Acaba cikmis butunleme sorularindanda cikan warmdir finallerde? Cikmis butlerede calissammi
Printable View
Acaba cikmis butunleme sorularindanda cikan warmdir finallerde? Cikmis butlerede calissammi
snav orta sert gecti. Umarm bute kalmam
Pazarlama'nın vizesinden 90 almıştım ama finalinden 10 doğrum olursa geçiyorum ,yani yapamadım dogru düzgün çıkmış soruda sormamışlardı,maliyeti zaten büte bıraktım ..
simsarların görevi nedir diye soru gördüm
Aynen ben ilk defa çıktıgını gördüm,simsar ne onu bile bilmiyorum neydi onun cevabı ya ?
bugun sınav çok zor geldi bana ya ilk defa bukadar zorlandım
sımsarlarn ozellıgı degle fınansman saglarlar yaptm adamlarda fınansman olsa sımsar olmazlar dye dusundum:D :p
TSK' ya bir adım daha yaklaştım :D
cuzdanimi evde unuttugum icin giremedim sinava moral sifir a.q
hareket edemiyorum yardım edin lütfen :( şemsiye açıldı galiba :(
hakkaten simsar ne iş yapar ya. bende finansman la ilgili olan cevabı verdim sanırım :D
biraz uyudum şimdi uyandım yarınki tvs ve fiy bakayım
edebıyat bölumu gramer için konusuyorum kazık yanında hafıf kalır
Kamu Yönetimi çok kötü geçti. :D
4.sinif muhasebe ve uluslararasi kazikti.vize gibi cikmis sorular yoktu.Tirsmaya basladim
sınavına sokim son 3 yılın bütün soruları ezberimde sadece 1 tane çıktı hukuktan
sıkıntılı muhasebe orta kötü ama iş güvenlik orta iyi gibi gecti ikisini versem yarında tek derse calısıcam geçmişlerden umarım faydası olurda 4.e hak kazanırız
bakamamıştım zaten patladık gibi bütleri bekliyoruz zaten çalışamamıştım :)
işletme 4. sınıf. muhasebe denetim ve uluslararası sınavları esnasında akciğerlere kadar bi sertlik hissettim moralim çok bozuldu. şimdi eve geldiğim gibi bi forum sitesinde girenlerin yazdığı cevaplara baktımda fena değil gibi. eğer link koymak yasak değilse verebilirim. belki sizlerinde biraz içi rahatlar arkadaşlar:)
girmedim çok rahatım :D
4 sınıf hakkatende muhasebe ıyı sayılır ınsan kaynakları bırebır 27 tane geldı. uluslar arası ne bıcımdı oyle yaa ıns gecerım o dersten cok zorladı vızedede zorladılar bu kadar olmaz dedım yanı.
aynen banada p.m atabılırmısın lınkı?
Pm lutfen : )
Muhasebe denetim orta şekerliydi Uluslararası 10 soru farklıydı biraz değiştirmişler İK çok basitti.
muh. denetimi iyi gibi geldi banada , 3 dersdende içim rahat değil ki herkeste öle olduğunu görünce demek ki sıkıntı bende değil dedim :)
vize yüksekde inş. kurtarırız baya kastılar gibi geldi bana :) , zaten soru çalışanlar direk patladılar gitmeden önce falan sorulara baktım 2 tane varsa iyi :)
gecen sene 1 dersi verseydım bu Agustos'a askerdım. Hey allahım sen daha ıyısını bılırsın.
Yarın TVS'ye gırıcez ınsallah cıkmıslardan cıkarda da sıkıntısız butsuz gecırırız.
Uluslar arasi sert geldi yaw.patlama ihtimalim yuksek
bu sene son bütünlemeler, seneye yok :)
Maliyet muhasebesi ve ticaret kanunu derslerinden gecen seneki en az 10 soru cikti. Cevap siklari dahi ayni yerdeydi:)
4. Sinif Maliye politikasi birebir cikti diyenler oldu dersaneden bizim ama ben birebir 6-7 soru yaptim ve tek zayif dersim o umarim gecerim.
İnsan kaynaklari 30 da 20'25 cikar
Yerel yonetimler beni cok kasti
Turk dilinden 4-5 bilgi sorusu vardi gerisi orta sekerdi
Bolum kamu yonetimi
işletme 3. sınıfım.. İş ve sosyal güvenlik hukukunu bu sefer verdim galiba :D
muhasebe denetimi ve mali analiz felçç etti gerisi iyiydi bugün
Uluslarasinin sorularini hazirlayanlarmi ne degsmis ondan 2dir patlatiolar bidakine kitapcigima guzel seyler yazicam kndilerine :)
ben 8 senedir karacana gidiyorum.Hangisine gittiğim pek önemli değil açıkcası bölümlerimiz farklı sanırım oda var
Ben bu sene bütün sınavlara muratın kitaplarından çalıştım karacana gitme sebebim işten anlayan hocalarımın orda olması onların tavsiyesiyle aldım ztn muratın kitaplarınıda :)