar dgs ile başvuru yapıcam 3ten devam için işletme veya uluslarası ilişkiler bölümünü düşünüyorum kimse sorsam işletme daha iyidir dedi çıkmış sorusudur vs. gibisinden uluslarası ilişkiler zorlayabilir dediler fazla mezunu yok dendi sizce ne yapmalı işletmenin sayısalları çoook zor değildir heralde ? işletme mi tercih etmeli ?
beyler ALES basvurulari icin yarin son gün!
özel okulun birinde uzaktan egitim yüksek lisans yapsak tecili uzatıyomu ? kesin bilgisi olan varmı bu konu hakkında
Evet uzatır sonuçta okuduğunuza dair elinizde öğrenci belgesi olacak.
açıköğretime kaydolmadan önce diplomamla tecil ettirdim askerliği şimdi açıköğretimden ögrenci belgesi alıp daha ileri bir tarihe tecil edebilme şansımız var mıdır ?