Sınav harbi kötüydü yaaslında en mantıklı olanı işaretledim ama bakalım ne olcak vergiyle finansa kasmaya devam
![]()
Sınav harbi kötüydü yaaslında en mantıklı olanı işaretledim ama bakalım ne olcak vergiyle finansa kasmaya devam
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
beyler bişey sorcam benim kağıtta 2. seans yoktu yani 14:00 te herhangi bir sınav görünmüyordu seçmeli dersler için mi geçerli bu 2. seans?
tabi ya ...
beyler hadi iyi geceler. ders çalışanlara kolay gelsin ben yatar. bu saatten sora hayır gelmez zaten![]()
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
iktisat bakim diyom bi halt anlamıom allahım ya test e soru cvp bakım bare en mantıklısı o olucak pofsss
burdan aöf yetkililerine sesleniyorum.. ulan askere gidicem be **neler![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
4 dersten girdim bende Cumartes 14:30 daydı sınav
İktisat
Muhasebe
İşletme
Hukuk
Bence hepsi çok basitti.İşten kalan boş zamanlarda sadece kursa gitmem yeterli oldu.
120 soru vardı istisnasız 80-90 ı zaten tıpa tıp aynı sorulardı cevap şıklarına kadar
Nokta atış sorularının gözünü seveyim
avcılar endüstri de girdim yarında yine avcılarda abdülkadir uztürk ilköğretimde giricem yanında hemen bugünkünün bu kadar uzağa yollayan zihniyete zaten ewimin dibinde yığınla okul var![]()
İçeri girerken hiç aranmadım
Elimi kolumu sallayarak girdim
Sırama oturdum kimliğime baktılar sadece
Yakına vermemelerinin amacını işte yakındaki okul sıraya birşey yazar okulda tanığı olur yardım ederler mantığı
Halbuki zaten 120 sorunun 80 ini aynı soruyorsun mantıksız geliyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)