daha başlamadım ben ticaret hukuku kasıcam 53 almam lazım pöffff :mad:
up'lamayın konuyu,görmeyelim yahu can sıkıyor :D
Printable View
daha başlamadım ben ticaret hukuku kasıcam 53 almam lazım pöffff :mad:
up'lamayın konuyu,görmeyelim yahu can sıkıyor :D
ticaret hukuku 2.dönem nasit gibi :)
bende kütüphaneye gidim bari tekrardan ders çalışmaya başlamam için gitmem şart
Bu harç ücretlerinin ikinci taksiti önümüzdeki kayıt dönemine kadar yatırılabiliyormuş. Ben yeni öğrendim :) Bilmeyenlerde olabilir.
Not: Kredili sisteme geçenler hariç.
şemsiye çağırıyor gene hiç çalışasımda yok ya poffsss başlamak lazım adam akıllı
son 15 gün kaldı beyler yeri açıklanan varmı?
pazartesi anca açıklanır artık ..
Karaca yayınlarının nokta atışını tavsiye eden var mı ? Arkadaşım ordaki sorulara bakıp geçiyorum ben dedi
herkes bişey diyor zaten ,kesin olsaydı keşke boşuna çalışmazdık :)
Valla orası öyle abi :)
valla ben çıkmış final sorularını topladım şimdi hepsini print etcem soru cevap gitcem en temizi birazda ufak ufak konu okumak lazım offf ya offff :D:D
Yaz geldi diye saldınız mı neredesiniz aöf cemaati :D
Beyler ne zaman olcak bu finaller ?
2-3 haziranda :)
deme yaw bişey kalmamış ya :S
Aynen 12 - 13 gün kaldı :)
2 yıldır allaha emanet kitap açmadan giriyorum bu sefer çalışsam iyi olucak :)
Valla ben sadece çıkmış sorulara çalışıyorum,konulara çalışamadım bu sefer içimden gelmiyor,bir de karaca'nın maliyet muhasebesiyle finansal yönetimini alırım ,sadece bu iki dersim düşük,diğerlerini çıkmış soruyla halledicem
Benim son kurşunum artık bu deli gibi çalışıyorum bitsin artık bütünleme filan çekmek istemiyorum :D
Ya mezunum yada mezun başka yol yok :D haydi ben derse kaçtım beyler hepinize Allah zihin açıklığı versin :)
son sınıf olanlarda ayrı bi stresi var zaten.. kimse büte ders bırakmak istemiyor valla:) hadi hepimize kolay gelsin:)
Film izleyim diyordum bende mi ders çalışsam ya
Vallaha ya gardaş git dersini çalış,madem ders çalışmaya heveslisin burada ne işin var :D :D
yaww arkadaşlar şu aöf le ilgili bilgi lazım bana..bu ilk sınıf ikinci senem bu sene kalırsam askeremi gidiyorum noluyorum ???hiç bişeyden haberim yok bilgisi olan warmı?
Sınav giriş yerleri açıklanmış arkadaşlar duyurulur :)
Edit : Benim sınav yerlerim ara sınavdakilerle aynı sadece gireceğim sınıflar değişmiş sizdede öylemi?
hemen bakıyorum eyvallah
bu sınava ait giriş belgesi bulunamadı die hata veriyo
ben baktım vizelerde girdiğim okullar gene aynı nerdeyse sıra numarası bile tutacakmış:D
Bende az önce baktım vizedeki sınav yerleriyle aynı okullar...
Belgeyi yazdırmak için yazıcı olan pc yi açtım girdim şimdi bendede "bu sınava ait giriş belgesi bulunamadı" diyor ama diğer pc de sınav belgesi hala açık :D AÖF işte :D
https://login.anadolu.edu.tr/?url=ht...r/login_v2.asp
burdan deniyorsunuz demi yoğunluk başlamış olabilir de
Vize sınavında girdiğim yeri beğenmedigimi belirtmiştim kendilerine sagolsunlar değiştirmişler :D
şişliden vazgeçemedik gene oraya vermişler , biri vizedeki diğeri farklı bi lise olmuş :)
Ya ben geçen sefer şifre aldım şifreyi giriyorum kabul etmiyor. Şimdi gene mi gidicem büroya nasıl iştir bu ya.
benımde muhıtler aynı okullar farklı hayırlısı olsun. birisi cok kolay yerde de diğerine bakcaz gercı yarım saat evden cıktıktan sonra :D o da aradıgım ıcın :D
cumartesi kemal hasoğlu ilköğretim bahcelievler
pazar atatürk ilköğretim avcılar
neden iki ayrı semt yaw bu sınawlar....
hayırlı olsun sınawlar.... yine sıfır bilgi ile giricezzz