Al kardeş burdan indirebilirsin.
http://www.acikogretim.gen.tr/aof-1-...ar-t30162.html
Al kardeş burdan indirebilirsin.
http://www.acikogretim.gen.tr/aof-1-...ar-t30162.html
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Kolay gelsin,sınavda başarılar.
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
işletme 3 teyim 1 ders yüzünden sınıf tekrarı yapıyorum..2 aydır evden hiç cıkmıyorum işten çıkıyorum direk eve full cıkmış sorulara calıştım.İNŞALLAH faydasını görürüm,daha önceki senelerde konulara calışıyordum,artık çıkmış sorulara..allah hepimizin yardımcısı olsun...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
pazarlama yönetmine bi baktım her sınavda çıkmış belli sorular var iştahım kabardı valla![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Üsküdar Lisesi'nde giren varmı.... Hiç çalışmadım ama bu sene 3.sınıfı artık geçmem lazım 15 ay askerlık yapılmazz![]()
BEYKOZTEAM
sımdı bıraz sacma olucak ama bende bırsy sorayım
ılk defa sınava gırıcem hıcde bakmadım 4 derstn sorumluymusum işletme olarak 2 dersı versem ust sınıfa gecermısım 2 yıllık uni den gecıs yaptım işletme olarak sınavda okumamı kafa yormamı gerektrck bölum varmı mantık sorusu olarak yoksa salla babam salla taktıgı yaparak hemen cıksam mı![]()
cıkmıs sorulara bakmanızı tavsıye ederım 10 taneden fazla gelır mantık sorusu cıkmaz bolum dersı oldugu ıcın yıne okumadan ısaretlemeyın zaman yeterlı cunku
Arkadaşlar,soru ezberi gereken derslerde var ama tutupta muhasebe,iktisat,hukuk gibi derslerde sakın sadece soru ezberlemeyin,konulara çalışın öğrendikten sonra soru kasın sürekli,benim bir kaç arkadaş var ikt.teorisinde soru ezberliyo paso bir türlü veremedibakalım bu sene napıcak.
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)