Bizi bırakacaksınız herhalde bu gidişle dedim sınıf tekrarı yaparız ,kaldırmış diyor ki bir şey olmaz internetten çalışırsın iyi dedim velim gelirse ona da öyle söylersin![]()
![]()
Bizi bırakacaksınız herhalde bu gidişle dedim sınıf tekrarı yaparız ,kaldırmış diyor ki bir şey olmaz internetten çalışırsın iyi dedim velim gelirse ona da öyle söylersin![]()
![]()
imzasız..
Bir kitap daha aldım diğeri de kargo da geliyor üstüne gidin olayın beyler ,ben gittim büroya kadar biraz sert davrandım . Ne güzel valla dedim sınava 1 ay var ,yardımcı çalışacak kitapları bile engellediniz ,o kadar ünite kitapsız 1 ayda nasıl bitecek ya dedim .
Kaçıncı üniteye kadar sorumluyuz vizeden ?
imzasız..
bende daha hiç kitap yok sıçışlar.. cıakrtıyorum pdf den lanet olasıcaları.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Cidden tam bilgi yok mu bu karacan yayınları ile ilgili,sınav yaklaştı yahu![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Kanka ben murat yayınlarının soru bankasını aldım,çözümlü anlatımlı . PowerS boşuna aldınız diyor anlamadım gitti valla intihar edecem la
imzasız..
Sikayetvar sitesinde sikayette bulundum,baya bi magdur var karacanla ilgili.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
her sene aynı sorumsuzlukla ılerlıyorum suan bıle fena pısmanlardaym ya sınav yada askerıye mokoko yanıişletme 3 sınıf ıcın hangı yayın evının soru bankasını almalıyım yardım edebılck varmı ?
karacandan kitap alan varmı, bir ay olucak nerdeyse hala gelen giden yok sitesinde sipariş sırasına göre gönderime başladık yazıyo
Ögrenci kartını bürodan almamız icin belli bi süre var mı yoksa sınav tarihine kadar gidip alabilir miyiz ?
işletme 4.sınıf olupta türk dlili diye ders alan var mı ? bende yokta.
http://www.egitimseti.com/default.as...at-acikogretim şu kitabı arıyorum 4 dersim var bunda![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
normal 1. sınıftan başlayanlarda var türk dili
2 yıllıktan geçiş yaptıysan onlar muaf oluyor o dersten
o kitap eski olduğu için yoktur sanırım çoğu yerde (sitede de yok zaten)
yenisi bu 1 hafta önce çıktı
Murat Akretim Kredili Sistem letme 4. Snf 7. Dnem zml Soru Bankas Kitab 5171 - Egitim Seti - Egitim rnleri CD VCD
karacan nokta atış aldım netten 2 gün önce bugün sabah geldi elime kitaplar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)