işletmede seneye sistem değişiyormuş bazı bölümler bu sene değişmiş dördüncü sınıftayım ne yapıp edip bitirmem lazım
Printable View
işletmede seneye sistem değişiyormuş bazı bölümler bu sene değişmiş dördüncü sınıftayım ne yapıp edip bitirmem lazım
Ne sistemi degişiyormuş ? Yaw açıkögretimi bile zorlaştırıyorlar neyin peşindeler arkadaş
bu sene işletme iktisat dahil normal ancak seneye 4 sınavlı şekle geçiliyor , çan eğrisi , büt. kalkması vs. gibi değişiklikler var , güzel sayılır aslında ama senede 4 sınav olması kötü :)
Azcık çalışma hevesim var, anıl senin msjları okuyunca hevesim kaçıyor :D:D
Gardaş temizinden askere gidek gelek diyecemde murat hala gelmedi gözüme büyüyor :D :D
Türk vergi sistemini bitirdim sayılır çok çok iyiyim demesem bile fena sayılmam bu konuda,son 5 yılın çıkmış sorularını çözdüm türk vergi sistemiyle alakalı 60'puanın altına düşmedim hatta 2011'de sadece 6 yanlışım çıktı 2009'da 4 :)
varmıdır önerilen yardımcı kitap.. kayıt zamanı aldığımı kitaplar tırt :S
b.u yedik yaaaaa yine geliyo ara sınav 4.sınıf benim hepsini vermem lazım 8.senemdeyim yoklama kaçağa spec geziyorum 3 aydır :D
Bende 3. sınıftayım. Maliyet muhasebesi denilen piskopat dersle uğraşıyorum. Anladım zannediyorum anlamadım gibi geliyor. Anlamadım gibi geliyor. Soru çözüyorum anlamışım. Piskolojim bozuldu. Gece 1 de yatıyorum sabah 7 de kalkıp işe gidiyorum. İnş. Teklemeden veririm 3. sınıfımı. Bu arada sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
o ders aynen dediğin gibi oluyor :) inş. verirsin , tşkler..
Halledecez inşallah ya sadece çıkmış soruları ezberlemek risk almak oluyor biraz,hiç yoktan konuları 1-2 kere okusan aklında fikir sahibi olursun zaten çok çok iyi derecede okudugunu anlaman gerekmiyor,anlasak aöf de ne işimiz var :D
konuyu her güncel gördügümde psikolojik olarak etkileniyorum ve son seneyi veremeyecem gibi geliyor ya.... :D :D :D ...
örgünde hocayıda kafaya alıyorsun , kopyada oluyor , çanda oluyor , örgün daha kolaydı :)
Zaten ortaokuldan itibaren aöf'ye kadar hoca destegiyle geldim buralara kadar :D
bugün geldi egem soru bankalarım hade hayırlısı:D
Arkadaşlar karacan yayınlarının Hukuka Giriş (104 NA) Nokta Atış 2011 alan var mı ? Eğer elinde olan varsa cevap anahtarını taratıp bana gönderebilir mi ? Ben yırtmıştım kitaptan şimdi bulamıyorum. Çok makbulu geçer gerçekten :):)
beyler banada ısletme 3 ıle ılgılı puf noktalar lazm varmı yardm etcek bırısı not olur suraya cals dye blrsnz vs.
işletme 4 hangi kitabı önerirsiniz çıkmış sorularda?
daha kitabım bile yok :D
Serkan abi bende işletme 3 e geçtim intibaktan da 3 dersim var toplam 9 ders :D intibak da 3 ders varken nasıl geçtim anlamadım.. Aöf ye akıl erdiremiyorum vesselam :D
3.sınıf işletme dgs ile geçtim ilk defa sınav olacağız da abiler geçme notu kaçtır ?
6 dersim var hepsini geçmem mi lazım acaba ? 4 dersi geç yeter diyorlar?
Birde seneye kredili sistem geliyormuş. :(
bu sınavları kaç soru oluyor ?
merhaba dıkey gecışle işletme 3 e gectım sınavlara 1 ay kaldı
cıkmıs sorular olarak tavsıye edecegınız bı kıtap varmı
nereden temın edecegım ve ısim olarak yazarsanız sevınırım..
intibak kaldırıldı o yüzdendir , biz geçtik ya intibağı hemen kaldırdılar gitti 1 sene boşu boşuna acayip sinir oldum :)
geçme notu 50
6 dersin 4ünü geçmen lazım diye biliyorum en kötü 3 ünü geçmen lazım zaten :)
geliyor ama kötü denilmez daha rahat olcak gibi :)
30 soru bazılarında 26 oluyor ;)
arkadaşlar çıkmış sorular vs. gibi sorularda herkes çalıştığı kitapları sölüyor doğal olarak , murat yayınları olur , egemdi galiba olur çıkmış sorular falan alırsanız faydası olur ... tek test çözim derseniz bence faydası olmaz 1 ayda olsa özet geçin bi kere ;)
2 yıllık bitirdim aöfde ilk yılım bugün askerlik şubeden yoklama kağıdı geldi. öğrenci kimliğiniz ile geliniz diyor.varmı gelen giden sizlere ? :D
ya beyler ben ne sorcam. ben hala ogrencı kartını almadım. e calısıyozda baskası gıtse alabılırmı kartı ?
ben geçen gittiğimde bi kadın çoçuğunun işlemini yaptırıyordu , müsaitse anne baba kimliğinide ver gidip alır sıkıntı olmaz büyük ihtimal
kartı aldıgında aldıgına dahil imza atman gerekiyor ama ondan sıkıntı çıkarmasınlar?
ve yeni kartlar artık vakıfbank banka kartı aynı zamanda.
en güzeli bağlı olduğun büroya sor garanti olsun :)