e-Seminer Takvimi
Arkadaşlar açık seminer şeklinde dersler başladı, faydalanmak isteyenler ders programını kaydedebilirler.
e-Seminer Takvimi
Arkadaşlar açık seminer şeklinde dersler başladı, faydalanmak isteyenler ders programını kaydedebilirler.
Evet beyler yumurta yavaştan kapıya sıkışmaya başladı çalışmaya başlayanlara/başlamayanlara bir sorum olacak
işletme 3. sınıfım geçen sene aöf kitaplarından hazırlandım ama resmen baygınlık geçirdim hazırlanırken kitap resmen insanı çalışmamaya itiyor.
Benim sorum şu murat yayınlarının yeni müfredata uygun olanını kullanan yada geçen sene murat ile hazırlandım bi sıkıntı çıkmadı diyen var mı?
Yada farklı bir yöntem mi izliyorsunuz ?
Ben bir kere aöf kitaplarını ve sonlarındaki özetleri okuyup(ünite ünite) , en sonda 10 sorusunu çözüp; Murat yayınlarının kitabındaki özetli anlatımı okuyup sorulara geçip bitiriyorum çalışmayı.
Geçen yıl şükür ki alttan ders bırakmadım.(Dikey geçtim, 3 bitti 4 deyim.)
Tavsiye edebilirim.
Ah denetim ah
Bir ders yüzünden bir sene uzattım çalışmaya çalışayım diyorum oda olmuyor napıcam bilemiyorum![]()
geldimi gene bu konu geri..
uluslararası iktisat
işletmelerde etik sorumlulukmu ne o dersten sorumluyum bu dönem..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Çok şükür İşletme'yi bitirdim bende zor bela. Adalet bölümüne başladım şimdi. Var mı forumda Adalet bölümü okuyan?
hiç ilgim yok geçen sene başladım işletme 3cü sınıf geçen sene 1 2 ders verdim herhalde sonavlar ne zman![]()
Bende 3 senedir aynı işletme 3.sınıftayım yav varmı iyi yayın tavsiye edeceğeniz
Çalışmalar nasıl gidiyor beyler ? Son sınıftayım 8 ders var ve henüz başlamadım.Yumurtanın dayanmasını bekliyoruz yahu.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Evet beyler, AÖF sınav giriş yerleri belirlendi.
Linkten sisteme girerek sınav yerinizi öğrenebilirsiniz.
Hepinize şimdiden başarılar.
https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)