@powERS
bende pm alabilir miyim![]()
@powERS
bende pm alabilir miyim![]()
Atılma falan yokmu yav ben suan 3. Sınıfı ikincikez okuyorum kalırsam üst üste kalmış olucam tekrar devam edebilirmiyim hiçbişey yapmadan
prodrv o kanun zaten vardı okudugn takdrde 29a kadar tecl var. 3 snıfta 2kez ust uste kaldgnzda okuldan atlma yok ama tecıl hakknz bıtıyor dye bılyorum
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hahhhh benim 8.senem 30.11.2011 den beri yoklama kacagiyim gitmedim yoklamaya teyzem suveden emekli o gitme dedi tanidiklari aradi az once evime kagit geldi yoklama kacagi kagidi![]()
Yeni sistem 29 yas olayiyla ilgili subelerde bilgi yok suan telefon ettirdim teyzeme ilgileniyolar suan gelismlerri burdanda yazarim 29 yas kapsamina aof lerde dahil okuyan tecil olucak benim son sinif allahtan bakalim nolcak isler iyice karisti![]()
ya valla aofu arayp sormak lazm yada askeryede calsan bı tandk memur varsa ona sormak lazm. Eger kalrsanz subeye kendnz gtmeyn bı yaknınz gonderıp sordurun beklemedgnz bı suprıze ugramamak adına
Bu arada okuldan atilma hic bi zaman yok.ogrenim hakki 7 senedir yani ogrencilik hizmetlerinden tecilorenci karti vs den 7 sene yararlanirsin benim gibi 8.senede okuyabilirsin ama tecil yapmazlar orencilik hizmetlerinden faydalanamazsin yani okulla ilgili hic bi sorun olmuyor olay tamamen askerligi yapmayanlara yonelik olaya donusuyor![]()
kaan sende dkkat et snavdan sonra almasnlar senı eger grecegn okula askerye bakyorsa sende hazrlıklı ol
Beyler sadece 3. Sınıf maliyet. Öyle çok ahım şahım bişey değil ama 2 3 soru yaptırsa kâr kârdır..
Şimdi geçiyorum pmleri..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Hayir abi hic bi sorun teskil etmiyor poliste zaten cikmiyor suan bana teblig edildi tabi nolur bilmiyorumda binlerce yoklama kacagi var.Allah basimiza oyle bisi gostermesin tabi girip cikayim su sinava ve su kanunla ilgili haber gelsin zaten direk tecil icin subeye gidicem
Onumde kitaplar acik calimsya calisiyorum da muratin son 6 yillik soru kitabini alin calismak isteyen varsa ara sinavada ordan calistim hepsi 60-70 notlarimin cok kasmadigim halde bakalim final nasi olucak
kaan sana kagt geldyse sen ynede dedklerme hazrlıklı ol.sgklı calsyosan orayada kagt gelcektr kurumunuzda calsan ...ısmlı kısı yoklama kacagdr vs dye . Calstgm yerde brısne 08 de gelmstı anszn adam gttı askere
yeni kanunu bilmiyorum ama 2 sene üst üste kalınca okul tarafından tecil yapmıyorlar. askerlikle alakalı sorununuz yoksa isterseniz 10 senede kalsanız devam edersiniz ama 2 sene üst üste kalınca tecil hakkınız bitiyor. böyle olunca aöf den kaydımı sildirdim askerlik şubesine gidip 2 sene tecil aldım sonra tekrardan baştan kayıt oldum dikey geçiş oldugum için 3.sınıftan başladım.. (bu arada her kayıt sildirenede tecil vermiyorlar 26 yaş sonrasına zor)
Valla benim aklima da o geldi yeni kanuna gore yoklama kacagi oldugu halde isci calistiranlarda suclu oluyomus pederin yaninda sgk li gozukuyorum ben olmadi soyledimde cikis yaptirsin :/ dikkatli olucaz da sinavda kistilarmi yapicsk bisi yok allah korusun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)