Ben 3 dersten girdim.
20-20-55 almışım beklediğim gibi gelmiş..
Printable View
Ben 3 dersten girdim.
20-20-55 almışım beklediğim gibi gelmiş..
5. yılıma gircem inşallah bitecek bu okul. Yoksa cidden ben biteceğim. :)
Bu dönem 6 derse girdim birini vermişim. Bitmez bu okul bitmeezz
4 dersim vardı 1 CC diğer üçü FF 3 ders sınavlarına girebiliyormuyum bilgisi olan varmı ?
7 ders’ten 3 tane vermişim ikinci döneme kısmet
Adalet bölümü, ilk dönem 7 dersi de geçmişim, dönem ortalaması 3,33.
10 yıldır aktif olan başka topic varmı :D
Bu dönem 3 dersten girdim hiç birine de çalışmadım askerde olduğum için.
Türk İdare Tarihi-Maliye Politikası 1- Sosyal Bilimlerde araştırma yöntemleri.
Tarih ile Maliyeyi geçmişim çok şaşırdım. Özellikle maliyeden yıllardır geçemiyordum, çalışmadan nasıl geçmişim tuaf ama iyi oldu bu kaldı 5 ders..
Bugün şans eseri kontrol ettim tecilimin son günleriymiş. Aöf bürosundan öğrencilik belgesi alıp askerlik şubesine teslim etmem gerekiyormuş yarın son gün. Yarın baya koşuşturma bekliyor beni yani. Aynı durumda olanlar olabilir diye bilgi vereyim dedim
beyler sınav sonuçları açıklanmış fakat göremiyorum nerden bakıcaz
Sonuçlar yine hüsran.
Kalan 5 dersi verebilirsek mezun olacaz inşallah..
aofcülerin sesi çıkmıyo forumda nasıl geçti finaller :)
Yaz okulu açıldı. Bu sene son kez 3 ders sınavı yapılacak. Ayrıca yaz okulu da açılacak. 3 ders sınavına girenler yaz okuluna giremicek veya tam tersi durum geçerli. Zaten son sefer yapıldığı için seneye böyle bir karmaşa olmicak.
Yaz okulunun kayıtları 24-28 Haziran arası yapılacak ve harç ödenecek. Sınavları da yanlış hatırlamıyorsam eylül ayı sonunda olacak.
Yaz okuluna kayıt olmak için mezun olma aşamasında şartı yok. 1. sınıftayken de kayıt olabiliyorsunuz.
yaz okuluna katılmadan 3 ders sınavına girebiliyormuyuz?
Benim de sınavlarım güzel geçti ve tahminimce sonuçlar açıklandıktan sonra kalan 2 dersimden son 3 ders sınavına girecem.
Kısmetse 3 ders sınavından sonra mezun olacağım.
Allah herkesin gönlüne göre versin sınavlara girecek arkadaşlar şimdiden başarılar dilerim.
Umarım herkes bitirip mezun olur..
Cumartesi günü TYT ye girecek kimse varmı?
vizede 5 aldığım dersi finalde geçmişim vay be :D
Bende mezun olmuşum. Darısı diğer arkadaşların başına. Diplomaları ne zaman alırız acaba?
finaller açıklanmış
balına yine geçtim tüm dersleri
sözel bölümlerden snava giren varsa 1 taktiğim var verebilirim :D
çıkmış soruların sadece cevaplarını okuyorum
çok karşıma denk gelenlerin karıştırmamak için sorularına bakıyorum ama diğerlerinin hiç bakmıyorum neredeyse
sonra sınavda şıklara bakıp işaretliyorum 2.30 ortalama ile geçmemi sağlıyor :)
1 buçuk senedir tutuyor bu sözel derslerde
Acaba sınavlarda Corona nedeni ile erteleme olacak mı?
Erteleme oldu diye biliyorum ama ne zaman yapılacak tarih yok
1 hafta ertelenmiş sınavlar.
Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim resmi internet sitesinde "Koronavirüs salgınına karşı ülkemiz genelinde alınan tedbirler kapsamında, 28-29 Mart 2020 tarihlerinde yapılması planlanan Fakültemiz Ara (Vize) Sınavları ertelenmiştir. Gelişmeler doğrultusunda yeni vize tarihleri belirlenerek öğrencilerimize duyurulacaktır.
Yeni vize tarihleri belirlendiğinde sınav merkezi değişikliği yapılabilecektir. Hangi tarih aralığında sınav merkezi değişikliği yapılabileceği ilerleyen günlerde ayrıca duyurulacaktır. "
Bizzat böyle duyuru yapılmıştır.
Anadolu uni aof icin net bilgi varmi ?
Sınavlar online olacakmış. Nasıl olacak acaba?
Kopya çekmek serbest deseler daha kolay olurdu
https://www.anadolu.edu.tr/uploads/a...nav-Girisi.pdf
Bu dönem kayıt yaptırmadım keşke yaptırsaymışım ne güzel okulu bitirirdim :D