Mecidiyeköy bürodan eksik olan kitapları bugün sonunda Beşiktaş 'dan bürodan tamamladım.
Printable View
Mecidiyeköy bürodan eksik olan kitapları bugün sonunda Beşiktaş 'dan bürodan tamamladım.
yeni kaydolanlar kimlikler gelmiş hayvan gibi sıra var bahçelievler büroda
Ben resmi kitapların ünite sonu özetleri ve arkasında ki 10 soruluk testler ile hazırlanıyorum 5 ders var her ders 1 saatte bitiyor zaten(4 ünite). Haftaya da nokta atışları alır bakarım girerim sınava.:)
Karacanın nokta atışlarla hazırlanıyoruz ama sonumuz hayrolsun teyzeye dönücek :D Kimse bilmiyor ne tarz nasıl soru çıkacağını o yüzden sadece kendinizi sorulara vermeyin biraz konuları okuyun akılda kalsın ki bi değişik soru çıktığında en azından fikir yürütürsünüz :D son sene de vurdu gene AÖF bizi :D
Önceden geçmiş yılların sorularını çözer girerdik geçecek kadar not alırdık. Şimdi sistem değişti, düzen bozuldu, eğri filan girdi işin içine. Geçen sene KPSS dalgasına takmadım fazla keşke geçen sene hazırlanıp bitirseydim diyorum şimdi. KPSS den de umudu kestim yazık oldu 1 seneye. 5 tane arkadaşım geçen sene bitirip askere gitti yemin törenleri var ben evde boş boş oturuyorum.:) Bakalım işe yarayacak mı bu tempo.
saldım ben. 1 haftadır kitap açmıyorum..
Valla bende eski sorulara bakarak sınava girerdim zaten hep o şekilde geçtik.Turk vergi sisteminden vizeye finale hiç girmeden Bütlerde o şekilde geçtim :D Ama şimdi zannetmiyorum o şekilde olacagını ders çalışmak gerekiyor.Yardımcı kitaplar ve soru bankası aldım bakalım nasıl olacak ama en son gün eski yılın sorularına da bakcam.
bende bu sene yıldız teknik üniversitesine dştüm sıkıldım her seferinde üniversite ya derste calışmadık kalcaz gene :D
uluslararası işletmeclik bitti
işletmelerde etik bitti
stratejik yönetim bitti
sermaye piyasaları loadinggg
denetim ve vergi incominggg :D
Ben saldım umudum yok artık
valla ben sınav yerlerime bile bakamadım sisteme giremiyorum amk...
Kaldı 4 gün. Ben tekrardan basladım göz gezdirmeye.
Ders kaydı yaptırdım fakat kimliğimi ve kitaplarımımalmadım. Sınavlar için bi tebligat fakT gelmedi? Sınav giriş belgesini nerden bastiracağız?
Hafta sonu sayısal bende. çok iyi hazırlandım hayırlısı :D tecil bozulmasında sıkıntı yok :)
şimdi ben bitiremedim 2 dersten kaldım. diyelim dönem uzadı zaten bütler yok.
askere gidiyormuyum ?
böyle bi sınav öncesi hatırlamıyorum
sanki birisi cumartesi sınavlar iptal dicek gibi bi durumdayım
hiç çalışasım gelmiyo bu olayı atlatmam lazm...
hep bu sistemin tarih değişikliği ocak başına sınav mı koyulur :Deli::Deli::Deli::Deli:
bu dönemin finali şubat 2-3 sanırım
ergün sorma ya yumurtda dayandı bu sefer cift el ile kapıyı calıyo :D
sizce çan eğrisinden dolayı geçme notları yüksek mi olur alçak mı?
Final için 'sınav yeri' belirlemek için 02.01.13 son gün, aklınızda olsun
inşallah düşük olur puanlar herkesin geçmesi için...
yeni nesil 4 ler oturdu o zaman ? :D
kitap açmadım daha ya :D
Deli gibi hazırlanıyorum gene
Sorular 20 oldu
Tam bir belirsizlik hakim
Satır satır ezberlemek imkansız
Sorular üzerinden neye göre çalışcağın muallak
İşletme 4. sınıfta olmaması gereken şanssız bir durum
Bakalım donanımı sağlam tutucam gene
Yapabildiğimin en iyisini yapcam
En zorlandığım ders şu an Stratejik yönetim
Saçma kurallar saçma yapısı var
ilk vizelerden sonra ak fok kara fok çıkacak ortaya, soru kalıpları şekillenecek neyi nasıl sordukları çıkacak ortaya. arkadaş geçen sene kaldım kazma gibi 3 dersten bitireydim de kurtulsaydım diyorum bu seneki çileyi çekeceğime :/
kitap açmadım daha bakalım nolcak :D
Ben klasik yöntemi yapıyorum. Ezberle unut :D
Liseyide açıköğretim okumuştum daha kolay oluyo :D