tek ders açıklaması geldi beyler içim rahatladı gözümüz aydın..28 temmuz'da 11 merkezde yapılacakmış.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Bu nasıl sistemdir anlamadım. bu sisteme geçmeden önce 3 dersim vardı kalan. Bu sisteme geçtikten sonra 5 dersim oldu nasıl olduysa.
16 JDM 55
Password:JDM
Finalde 5 dersten 4 ünü verdim,tek ders kaldı.Şimdi o dersten girebilecek miyim ben ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bu tek ders bütüyle ilgili tam bilgiyi nasıl edinicez acaba bilgisi olan varmı sitede ben bulamadım ?
İlk donemden FF'in yoksa girebiliyorsun.
Aöf ye mail atmıştım az önce cevap geldi; Benim ilk dönemden 1 dersim daha ff olduğu için giremeyeceğim ):
Sayın Öğrencimiz,
Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı, 2012-2013 öğretim yılında tek dersten başarısız olan ve bu dersini verdiği takdirde mezun olabilecek durumdaki öğrencilere tek ders sınavı yapılacaktır.
Tek ders sınavı, 28 Temmuz 2013 tarihinde, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Samsun, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa ve yurtdışı programlarına kayıtlı öğrenciler için Almanya/Köln, Azerbaycan/Bakü’de gerçekleştirilecektir.
Yapılacak tek ders sınavı ile ilgili ayrıntılı bilgi 24 Haziran 2013 Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi adresinden açıklanacaktır.
O halde giremiyorum ben.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ya benim zayıfım hiç yok ama ortalamam 1.98 de kaldı 2 olsa mezundum acaba ben girebiliyomuyum keske kosullu gecmek yerıne ff gelseydi o ders sansım artardı valla 2. ye kahroluyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)