beyler tek ders için henüz ayrıntılı bir açıklama gelmedi var mı bilgisi olan?
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Ben bugun aradım rektorlugu orda bi bayanla konustum suan calısma yapıldıgını cuma gunune kadar sonlanacagını söyledi
kendi durumumu da soyledim zayıfım olmadıgını ama ortalamam 1.98 oldugu için mezun olamadıgımı cuma gunune kadar sistemi kontrol edin varsa hakkınız ordan gorursunuz hala calısma dewam ettiği için net bişey söyleyemiyorum dedi
varmı tek ders sınavı ile alakalı bi gelişme? yada bu sınava girmeye hak kazandığını biyerden gören bi arkadaş
seni unutmuycaz ALİDAN
DZ ve YZ alanlar giremezden kasıtları acaba (Z alfabenın son harfı oldugu için tüm D leri kapsadıgından bu fikre kapıldım) sadece FF girebilir dedikleri için mi
yoksa mesela benm DD dersim var girebilirmiyim acaba ulan bi şans versinler adaletini z...... tr sinde eğitimde de adaletsizlik var benden daha basarısız oldugu için öğrenci ff alan öğrenciye mezun olma hakkı tanınıyo benm hakkım elimden alınıyo
iyide senin dd notun varsa ve genel başarı ortalaman 2.00 ın ustundeyse senın gırmene gerek yok cunkı bahsettıgım tabloda dd aldıgın dersten gecmıs sayılırsın,
adamlar genel basarı not ortalaması 2.00 ve ustunde olan bı dersı ff olup sırf bundan okulu 1 donem uzayan kısılere hak tanıyıp onları mezun edıp safradan kurtulmaya calısıyorlar![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
arkadaşlar türkiye ekonomisi var benim tek ders, iki yıldır başıma bela oldu. adana'da tek ders sınavına girecem bu dersten. geçenler nasıl geçiyo bu dersi anlamıyorum. kitapla ya da eski sorularla alakası yok sınavda çıkan soruların. aranızda bu derse ciddi hazırlanan var mı? çıkması olası sorular falan lazım. benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
arkadaşlar 4. sınıftayım ve tek dersim kaldı. Tek ders sınavını verirsem askerliği ne kadar erteliyebilirim.
Mezuniyet tarihinden itibaren 2 yıl erteleyebilirsiniz. Yeniden başka bir bölüme kayıt yaptırırsanız 29 yaşına kadar erteleyebilirsiniz.
diyemedim ya la
3.sınıfta 2.kez kaldım. daha doğrusu bahar dönemi kayıt yaptırmadığım için bahar dönemi cortladı.
askerlik konusu can sıkıyor..
Bir af çıkmış nedir ne değildir gidip bugun öğreneceğim
ilgili link belki işine yarayan olur ;
http://www.anadolu.edu.tr/akademikSi...1369219310.pdf
Şimdi ben bu son yarıyılın parasını yatırmadım ve hiç bir sınava da girmedim haliyle.
Ne yapmam gerekiyor ? Bir şey olmamış gibi yeni dönemin parasını yatırıp devam mı edeceğim yoksa ödemedim parayı benden alacaklar mı her türlü ? bir yerlere başvurmam gerekir mi ?
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
benim genel ortalamam 2 üstü sadece güz döneminden bir dersin finaline girmediğim için ff kaldım..geçen telefona mesaj geldi tek ders ile alakalı ama aöf sitesine girdiğimde hiç bir bilgi bulamadım bunla ilgili..tekderse giricek arkadaşlar bu bilgiye nasıl ulaşıcaz bilgi verirseniz iyi olucak..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)