deme be sabahın korunde nerden bulcam ben sımdı cıktı alcak yer hay yanına koyayım yaa..
Printable View
Saat 1 oldu gram uykum yok agustosta askere gideyimde o bitsin bari acik ogretim benlik degilmis seneler sonra anladim
3 dersi geçsem 2 sini bütde versem iyi iyi :D
haydi herkese başarılar yarın ben bıraz daha soru okur ve yatar allah yardımcınız olsun arkadaşlar
ben kopyaya giriştim beyler yönetim bilgi sisteminde hangi cevaplar
ortak ???
para teorisi final soruları ne zor yahu sıyırdım yeminle :mad:
elimde patladı bu sınavlar:D bütler ne zamandı???
sorma yahu benimde patladı akkom
bütün dersler tamam...8 de sekiz büte kalmadan mezun insallah:D
son sigara içildi dişler fırçalandı:D
Allah yardımcımız olsun beyler:)
sinav giris belpesi ya da kimlik eksik olmasi sonucu almiyorlar. tamami ile insaniyetine kalmis gozetmeninn yuzde 90 giremezsiniz ins iyi birine denk gelir.sinava girceklere ALLAH yardim etsin bol sans.
haa o kötüymüş benim sabahtan, matematikle diğerini çarparım da muhasebe var 56 almam lazım bakalım
envanter menvanter sormasa yapıcam da teknik terim soruyo:P
hadi ben 1 saat kadar yatar yeter bu kadar çalışmak :) herkese başarılar :)
Herkese basarilar :) Bitsin artik su aof :)
Hadı gazamız mubarek ola :D
Dün kamu ekonomisi sorularına çalıştım,para teorisine hiç bakmadım bile.
Kamudan 3-4 tane bilerek yaptığım soru var yani zıçtım,Para teorisinden 74 üzeri bekliyorum.Hiç çalışmadığım ders iyi geçti arkadaş lanet olsun yaa
Öğlen 2 buçukta ticaret hukuku var bide,ondan da çaktım hiç bişey bilmiyorum.Büt'te hayırlısıyla veririm inş. yoksa 3. sınıfı 3 kez okumaya niyetim yok yeter yahu 2006'dan beri okuyorum lanet olsun bana acayip sinirliyim ya.
bütünleme sınavına girmeye hak kazandım..
Powers senin hocalar kolpa çıktı :D
Sabahki sınavım iyiydi kamu ekonomisi dersini kesin verdim darısı öğleden sonrakilere...
1 ay sonra diplomamı almış olmayı istiyorum artık büt müt uğraşmak zor geliyor...
Herkese Allah zihin açıklığı versin :)
patlamanın sesini ordan duyan var mı :D
2 vize ve sabahki final de yine aynı kız arka sırama oturdu, yarın da oturursa eklicem kızı face den :D
Yazın ders çalışmakta koyuyo yaaaa :( :( :D:D
14.30 sinavlarini patlatmamalari dilegiyle :D
büt ne zaman :D
eylul sanırım ?
ama gerek yok yanı 7 hafta bute gıtme ye gerek yok :S çeşmeye akarım aga ne gıcem bute :D
Beyler birşey söyleyecem ama söversiniz diye korkuyorum :D
Sabah girdiğim dersin kitabı yok hem aöf de hemde yardımcı kitap olarak yok...E öğrenmedende hiç birşey anlaşılmıyor sadece ve sadece 4 yılın final sorularını ezberleyerek gittim sınava ve 20 tane soru çıktı ilk 3-4 dk içinde sınavım bitmişti abartmıyorum saydım tam 20 soru çıktı :D Vaktiniz varsa çıkmış sorulara bir göz atın mutlaka maliye politikasının çıkmış sorularını bitirdim yerel yönetimler ve uluslar arası mali ilişkilere bakıcam şimdi...
Bu kadar çok geçmiş yıl sorusunun çıkması pek mümkün gelmiyor bana muhtemelen sistem değişeceği için bu yıl kimsenin alttan dersi kalmasın diye geçmiş yıl sorularını dayıyorlar önümüze...
İşletme Böl.3.sınıflar için;
Bu yıl ki final sınavlarının içerisinde en kolay sınav Maliyet Muhasebesiydi sanırım. Çıkmış sorulardan çok fazla çıktı...
İkinci sırada iş sosyal var. Yine çıkmış sorulardan epey çıktı. Sonra da yönetim geliyor zaten..
Pazarlama dersini bilmiyorum.Onu geçen yıl vermiştim, sorularına bakmadım. :)
Benim en zorlandığım ders muhasebe çıktı. İlk kez sordukları yeni soru tipleri vardı. Sınav bitimine yakın 3 cevap şıkkını silip başka bir şey işaretledim. İnşallah yanlış olmaz. :D
Öğleden sonra ve yarın sınava girecek olan tüm arkadaşlara şimdiden başarılar.
şemsiye şemsiye
sen güzel şeysin öyle
aydınlattın içimizi
gösterdin ebemizinkini..
Hakkaten çıkmış sorulardan bayağı vardı maliyet muhasbesinde
şemsiye şemsiye açıldın yine :D