askerlik belgesi için cok uraştırdılarmı ?
bide ben bir kere liseden dolayı bir kerede yüksek okuldan dolayı tecil etmstim acaba bu seferde tecil hakkımz varmı
Printable View
Seko bende aynı durumdayım , normal tecil hakkım yok , ne zaman başlayacak bu kayıtlar acaba
2si 1.sınıf 7.si 2.sınıf olmak üzere toplam 9 dersten sınava giricem kaç tane bırakabiliyoruz alttan 5 versem 4 kalsa yeter mi ki :D
Valla benim bildiğim sadece 2 sene veriyorlar onun dışında öğrenciysen tecil hakkın oluyor diye biliyorum , yani şu an kayıt yaptırmazsak askeriz :D Kayıt dönemine kadar da ne görünüyoruz onu bilmiyorum , muayene kaçağı olabiliriz :D
Araştıralım şunu iyice de halledelim , aslında ben dgs yi de kazandım ama örgün öğrencilik yapmak istemiyorum , aöf idealdir :)
İntibakta ders bırakma diye birsey yoktu sanırım tam hatırlamıorum ama
bide intibak suresince tecilli gozukmuyorsunuz bence en detalı bilgi için aof bürosunu aramanız
bende direkt geçiş var pazarlamadan işletmeye intibak yok yani en azından geçen sene okuyanlar böyle okumus :)
Serkan abi ben muayenede olmamıştım Bakırköy askerlik şubesine gittim saat öğlen 3 gibi dediler yarın sabah erkenden gel ertesi gün sabahın 4 ünde gittim muayene falan oldum ( muayene dedikleride sağlık ocağında doktor bulaşıcı veya kronik hastalığın varmı diye soruyo o yani :D ) 11 gibide işim bitti.
senin yaşdan dolayı bu olaylar doğrudurda bizde bi 3 sene fazlalık oldugundan durum böyle soft olmayabilir :) dediklerini daha önce 2 kez yaptırdım tecil olurken
Olabilir abi bu benim ikinci muayenemdi bir daha tecil hakkı var mı onuda bilmiyorum.
ya zaten anıl eğer intibak bizde varsa beni inzibat ederler :) askere giderim 2 sene neysede bi 3 sene daha bekleyemeyiz :D
anıl haberleşelim seni msne eklemsitim geldmi istek bi ara eklersn aksam konusalım
temmuzun ortasında adres değişikliği yaptığım için geç kalmışım eski adresime göre gelmiş sınav yerlerim. haliyle bütlere giremiyorum 3 dersten son sınıfı uzatıyorum ilk defa kalıcam seneye harç ne olur bu durumda bilgisi olan var mı?
nerden ne çalışmak lazım ne yapcaz yahu :D
1.sınıftayım tek dersten geçtim diğerlerinden büt.gircem :D
ders çalışmaya çalıştım ama beceremedim sonumuz ne olacak bilmiyorum:(
nerden bulaştım bu işe bin pişmanım işin yoksa git sınava gir yine kal :(
2. üniversite için kayıt tarihleri ne zamandır acaba
1.sinif dis ticaret final de cikmis sorulari nerden bulabilcegimi bilen varmi aramizda?Biraz google ozurluyumde :) indirebilcegim site onerebilirmisiniz?
birde davranis bilimleri, genel muhasebe ve genel iktisattan nasil gecicez varmi tiyo vercek olan suna suna calis vs diye? Matematigi zaten saymiyorum bile :)2 tanesini vermem lazim 2.sinif oliyim bari
seko 29 yaşına kadar okuma hakkın var benim bildiğim, hani en en kötüsü ssye girecem di,ğ belgemi gösterip tecil edersin gbiime gel,iyor. tabi eğer okumaya niyetın varsa
yoksa eğer 15 ay olarak ne kadar çabuk gidip gelinirse o kadar iyidir diye düşünüyorum.
sen bırak bu işleri de bence yavaştan yollan askere
kasma
bitiremeezsin:D:D:D
goktug okumaya niyetim kesinlikle var farkında olmadan geç kaldıgımada yanıyorum. 8senelik iş tecrübemiz var ama okul bitirememek can sıkıcıydı.
şu askerlik olayında 25 yaşında ve sonrasında aöfden 3-4 e geçen kimse yokmu aramzda nasıl hallettiler yol yordam nedir? cok makbule geçicek
Serkan bu topici actığımda intibaktaydım ve dediğin gibi 3-4 yapıp bitirdim ve kısmetsede aralıkta askere gidiyorum.
Kardesim 2 yıllık mezunsan eger askerliğini otomatik olarak tecil ettirme hakkın var zaten.bi arkadasım askerlik subesine gidip ben askerliğimi tecil ettirmek istiyorum okumak için dedi ve tecil ettirdi.Yaş konusuna bişi diyemiyorum ama en kesin sonuc askerlik subesi olucaktır
bütünleme sınavına çalışırken çıkmış soru olarak ; son 5 yılın final sorularına mı çalışılmalı yoksa son 5 yilin bütünleme sorularına mı çalışılmalı ?.... birinden duymuştum bütünlemelerde finallerdeki sorulara benzer cıkma ihtimali daha yüksek oluyormuş....ama nekadar dogru bilinmez :D :D
ben muahsebeden sosn 5 yılın büt sorularını indirdim cıktı aldım cözdüm hepsini denk gelen 3 tane mi ne soru var yani bu sende s.cıstayız bidahaki dönem kursa yazılcam artık muhasebe ve maliyet muahsebesi anlamıyorum bide lanet iktisat var
hala sayfa açmadım hala hatta üşengeçlikten yazlıktan dönemedim :D:D
Hazırmısınız bütlere
değilim kalacam kesin çalışmadım hiç :(
1.sınıftan 2,2.sınıftan 7 dersimle giricem bütlere :D alttan 2sini verebilsem iyi olur ama imkansız gibi birşey :D
Hazır değiliz :D
bütlerde o senenin final sorularından ağırlıklı çıkıyormuş doğrumudur? :D
rahat battı anasını satim girdik açıköğretime. daha yeni bakıyorum. 2 ders geçsem yetecek :(
Bu saatten sonra baksamda birşeye yaramıcak finallere girmedim zaten bu sene yalan oldu ..
yok öyle bişey yahu...hep farklı oluyor...
vize kolay final zorsa,büt kolay olur genelde.
ben napıcam bilmiyorum bu sene hiç çalışmadım murat eğitime gittim 4 dersten onları verdim kalan 5 derse bakmadım çaktım hepsinden :S hiç çalışmadımda bu sene 3'ü tekrarlıcaz.
Valla bende yolda dönerken bizim hatun çalıstırdı :)
şimdi cıkmıs sorulara söyle bi bakıoru umarım 2 tanesinini veririm. Vergiye dokunmadım bile. Dokunsam zaten türkçesini anlamıyorum.
Benim anlamadıgım vizelerde 50 üzeri alıp finalde soru mu kaydırdım ne yaptıysam 3 dersten kaldım vergi hariç :@
sınıf tekrarında, geçtiğin dersleri tekrar görüyormusun?
mesela 6 dersim var 2 sini geçtim, 4 ders kaldığı için sınıf tekrarlıyorum. şimdi ben sıfırdan 6 dersi tekrarmı alcam yoksa geçtiklerimi şutlucaklarmı