3 ders sınavlarına nasıl katılıyoruz? Nasıl başvuruyoruz?
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Ben 3-5 yıl önce açıköğretime kayıt yapmıştım sırf şu otobüslerde indirimli kart için ama sonra boşladım hiçte bakmadım ama şimdi tekrar kayıt yaptırmak için sınava girmeme gerek varmı yine?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Merhaba arkadaşlar ,
Artık mezun gözüküyorum askerlik için beklettiğim dersi verdim, şimdi ne yapmam gerekli, büyük ihtimal ağustosa yetişmiyor kasımda gideceğim askere, diplomamı nereden alacağım mezun olup sonraki prosedürü bilenler yardımcı olursa sevinirim,
masalla masalla
askerlik sorunu olanlar temmuz sonu yesevi basvurulari aciliyor;
Turkiye Turkcesiyle Uzaktan Eğitim Programı - Ahmet Yesevi Universitesi
Experience is what you get when you don't get what you want.
Öncelikle hayırlı olsun. Bende 31 mayısta geldim askerden. AÖF bürosuna gidip geçici mezuniyet belgesi alıcaksın o belgeyle ve kimliğinle askerlik şubesine gidiceksin. Ağustos 31 e kadar gidersen şubeye Kasım celbi gidiceksin. 373.KSD askerlik yaparsın. Jandarma çıkarsa aralık grubuna kalırsın. Şimdiden hayırlı teskereler.
Anadolu AÖF kayıt yenileme başladı.
Abiler şimdi benim merak ettiğim bir soru var belki yapan vardır diye sorayım.
İşletme lisans 3. sınıfa geçtim ama önlisans diploması almak istiyorum.Lisans okumak istemiyorum
1. ve 2.sınıfın derslerini verince ön lisans diploması alınabiliyormuş.öyle söylediler.
şimdi ben bu yarıyıl sadece 1. ve 3. yarıyıldan geçmediğim dersleri alırsam önümüzdeki yarıyılda sadece 2. ve 4. yarıyılda geçmediğim dersleri alıp, 3. ve 4. sınıftan hiç ders almasam sadece 1. ve 2 .sınıf derslerini alıp geçersem o derslerden.
ön lisans diploması alabilir miyim?
Lisans mezunuydum, bugün adalet bölümüne internetten başvurdum.Son ekranda 225 lira ödeme veya doküm alma kısmında ödemeye tıkladıysam da sayfa açılmadı. Nerden ,nasıl ödenir?Açıköğretim bürosu burda yok,Halk eğitim merkezleri de kayıt alıyor mu?
Beyler kayıtlar başladı fakat bedelli olarak gidersek sınav tarihlerin de bizi sınavlara gönderecek mi askeriye ?
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Ders seçmeyi yaptım parayıda ödedim büroya gidip bi işlem yaptırmak gerekiyor mu ? Kitap falan alınmıyormuş zaten sanırım artık benimde geçen seneki derslerim zaten![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)