Beyler işletme 3. sınıftayım ve bu sene salladım artık dersleri. Yalnızca dönemlik 200 küsür tl parasını yatırıp sınavları loto oynasam atarlar mı yoksa tecil süresi bitene kadar bizimlesin mi derler
Beyler işletme 3. sınıftayım ve bu sene salladım artık dersleri. Yalnızca dönemlik 200 küsür tl parasını yatırıp sınavları loto oynasam atarlar mı yoksa tecil süresi bitene kadar bizimlesin mi derler
TB4BSA
arkadaşlar bi sıkıntım var lise diplomam kayıp aöf öğrencisiydim hatırlamıyorum aöf kayıt sırasında alıyormu lise diplomasını
En kötü ihtimal mezun olduğunuz liseden diploma yerine geçen belge alabilirsiniz.Her yerde diplomanın yerine geçiyor.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Bugün 10 da gittim 1.5 da anca içeri girdim 3 gibi sıra geldi ve adam dedi ki senin tecilin otomatik yapılmış gelmene gerek yokmuş boşu boşuna karın soğuğun altında bekledik dünde 2 saat falan bekleyip sıra gelmemiş dönmüştüm isyanlardayım çok fena![]()
Askeri şubeyi arayıp tecil tarihinizi öğrenebilirsiniz, gidip beklemeye gerek yok![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Bu öğrencilik hakkı var. Önlisansı 4 yılda, lisansı 7 yılda bitirmen gerekiyor. Kayır dondurma vs. önemli değil. Giriş tarihinden itibaren geçerlidir. Dikey geçiş yapılmışsa eğer 5 yıl olarak kabul edilir. 2 yılı daha önceki önlisans programını sayarlar. Bunlar uzayınca sorun yaratabilir askerlik şubesi. Yine en net yanıtı askerlik şubesi verir.
Sınav ne zaman yahu.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Önceki sınav gibi saçma sapan yerlere vermeseler bari.. Sınava gitmek sınava gitmekten zor
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Sınav yerleri açıklanmış![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Okulun biri alt sokağımda diğeri yine allah'ın dağında yaa...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Haftaya sınav var İşletme fak. Konaklama işletmeciliği bölümündeyiminternetten deneme sınavları yapabileceğim yer var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)