o dönem sınav haftasına kadar uzar gider :D
Printable View
beyler derslerı actm bı garp geldı. Online soru cözücegmz site varmıdır.
aöf ün kendi sitesinde var ....
hızlı başlangıcı yapmışın hadi bakalım :)
:S oha bu haftamı sınav
3. Sınıf İşletme öğrencisiyim, 2. taksit için son gün 24 Şubatmış yatırmayı unuttum, bir sorun olurmu ?
caner biraz faiz biniyor onun dısında sorun olmuyordu.
%1 demişti bi arkadaş gerilerde , şubat sonuna kadar zaman vardı gerçi
2 yıllık üniversite okucam, sonrasında açık öğretime yazılıp 4 yıla tamamlarım diye düşünüyorum..
O sırada da çalışırım, akşamları 1er 2 şer saat düzenli çalışsam, hiç kalmadan bitirebilirmiyim geri kalan 2 yılı mı aöf de beyler ?
2 yıllık Dış Tic. veya pazarlama bölümü okursam, bunun aöf de 4 yıllık karşılığı işletme midir ?
Valla eğer dediğiniz gbiyse heralde basit geçmek sınavları, bende şimdi byle diyorm ama ilerde yine uygularım gibime gelio. Alttan ders bırakmadan, yıl kaybetmeden bitirp snra 6 ay paşa paşa askere giderim :)
karşılığı işletmemi bilmiyorum valla. ben bankacılık okudum myo, şuan işletme ile devam ediyorum. dediğim gibi o çalışma ile 3 dersi geçtim, hatta 4. sünüde geçicektim 47 ile kaldım sınıf tekrarına. çalıştım dediğimde sadece geçmiş senelerde çıkan sorulara baktım o kadar. oturup konu falan çalışmadım yani. sistemli çalışılırsa geçilir sanırım :)
3. sınıf işletme öğrencisiyim..
Geçen sene çok az bi çalışmayla 3 ders verip 3 dersten kaldım.. :) Kaldığım dersler de 47 48 le falan kaldı..
Sınavlara 1 ay civarı bi zaman kaldı, hiç çalışmadım.. Bakalım bu sene ne halt yiyeceğiz.. :D
pfff bu konuyu görünce moralim bozuluyo yahu murat eğitime yazıldım daha hiç gitmedim derslere ne halt yiceksem :(
Ben türk vergi sisteminin konularını bitirdim gibi,ama şöyle baştan bakınca bir şey anlamamış gibi hissediyorum :D ama hayırlısı çalışmaya devam :D
Kanka herkes aynısını yapıyorda ben korkuyorum risk'E atmak oluyor aslında ,zaten son haftalar çıkmış sorulara yüklenicem başka çare yok
vallaha benim işime çıkmış son 5 yılın sorularına 3,4 kez göz atmak geliyor bu saatten sonra ders çalışmak bünyeme aykırı nedense:D
bi cacık olmazzz :) sen çalış , son hafta test çöz muhasebe falan geçer gider :)
arkadaşlar para yatırma muhabbeti ne zaman son bilen var mı
ilk taksiti yatırdınmı vizeye girebiliyosun ama ikinci taksiti yatırmazsan finale almıyorlar:D sanırım bu ay son
yok öyle bişey ne zaman istersen yatır ama 2. taksit için geçerli bu.
son yılların sorularına bakıyorum calısıyorum ama yok ya sınava gırer gırmez elım ayagama dolanıyo..soruyolar kacıncı senen dıye 4. dıyorum herkez sasırıyo sonra soyluyorum 1.sınıfta 4.senem dıye :D yalandan gırdık yazıldık bakalım ne olucak :)
ay sonu son diye biliyorum.
4. sınıf işletmedeyim sınavlar ne zaman :D
7 nisana daha çok varmış ya yatışa devam :D
yok sanmıyorum bende geçen sene 2.taksiti son ödeme tarihinden 2 ay sonra yatırmıştım aynı şekilde arkadaşta hem önce ki sene hemde geçen sene 2. taksiti kasım ayında yatırdı olm sınava giremezsin demiştim bende senin gibi biliyordum ama çocuk inatla yatırmadı ve sınavlara girdi sorunsuz :D
kanka kesinlikle ısrarla olamaz çünkü adam büt tarihinden sonra nasıl yatırıyor finale büte nasıl giriyor hadi finale girdi ya büt yok babili var bir durum.sen sağlama al kendini;)ha bende yatırmadım ayr konu finallere yakın yatırırık bakalım:D