hafta sonu sınav warmıs ya alımınyumm..nası ıs anlamadım wallaa..
![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
hukuk / genel muhasebe / maliyet muhasebesi / iktisad ' a bakabildim![]()
finansal yönetim / uluslar arası işletmecilik / yönetimde güncel yaklasım / üretim yönetimi / pazarlama yönetimi bunlardan kolay olanları hangileridir ? direk kolay 2 sine daha bakıp giricez artık![]()
diyemedim ya la
ılk 4 ünite çıkıyor beyler . finaldede hepsınden yanı 8 üniteden sorumluyuz. bende çalışmadım ya la daha hiçters köşe olmasak bari
Hangileri kolay işletmede acaba 2-3 tane onlara ağırlık verelim bari diğerleri ya tutarsa ?
Çalışan var mı acaba
Elimdeki bilgilendirme kitapçığından yazayım;
Bütünleme sınavı yapılacaktır.Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun 19.06.2012 tarihli toplantısında alınan karar gereğince 2011-2012 eğitim-öğretim yılından itibaren geçerli olmak üzere ilgili yarıyıl veya yıl sonunda almış oldukları ders veya derslerin dönem sonu sınavına girme hakkını elde edenlerden başarısız öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde dönem sonu sınavına giremeyen öğrencilere başarısız olduğu her ders için bütünleme sınav hakkı verilir.![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
beyler geçen yıl aofun sayfasında deneme sınavları oluyordu suan bulamadım varmı onun linkini paylasacak birisi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Uluslar arası işletmecilik basit çok zor değil. Hiç kitap yüzü açmayan arkadaşlar için söylüyorum direk tapa gaz kitaba bakmayın ünitelerin sonunda adamlar özet geçmişler üniteyi oraya baksanız yeterli olur diye düşünüyorum birde ünitelerin içinde sorular sormuşlar bi kağıda yazın bakın derim bence onları soracaklar çok fazla kasacaklarını zannetmiyorum.
O zaman şöyle yapalım akşamdan itibaren,kendi verdikleri kitabın özet kısmına çalışalım ve kendi kitaplarında sordukları soruları ezberleyelim''kendimizi sınayalım.'' kısmındaki.. Sonra murat yayınlarının sorularına bakalım .
belki geçeriz![]()
imzasız..
hafta sonu sınav var beyler olmayada ben ilk defa giricem bu sınava sınav günü kalem vs götürüyo muyuz ? napıyoruz biraz bilgi verinneyle gidicem yanımda (garip gelebilir ama ilk olacak o bana yada ben ona girecem
)
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
umutta fakirin ekmeği diyorlar doğrumu ?
denetleme dersi kaldı onuda akşam kasıcam yarın da c.tesinin tüm derslerine çözdüklerimi okuyacağım.
vergi vardı alttan gelen onunda sadece sorulara bakıp çalışıcam.
birşey merak ediyorum benim alltan gelen dersim var. Vergi bu dönem kaldım bahar dönemine o dersi seçebiliyormuyum?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)