şemsiyeye benide yazın :D:D
Printable View
şemsiyeye benide yazın :D:D
şemsiyelere + 1 :D
artık yatmak gerek kanımca :D biraz daha bakıp yatayım iyi geceler herkese başarılar :)
İyi geceler herkese, sınavda başarılar..?!?! :D
benim durum şöyle. 2 yıllık okudum. aöf ye direk geçtim.. 3 ncü senemdeyim yanii. harcımı yatırırım her sene 30 yaşıma kadar okurum. öyle demişlerdi bi yerde ondan sordum ben.. neyse daha finali var büt ü var. eğer benim dediğim gbi uzatma şansım yoksa çalışıp geçices çaresiz..
aynen öle aga :) gerçi bu askerliği ne yapsan etsende her şekilde yapıyorsun. hani diyemiyorsun ki şunu şunu yaptım askere gitmicem artık :D
bişey söylicem ama inanmıcaksınız:hahaha: bi arkadaşım tecil için gitti komutan bunu çağırmış niye vaktinde gelmiyorsun diye bizim ark demişki komutanım aracıma swap yapyıorum sanayiden çıkamaz oldum bu arada askerliği unutmuşum :D k.bakmayın demiş :D aklıma geldi :icon_wack
sabah sınava girecek herkese başarılar :)
Sabaha kadar çalışmaya devam yarınki dersime hiç bakmadım.Sabaha kadar bakıcam.Pazar günü olanlar coktan bitti ama yarınkine bakmaya fırsat olmadı :D
Herkese başarılar...
Başarılar herkese,azcık kamu ekonomisi ezberleyim :D
haydi bnde yatar herkese başarılar arkadaşlar umarım hepimiz güzel bi şekilde atlatırız :D
Is sosyali 2 saatte tamamladim 1-8... 2. Tekrarim oldu bastan sona...
Sabaha kadar devam yardirmaya bu gece:D
yokmu derece yapan arkadaslariniz:D kalem verme isi hikaye herkes kalemini gotursun yaninda rahat rahat girin sallayin cikin :D
uyandırıyım.. Yurt dısında gırenler konsoloslukta gırıyorlarmıs ve 1 hafta önce yapılıyoms sınav yanı 2-3 nısan bızdeyse onlarda 1 hafta önce ve sorular aynı denılıyor.. ;)
sınavdan sımdı cıktım matematıgı komple salladım
para teorisi ve iş sosyal kolaydı 80 üzeri gelir diye tahmin ediyorum ama kamu ekonomisinde sadece soru ezberledim çok fena,hiçbiri çıkmadı :)) yarın napıcaz kimbilir :S
oyh işletme 1e yeni başlayaraktan hiç çalışamadım ama hukukda garip sorular vardı birde temel bilgi teknolojisinde cok gıcık sorular vardı matematik kolaydı muhasebeye hiç çalışamadım bakalm muhasebeden patlayabilrim:D
Dün gece calıstım sadece iş ve sosyal güvenliğe sanırım 60-70 alırım :D
Alttan bırakıp seneye geçerim diyordum gerek kalmadı :D
Yarınkilerden zaten korkmuyorum 20-25 gündür calısıyorum :D
Herkese geçmiş olsun :)
2011 YGS'nin ifresi mi zld? Haberi - Eitim Haber - 2011 AF, ALES, YGS, LYS, DGS, KPSS
arkadaşlar belki işinize yarar. adamlar ygs nin şifresini çözmüş.
hepinize başarılar.
forever çıkmış sorular diyorum başka birşey demiyorum :D
Salladım geldim =)
rahat sınavdı, yarında iyi geçer umarım... çıkmış soruların aynılarını gördüm nerdeyse testte :)
ilkokul öğretmenim denk geldi arkadaş bütün sınav başımda dikildi :D ne yapmaya çalıştı anlamadım gitti :)
işletme 3 çok çıkmış soru göremedim ben :) biraz acı var gibi şuan ..
matematıkte loto oynadım bu kadar sallanmaz yane :D