Uyarı yazıyor bende genel ortalama 2 nin altında olsa uyaruyla geçebilir miyim ki acaba :D 1.85'le falan ? Kurtarmıyor mu? :D
Printable View
Uyarı yazıyor bende genel ortalama 2 nin altında olsa uyaruyla geçebilir miyim ki acaba :D 1.85'le falan ? Kurtarmıyor mu? :D
Bakiimm aciklanmis mi sorular :)
Sorular ve cevaplar dünden beri yayında :)
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (Yıllık)
Hiçbirsey bilmiyorum ama tek bildiğim finallerin mokoko olması demeli onu biliyormuşum :D
Nerden girilmesi lazim sinav sorularina?
Kimlik numarasını girdikten sonra, fakülte seçiniz kısmından 'Sınav Soruları' deyince yandaki seçeneklerde değişiyor.. Yılı ve dönemi seçince sorular çıkıyor :)
Beyler Cevaplara baktım
Çok büyük bir sıkıntı yoksa mezunum gibi
İnşallah sizlerinde kafası kuş gibi olmuştur cevaplara bakınca :D
Kısmet olursa bende mezunum 7 seneden sonra :D
Hayırlı olsun şimdiden hepinize, tebrik ederim :)
Benim daha var baya, inşallah böyle yazmak nasip olur buraya :)
Geçen sene Melih-Ö ye baya özenmiştim
O duygu güzelmiş :D
bende mezun gibiyim hazırlık dahil 5 yıldır hiç ders bırakmadan mezunm olmanın sevinci ve yorgunlugu var . Keske daha önce başlasaymısım diyede iç çekmem var. Darısı bütün arksdaşlara bu konudan mezun olduk gibi:)
feci stresliyim işin kötü tarafı sorularıda hatırlamıyorum, bu sene kalırsamda hayatım kayar valla.
Sizce net ne zaman acıklanır?
Vizeler 10 gün sonra falan açıklanmıştı, önümüzdeki hafta içi açıklanır bence :)
Eve onur belgesi gelmiş ama bi baktım güz dönemi için.. :D daha 3 yılım var,sevindiğim şeye bak :D
2013 aöf kayıtları eylül de dimi ?
Soru Cevaplara baktım
Büyük bir sıkıntı yoksa bitmiş bu çile
Mezun oldum diyenlere hayırlısı olsun... Ben bakmıyorum soru-cevaplara sürpriz olsun...:D
ben baktım zannedersem tek ders kalacak, bu tek dersten sınav hakkında bilgisi olan var mı?
Notlar açıklandı arkadaşlar :)
son günlerin en iyi haberi :) mezun oldum...
Tebrik ederim, hayırlı olsun :)
Çok şükür mezun oldum darısı başınıza.:D
Hepsinden geçmişim AA ile biri BC sadece... Hayırlısı olsun... mezun diye filan yazmıyor onu nereden öğreneceğiz?
arkadaşlar tek dersim vardı ve iki yıldır buna uğraşıyorum. finale girmiştim ve şöyle birşey çıktı şimdi sınav sonucu olarak. anlamadım, ne oldu şimdi?
http://imageshack.us/a/img515/9880/u9q4.jpg
amk son sınav ne kadar kazıktı görmüş olduk notlardan
ağır sıçış ve yine kaldık amk :D
4. sınıf oldum miss
beyler benim ilk dönem uyarı yazıyordu, şimdi başarılı yazıyor, kaldığım ders yok ortalama ve 2 nin üzeri kaldık mı geçtik mi yahu?
Mezun olmuşum :) Askerlik kapıda :)
1,8320 ortalama amk 2 olunca geçiyoduk demi :D
askere gitcek olanlar aralıkta gitsin en temiz dönem :) , başarılar ve tebrikler arkadaşlar ..