ne güzel işte okullarla uğraşmion gözetmen aramıyon kitapçık basıp kağıt ziyan etmyion bir sürü isnsanı sabahın göründe yollara dökmüyon
keşke hep böle olsa ztn öle ya da böle herkes okulu bitiriyor
Printable View
ne güzel işte okullarla uğraşmion gözetmen aramıyon kitapçık basıp kağıt ziyan etmyion bir sürü isnsanı sabahın göründe yollara dökmüyon
keşke hep böle olsa ztn öle ya da böle herkes okulu bitiriyor
Acaba sorular nasıl olacak. :D
bu dönem kayıt yapmadığıma çok pişmanım :( nereden bilebilirdim ki
oo çok iyi olmuş bu ya :D
İki tane daha ders seçme hakkım vardı keşke seçseydim pişman oldum notları aa yapiyimde ortalama yükselsin :D
Geçen sene okulu bitirdik, sınavlar online olacakmış vay be daha kolaylaşacak demekki ..
Ya şansımı sevim bu dönem kayıt yenileyemedim okulu bitirirdim :(
vizenin %25 i finalin %75 i alınacakmış bu seferde :) ama tabi ki bi fırsat yinede online olması
Sınava giren oldu mu ?
Sorular nasıl :D
aof ders kitapları - tek kaynak cıkmış sorular, ozetler, deneme sınavları
kanki bunu aç ayrı sekmede ordan bak :D
Bende baktım 2-3 soru çıktı.
Adamlar netteki tüm kaynakları sanki kapatmış. Geçen yılın soru ve cevaplarına bile ulaşmak çok zor.
beyler telefona aof plus diye bir program yükledik orda çıkmış sorular var, sorular portalda önümüze gelince hızlı taradık.
3-5 soruda burdan bulduk.
bazı soruları google amcaya yazarak netten bulduk.
(klavyesi hızlı arkadaşlar burda 1 adım öne geçebilir.)
indexlenecek belirli kelimeleri yazarak daha iyi sonuca ulaşabilirsiniz.
örneğin soru başındaki "aşağıdakilerden hangisi" kısmını yazmanıza gerek yok.
30 dakikada 18 soruya cevap verebildik.
ders ; tedarik zinciri.
Türk dili 2 ' de ne yapıcaz onu düşünüyoruz :)
Aöf Plusta hangi yılları indirdiniz bi dünya belge var orda
biz şöyle yaptık ; genelde yakın tarihli sınavları taradık.
tedarik zinciri sınavında soru karşımıza gelince 2019-18-17 bu yılların sorularına hızlıca baktık aynı soru varmı diye.
bir 8-10 tane ordan bulduk 6-7 tanede netten bulduk.
ohh afiyet olsun ;)
Bütün sınavları bitirdim şimdi. Aöf Plus için special thanks @CloudGrey
Lojistik Yönetimi dersi dışında hepsini verdim kesin :D Bu sınavda da nasıl sorular sordularsa ne google da ne uygulama da, hiç bir yerde 1 soru bile çıkmadı, bildiğim kadarıyla 2-3 soru yaptım. Kesin kaldım bu dersten :D
Aöf'nin kendi ünitelerini indirin,direkt ordan bulursunuz hepsini. :D
Aöf için çok iyi bir taktik buldum arkadaşlar
Önce dersin kitabının işe yarar bölümlerini pdf olarak indirin
Sonra çıkmış vize sorularını indirin
Sonra bunları pdf birleştirme programında birleştirip tek pdfe çevirin
Sonra Adobe indirin direk onun içinde bunu açın
Adopta sol üst düzen sekmesinde gelişmiş arama var ona tıklayın
Oraya sorunun önemli kısmını yazın aratın
Size tüm pdflerdeki(zaten birleştirdiniz) sonuçları verecek
Oradan halledersiniz artık :D
Bende butun dersleri arkadasim ile beraber yapıp bitirdik fakat genel muhasebe sorularini aof sitesindeki ünitelerden dahi bulamadik ne yazikki.Girmeyenler icin aof e-kampüs sitesinden derse ait kitabi indirip faydalanabilirler.
beyler türk dili 2 nin bu zamana kadar bütün çıkmış sorularını tek pdf'te topladım (174 sayfa) lazım olan olursa mesajla mailini adresini atsın, atayım ;)
Aynı böyle bir arkadaş (ben değil) e-kampüsten vize ünite özetlerini ve çıkmış vize sorularını pdf olarak indirmiş.
PDF Bolme - PDF'inizden sayfalar cıkarın linkine hepsini (ders ders ) yükleyip özetlerin tamamını ve vizelerin sadece A kitapçıklarını seçip birleştirmiş.
Aof'den sınavı başlatıp sorudaki anahtar sözcüklerle pdf'de arama yapmış.6 sınavdan 5'inin %90 oranında soruları bularak çözmüş.Öyle diyor. :)
sınava bir kere girince bütün dersleri tek seferde yapmak zorundamıyız yoksa parça parça istediğimiz zaman yapabiliyormuyuz