keşke 1. sınıftan başlayanlara uygulasalardıda mevcut okuyanlar eski sistem devam etseydi :(
Printable View
keşke 1. sınıftan başlayanlara uygulasalardıda mevcut okuyanlar eski sistem devam etseydi :(
Hiç çalışmadım desem yeridir,hele şu vizeye bi girelim bakalım .
ne güzel alttan dersim falan da yok arkadaş olacak iş değil bu sene yani
4. sınıf Türkiye Ekonomisine çalışan var mı?
Beyler ilk sınavda hangi üniteler çıkıyo nerden bakıyoruz:D
hafta sonu sınav warmıs ya alımınyumm..:D nası ıs anlamadım wallaa..:icon_wack:beuj::Deli:
Sorular titanyum alaşımlı :D
hukuk / genel muhasebe / maliyet muhasebesi / iktisad ' a bakabildim :)
finansal yönetim / uluslar arası işletmecilik / yönetimde güncel yaklasım / üretim yönetimi / pazarlama yönetimi bunlardan kolay olanları hangileridir ? direk kolay 2 sine daha bakıp giricez artık :)
ılk 4 ünite çıkıyor beyler . finaldede hepsınden yanı 8 üniteden sorumluyuz. bende çalışmadım ya la daha hiç :D ters köşe olmasak bari
Hangileri kolay işletmede acaba 2-3 tane onlara ağırlık verelim bari diğerleri ya tutarsa ?
Çalışan var mı acaba
Ben hazırım ya siz millet :D
http://4.bp.blogspot.com/_VgvUFEQICe...siye_siyah.jpg
Elimdeki bilgilendirme kitapçığından yazayım;
Bütünleme sınavı yapılacaktır.Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun 19.06.2012 tarihli toplantısında alınan karar gereğince 2011-2012 eğitim-öğretim yılından itibaren geçerli olmak üzere ilgili yarıyıl veya yıl sonunda almış oldukları ders veya derslerin dönem sonu sınavına girme hakkını elde edenlerden başarısız öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde dönem sonu sınavına giremeyen öğrencilere başarısız olduğu her ders için bütünleme sınav hakkı verilir.:)
beyler geçen yıl aofun sayfasında deneme sınavları oluyordu suan bulamadım varmı onun linkini paylasacak birisi
Uluslar arası işletmecilik basit çok zor değil. Hiç kitap yüzü açmayan arkadaşlar için söylüyorum direk tapa gaz kitaba bakmayın ünitelerin sonunda adamlar özet geçmişler üniteyi oraya baksanız yeterli olur diye düşünüyorum birde ünitelerin içinde sorular sormuşlar bi kağıda yazın bakın derim bence onları soracaklar çok fazla kasacaklarını zannetmiyorum.
O zaman şöyle yapalım akşamdan itibaren,kendi verdikleri kitabın özet kısmına çalışalım ve kendi kitaplarında sordukları soruları ezberleyelim''kendimizi sınayalım.'' kısmındaki.. Sonra murat yayınlarının sorularına bakalım .
belki geçeriz :D
hafta sonu sınav var beyler olmayada ben ilk defa giricem bu sınava sınav günü kalem vs götürüyo muyuz ? napıyoruz biraz bilgi verin :D neyle gidicem yanımda (garip gelebilir ama ilk olacak o bana yada ben ona girecem :D )
umutta fakirin ekmeği diyorlar doğrumu ? :D
denetleme dersi kaldı onuda akşam kasıcam yarın da c.tesinin tüm derslerine çözdüklerimi okuyacağım.
vergi vardı alttan gelen onunda sadece sorulara bakıp çalışıcam.
birşey merak ediyorum benim alltan gelen dersim var. Vergi bu dönem kaldım bahar dönemine o dersi seçebiliyormuyum?
Cidden kalem götürmek gerekiyor mu yoksa kpss oss vs de olduğu gibi ordan veriyolar mı
Gerekiyor :)
cüzdanla gitsek almazlar dimi , nakit para alsak yanımıza sıkıntı yapıyolarmı ? telefon falanda sokmuyolar heralde
Nakit parada sıkıntı olmuyor.
Telefonla ben girdim bir kez ama tesadüf aynı gün başka yerde sınava giren arkadaşıma zorla bekçiye bıraktırmışlar.
O günden sonra ya evde ya arabada bırakıyorum ben.
ya nasıl iştir okduklarımı anlamıyorm ders calsıyorm ama bişi yok herşey sıfır...
böyle dandik bi durum olamaz
Giriş belgesinde yazanlar;
SINAVA GELİRKEN YANINIZDA BULUNMAMASI GEREKENLER
Aşağıdakilerden herhangi birinin, kapalı durumda olmasına rağmen yanınızda bulunduğu tespit edildiğinde sınavınız geçersiz sayılacaktır.
1. Cep telefonu, telsiz, çağrı cihazı vb. iletişim araçları.
2. Dersle ilgili her türlü kitap, not vb.
3. Fotoğraf makinesi, kamera vb. görüntü kaydetmeye yarayan cihazlar.
4. Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. veri depolamaya elverişli elektronik cihazlar.
5. Ruhsatlı veya ruhsatsız her türlü silah
ÖNEMLİ UYARILAR
1. Kimlik kontrolleri, üst arama ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulununuz.
2. Sınava 15 dakikadan daha fazla gecikenler sınava alınmayacaktır. Sınav başladıktan sonraki ilk 15 dakika içinde, sınava geç kalan öğrenciler, Bina Sınav Sorumlusunun yazılı izin vermesi halinde sınava alınacaktır.
3. Yumuşak uçlu siyah yazan birkaç kurşun kalem ve iz bırakmadan silen silgi yanınızda olmalıdır. (Cevap Kağıdına siyah kurşun kalem dışında bir kalemle yapılacak işaretlemeler okutulamamaktadır.)
4. Öğrenci ve sınav hizmetleri için http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresini kullanabilirsiniz.
5. Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım kartınızı henüz almamışsanız, bağlı olduğunuz büronuzdan alınız.
6. Sınav sırasında hesap makinesi kullanılabilir. Ancak, alfabetik tuş takımı bulunan hesap makineleri (Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. özel elektronik cihazlar) kullanılmayacaktır.
7. Kıtalarından izinli olan er-erbaşlar dışında, resmi kıyafetle sınava girilmeyecektir.
8. Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en geç bir gün önce görünüz.
Arabayla gidersem anahtarı almıycaklar mı içeri ?
Anahtara bir şey demiyorlar.
Girsem ne ki? Böyle sınav mı olur ya böyle sistemin taaaa amk spor gazetesi .
güz döneminde kalınan dersi bahar döneminde alabiliyormuyum?
Kartal Milli Egitim Vakfi Ilk ve Orta Okulu nerde tam olarak arkadaslar bilen varmidir? (Ugur Mumcu Mah.Aksemsettin Cad.No:62 Kartal )
İstanbul Şehir Rehberi
görkem buraya gir adres aramada ilceyi caddeyi falan seç bulucaksn en rahatı bu