cok teşekkür ederim bilgilendirme için Bu pazartesi ordayız o zaman :)
Printable View
cok teşekkür ederim bilgilendirme için Bu pazartesi ordayız o zaman :)
Günaydın arkadaşlar, AÖF kayıt yenime bu sabah başladı.
Kamu Yön. 6. Dönem kaydımı yaptım 250,69TL, ödemeler Vakıf Bank ATM den yapılıyor, bilgilerinize..
mesaj geldi bana şimdi 23 şubat-4 mart tarihleri arası kayıt yenilemeler diye..
Kayıt yenileme sayfasını bulamadım? var mı kayıt yaptıran?
ben ne kadar harç ödeyeceğimi ve ders seçme sayfasını bulamadım sadece benmi göremiyorum?
Ders ekle sil,harç miktarını vs linkten giriş yapın
https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/Basv...uAnaSayfa.aspx
Ulan ben böyle işin anasını
4 ve 6. Dönemden istatistik 1-2 ingilizce 1-2 dersim var geçen dönem sadece istatistik ve ingilizce verdi onların geçtim
Bu dönemde aynısını yapıyor sokayım böyle işe diğer dersleri verseydi bu sene bitiyordu 6. Senem 7 de anca bitecek
Gidip dilekçe vericem sokarım böyle işi 2 derse 193 tl veriyoruz bari bu dönem üstten ders alabilseydik
23 Şubat - 4 Mart kayıt tarihleri
ist. Üni 2 yıllık Radyo Tv bölümü bitirdim bu yıl işletmeye 5.dönemden başladım Atatürk ilkeleri Türk dili gibi derslerden muaf olmak için neler yapmam gerek son tarih nedir bilen var mı
Toplam 10 ders.. Bitsede kurtulsak diyorum artık
Sadece iktisada giriş dersini alabiliyorum bu ne saçma iş
Aöf İşletmede okuyan tecrübeli arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var.İlk dönem genel ortalamam 1.94 te kaldı. Aşağıdaki derslerin hangisini seçersem en az sorun yaşarım,en fazla 2 tanesini seçmek istiyorum.
Örgütsel Davranış
Türkiye Ekonomisi
Stratejik Yönetim II
Alttan dersiniz varsa bi üst sınıftan ders alabilirsiniz krediniz yettiği sürece..
1.sınıftan dersiniz varsa 3.sınıftan alamazsınız
2.sınıftan dersiniz varsa 4.sınıftan alamazsınız gibi..
Türkiye ekonomisi ve stratejik yönetimi bende ilk defa alıcam.. Türkiye ekonomisinin bicok kişiden zor olduğunu baya ezbere dayalı olduğunu duydum...Stratejik yönetimde kolay olduğunu sanmıyorum bi fikrim yok ama örgütsel'i hiç çalışmadan BB getirmişim örgütseli kesin seç diğerinide kendin karar ver :)
harç yatıran varmı hiç ? demin girdim vakıfbanktan 249TL olması kayıt yenileme ücreti 20TL olarak gözüktü ? nasıl oluyor bu iş
kitaplar ne zaman dağıtılacak acaba :)
ben yatırdım 235 tl aldı atm den
Beyler sınav tarihleri Mart'ın 2. haftasına çekilmiş.Çalışmaya başlayın şimdiden.
Ne sınavı Murat abi :D
Aöf sınavı :D
makaramı yapıon abi :D
bende ders seçme bölümü çıkmıyor direk 7 tane ders çıkıyor 1 i fazla onu silmem lazım beceremedim ya :D
ders ekle sil işlemi yapmama gerek yokmuş parayı yatırdım kayıt bilgisi aktif diyor benım işlem tamamlandı mı acaba
Dün aldım kitapları ne zaman çalışmaya başlarsak artık :)
ben 3.sınıf kamudayım nasıl ders secımı yapıcam cıkmıyor ekran ya
https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/Basv...uAnaSayfa.aspx
buradan kayıt yenilemeye girip giriş yapınca almak istediğin dersleri ekle sil yapıyosun daha sonrada ödemen gereken rakam çıkıyo vakıfbanka parayı yatırınca kayıt yenileniyo.
Şimdi Not Görüntüleme bölümüne baktım da yeni derslerim alttan kalan bir dersimle beraber seçilmiş, kayıt durumumda pasif görünüyor. Sadece harcı yatırıp, onaylatıcaz heralde. Üşengeçlikten yine son güne kalır oda :)
su cıkıyor o sayfaya gırınce
http://i.hizliresim.com/DlYADy.png
abilerim şimdi ilk senem bu benim. daha para falan yatırmadım. 6sında son değil mi ? sadece para yatırmam yeterli midir ?
Ben yarın kitapları alayım özetlere çalışayım :D
mesele ben ilk açtım 7 ders çıktı o halde para yatırsaydım 7 derse kayıt olcaktım ama tek ders için öğleden snra sınavı beklemiyim diye sildim fazla 1 dersi 6 derse düşürdüm öyle parayı yatırcam yani muhtemelen sizin kredinize göre dersler seçilmiştir parayı ytrdığınız için kaydınız yenilenmştr tahmn ediorm üstten 1 ders alırsınız fazladan
Arkadaşlar benim alttan bi dersim ve yeni 7 dersle beraber 8 dersim seçilmiş durumda. Şimdi benim ekle-sil yapmam gerekiyor mu. Harcı yatırmaya gidicem birazdan. İşletme yönetimi 2 deyim. ( 2 yıllık )