vizelerden önce finalin yerini deðiþtirmiþtim deðiþmemiþ bunasýl iþ aöf meka aöf
Printable View
vizelerden önce finalin yerini deðiþtirmiþtim deðiþmemiþ bunasýl iþ aöf meka aöf
havalar ýsýndý iyice saldým.. son gün hýzlý bir okuma yapar o þekilde gircem :)
Benim 4 ders var 2 dersi bitirdim birine hiç dokunmadým birininde son 2 ünitesi kaldý. Bugün o 2 üniteyi bitirir geriye kalan süreçte de son dersi bitiririm.:D 6-7 dersi olanlara üzülüyorum, çok sýkýntýlý bir süreç. Ýþ, güç bir kenara, eðlence, tatil vs de iþin içinde. Bu final dönemleri daha zor geçiyor. Herkese kolay gelsin.:)
Eee napýyoruz yarýn :)
bugün çalýþmalara baþlýyoruz:D
Birazdan baþlýyorum yarýn 2 ders var,çalýþayým bari içimden gelmiyor hiç :(
Bu gece de uyku yok bize.com
Benim'de ayný yerler çýktý :) Çapa Týp fakültesi :D
Ne leþ bir hava var Ýzmir'de anlatamam, tansiyonum çýktý. Hiç bakasým gelmiyor.:D
Beyler finalde son 4 ünite daha mý aðýrlýklý ? Ayrýca ilk 4 üniteden kaç soru çýkar ?
son 4 üniteye kasýcam ya,her üniteden 45'er soru var zor bela okuyorum :(
8 üniteye çalýþmak sýkýntýlý gerçekten. Hele ki finansal tablolar analizi dersi lanet olsun çalýþýlacak ders deðil. Kursa filan gitseydim diye dert yanýyorum þimdi. 4 ders kalmýþ zaten son dönemim git kurtul demi evde sýkýlýp, daralcaðýna.:D
Bende sýrf özet okuyorum ya, kolay olur inþallah :(
Çalýþmadýðým içinde içim huzurlu deðil.:D Hem çalýþmak istiyorum, hem sýcak, hem de sýkýntý veriyor dersler. Aslýnda kitabýn %80 ni hikaye zaten de. %20 lik önemli bilgiyi çýkartmak için hepsini de gözden geçirmek lazým.:(
Neden aöf den bir açýklama veya erteleme gelmiyor?? Ýstanbulun bu kadar karýþýk olduðunu görmüyor mu??
Ben taksime gdyrm, sýnava gidemyrm..
çok zordu ya, okullarýda karýþtýrdým uyku sersemi zaten :)
Saat 14 de Türkiye Ekonomiside kesin zor olur
hayatýmda ilk kez bu kadar þanslý bir sýnav günü oldu önümdeki hatun çapraz þekilde benimle ayný gruptu direk geçirdim hatun takýr takýr çözüyordu sonradan baktým inceledim cevaplar çok mantýklý :D birtane yanlýþ yapmýþ amma onu ben düzelttim gözünden kaçtý herhalde ahaha
Bu vali 3 damla kar görse bilmemne olsa okullar tatil o tatil bu tatil der... Sýnava nasýl gideceðiz??? Gidemeyeceðiz sýnýf tekrarý sene tekrarý... Ülkeme feda olsun....
sýnavdan cýkýnca aglayanlar vardý be yaw :S
ilk 4 üniteden 8, kalan 4 üniteden 12 soru
beyler tükiye ekonýmisi sýnavýnda bý soru yanlýs hatýrlamýyorsam ilk termýk santral nerede kurulmustur bunun cevabýný hatýrlayn var mý ?
ben bursa diye salladým ama :D
bu sorunun cevab kitabýn neresinde yazýyor ben bulamadým :D Kültür | Enerji Müzesi: OSMANLI’NIN KURDUÄžU İLK ELEKTRİK SANTRALİ | Haberler | Santigrat Dergisi / Airfel Isıtma ve SoÄŸutma Sistemleri Yayınıdır. 3 Ayda Bir Yayımlanır. Para ile Satılmaz. burada istanbul diyor :rolleyes:
Bende Ýstanbul iþaretledim gitti. Ne zordu Türkiye ekonomisi. Berbat geçti benim sýnav.:(
Ýlk Adana beyler ama Ýstanbulda bu elektrik iþinde bir detayý vardý
Bende Adana iþaretledim
Yarýn 4 tane sýnavýmýz var
Görüldüðü üzere ilk ünitelerdende baya soru geldi
Bugün ki sýnavdan sonra yarýn ki sýnavlardan korkar oldum. Geçeriz, biter inþallah.
Beyler abartmayýn Ekonomi bence çok zor deðildi
Aðlayanda yoktu hiç göremedim
Hatta kaç kiþiylen konuþtum sýnavdan çýkanlarýn çoðunlugu çok iyiydi diyor
Abartma yok ortada kimine zor gelir kimine gelmez. Binlerce kiþi giriyor sýnava benimde sýnava girdiðim yerde aðlayan yoktu, ama yan okulda olabilir.;)
Adam veya kýz son gün gelmiþ belki 200 sayfalýk yere tek bir kere bile bakmamýþ eee tabi o zor der
Benim anlatmak istediðim son 1 haftada 1-2 kere göz gezdiren herhangi bir sahýþ normal bir þekilde bunu baþarýr
Mevzum bu yöndedir ;)
8 ünite ye toplamda 2 kere göz gezdirdim ve bana zor geldi. Sen çalýþma yöntemini paylaþýrsan belki yararý dokunabilir. Osmanlý'da kurulan ilk elektrik santralinin nerede olduðunu kaçýrmýþým demek ki hiç bir fikrim yoktu. Sende güzel sorular oluyordu belki yardýmcý olursun tekrardan.:)