38 yaşına kadar askerlik tecili yapabildiğimizi söylediğimde, beni tencere pazarlamacısı sanan arkadaşlara duyurulur. techturkey forumundan işlem yapan arkadaşlarla görüşebilrisiniz. saygılar
38 yaşına kadar askerlik tecili yapabildiğimizi söylediğimde, beni tencere pazarlamacısı sanan arkadaşlara duyurulur. techturkey forumundan işlem yapan arkadaşlarla görüşebilrisiniz. saygılar
FORTİS FORTUNA ADİUVAT
Bahar döneminden dersim vardı, kayıt yenileme tarihleri 12-23 Şubat olarak gördüm, doğru mudur acaba?
Beyler merhaba bişey sorucam,
En son 2 sene önce harcı yatırıp kayıt yaptırmıştım ondan sonra ne kayıt ne harç hak getire..Ben şuan ders ekleyip harcı yatırdığım zaman bahar dönemi midir güz dönemi midir her neyse onun için kaydım yenilenmiş oluyor mu ?
Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
beyler derts ekleme işlemini yaptım parayıda yatırdım ama büroya gitmedim , bi sıkıntı olurmu kayıt yenilemede
tabi ya ...
Açık Öğretime yazılmak isteyenler için duyrulur
YKS başvuruları başladı.
2018-Yuksekoğretim Kurumları Sınavı (YKS) Kılavuzu
MEB E-okul sisteminde kayıt var ise ve fotoğraf var ise, sanırım online herşey hallediliyormuş.
Daha detaylı oturup okumam lazım gerçi.
son gün 22 MArt
Arkadaşlar merhaba bu sabah polis çevirmesinde yoklama kaçağı çıktım , halbuki 31 Aralık 2018 tecilli görünüyordum sistemde kontol ediyordum şuan e devlette de askerlik şubesine gidin diyor.Aöf geçen sene bitti bu durumda süreç nasıl olur .Tecil edebilirmiyim ben 2018 sonu bozdurmayı düşünüyordum işten dolayı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)