pazar temiz.. geçmişiz cumartesıde hatırlasak bakıcazda artık 20 gün daha kurucaz bakalım![]()
pazar temiz.. geçmişiz cumartesıde hatırlasak bakıcazda artık 20 gün daha kurucaz bakalım![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
iş sosyal ve intibaktan iktisadda girişten kaldım
iktisadı vermem lazım yoksa 4. sınıfa geçmek yalan oluyor.Tüh be keşke iktisad değil başka dersten kalsaydım
aralık ayına kadar da zaman gecmez ya askerlık bıterdı hıc olmadı agustos a yetıssek ıyı olurdu bakalım sonuclar erken acıklansa barı bıraz ıskence cektırıyolar her seferınde
ay sonunda açıklanır.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
arkadaşlar kafamda kesinleşmeyen bi soru var
2 yıllık örgün eğitim bitirince herhangi bir dgs sınavına girmeksizin ben aöf 3.sınıfdan istediğim bölüme başlayabiliyormuyum? cevabı kesin bilenlerden yardım istiyorum yarın sabah ona göre işlem yapıcam teşekkürler.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ne yapmam gerekiyor müracat falan nasıl oluyor?
teşekkürler.
kesin olarak orasını bilemiyorum işte
aöf de 2yıllık bittiğinde aöf bürosuna gidiosun, hazır dilekçe örneği war, adını soyadını yazıp imzalayıp weriosun direk gerçekleşiyor.
Arkadaşlara sorar öğrenirim prosedürü, ama her hangi bir aöf bürosuna uğrarsan hallederler sanırım direkt,zor bir olay değildir![]()
ya bu dgs ile uraşmak istemiyorum girer kazanırız gitmek zorunda kalırız bir 2 sene daha iş okul çekmek istemiyorum... cok teşekkür ederim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)