Vay kardesim benim :D
Cok tesekkurler arkadaslar :)
Printable View
Bütünlemeler ne zaman :)
bi tarihten kalmışım ya.
diğer konuyada yazdım ama bende toplam 8 ders var 4 ünden geçtim 4ü biyere kaçtı bölüm zaten 2 yıllık şimdi bu durumda 2.sınıfa geçilebiliyormu?
ardadaşlar bütünlmeler ne zaman ?
hepsini tam okumadım ama bu açık öğretim tercihleri nasıl oluyor biraz aydılatıcak varmı.?
Bende mezun oldum darısı sızlerınde basınıza arkadaslar :) agustosda askere yetısırmıyız acaba :D
Mezun olanlara tebrikler. 5 dersten kalıp 3üden geçmişim. :D 2inci sınıf ve alttan 1 dersim var. :D
askelik yolu gözüktü..:D mezun olmuşum beeee .))))
bütünlemeler 10 11 eylül tarıhlerındeymıs barı ona calısayım :D
mezunları tebrik ederim bende sıkıntısız son sınıf oldum şükür :)
Mezun olanlara tebrikler arkadaşlar :)
Bende 4.sınıfa takıntısız geçmişim şükür seneye inş bende mezunummm :D
beyler aöf sitesi yogun bi şekilde sınav sonuçları belli oldumu :D
beyler ben şimdi sosyolji 1. sınıftayım 1 dersten geçip diğerlerinden kalmışım :D
beni şimde askere çağırmazlar değilmi :confused: ?
ve bütünlemelere de kalmamışımdır değilmi
işletme 3. Sınıf 5derstede sıkıntı yok hepsınden kalmışım :)
butunlemelerde iki tanesini verirsem gelecek sene 3dersl rahat verıp gecerım son sınıfa :) askerlık ıcın hedef 2018
@ asker :)
Vuhuu hiç umutlu değildim 2 dersten geçmişim :D
bütte de 2 ders versem süper olur bu sene :)
çok şükür 4 teyiz :D :D
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 50 50 - 50 G
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 37 73 - 62 G
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 44 47 - 46 K
3167 - FİNANSAL YÖNETİM 57 50 - 52 G
3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 70 53 - 58 G
3169 - MALİYET MUHASEBESİ 50 62 - 58 G
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 57 47 - 50 G
3216 - YABANCI DİL 97 80 - 85 G
mezun oldum çok şükür.:)sırada askerlik...
Arkadaşlar bana yardım edin :)
İnkılap dersini veremezsem 4. sınıfa geçemiyorum bütlere kaldım alttan sorumlu olarak bu sene görüyordum o dersi,ara sınavda geçmiş yıl sorularına baktım herkes çıkıyor dedi 4 sorumu ne geldi gerisini de salladım 47 aldım finalden 53 almam gerekiyordu ama 44 aldım :D Tarih bilgim sıfırdır sayısalcı olmamdan ötürü... :)
Bu derse nasıl bir çalışma planı hazırlayım sizler nasıl geçtiniz bu dersi ?
Peki bir kaynak var mı önerebileceğiniz,ben Murat eğitim kurumlarından ders alırım her sene ama inkılabı hiç umursamadım soru ezberler geçerim diye ama düşündüğüm gibi olmadı,konu olarak murat'mı iyidir karacan'mı ?
notlarımı yazmayım ayıp olur:D
4 ledik bakalım...
bende 3.sınıfta kalanlardanım maalesef :( notlarım 44-46-48-49 böle kalmışım :( hayırlısı olsun inşallah bütünlemelerde kasacaz artık yazın sıcagında...
bütünleme tarihi hakkında fikri olan var mı? şu davranış bilimleri sıkıntı yarattı :)
10-11 eylül bütünleme tarihleri...davranış bilimlerinde çıkmış sorulara çalışmanızı tavsiye ederim :) ben 1.sınıfı öle geçtim...bide o amcalar var ya comte-lewis felan onları şöyle ezberledim lewis fakirlik kültürünün kurucusu ya..fakir adam lewis giymez diye ezberledim çok işe yarıyo tavsiye ederim :D :D
48 le 3 dersten kaldım ve butlerde gecemezsem askerrrrr
bütler ne zamanki. bari ona çalışayım :D
bütler kolay oluyor çıkmış sorulara çalışın ara ve finaldeki sorulardan 7 8 tane çıkıyor genelde 6 yıllık okul hayatımda bu sene ilk defa bütlere girmeyeceğim :D
kesin tarih mi bu 10 - 11 eylül . ??
Neyse vizeye çalışmadım finale çalışmadım buna çalışırım herhalde :D
1. sınıfta 2 kere kaldım . Bu sene 2 dersim büte kaldı onlar 10-11 eylul arası
88 dogumluyum ve liseden olan tecilim bitti. Askerlik subesine 3 kere mektupla ögrencilik belgemi gönderdim ama hala aöf kayıtlısı olarak görünmüyorum askerlik subelerinde.
5 eylülde dagıtım görünüyor bayram ertesi .. Herhangi bir muayene yada yoklama kaçaklığım yok.
Sizce bağlı olduğum askerlik subesi bursa yıldırıma elden ögrenci belgesini teslim etmeye değer mi yoksa kafadan öğrenciliği iptal etttirip tecil almalı mı ? Ben bütte veririm dersi ama aöf ayın kaçında sınıf geçtiğimi şubeye bildirir muallakta ..
benzer durumda 87 dogumlu arkadaşım var. Ona sınıf atladığı halde şubeden gel askere , sınav tarihlerinde sana yol izni de verilir demişler :)
bişe sorucam bütlere girmek için biz bürolaramı başvuruyoruz yoksa onlar direk şu şu derslerden kaldınız diye giriş belgemizimi yolluyor? acemiliğime verin ilk defa giricem bütlere :D
normal sınava girişin gibi belge geliyor eve panpiş
Pazartesi büt. için dersane başlıyor aranızda var mı Ankara'da Murat eğitime gelen ?
Benim bir sorum olacaktı , ben şu anda ünide okuyorum ve bu sene lys'ye girmedim.
Bende AÖF'ye kayıt yaptırabilirmiyim bu sene :) Sayfaları tek tek okuyamadım şimdiden teşekkürler