Of mahvolduk sinir stress..
Ama neyseki şükür atlattık benim genel olarak guzel gecti diyebilirim![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
o türkiye ekonomisi dersinin sorularını hazırlayanın amacını merak ettim...adam gitmiş türkşyenin mısır üretimindeki buğday üretimindeki yetkinlik yüzdesini sormuş lan bu dersle ne alakası var yaa...yazık vallaha yazık emeklerimize yazıktır yaaa....![]()
SDR GARAJ
Devlet bütçesi neydi öyle yahu 20-25 tane geçmiş yıllardan çıktı birebir![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ya arkadaş bi bizemi denk gelmez şu çıkmış sorular.......3 sınıf işletmeyim yine öle aman aman cıkmış soru gelmedi.....en baba 2 yada 3 tane aynıydı.....işimiz mucizelere kaldı yada bütlere![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
yine sınav yine hüsranallah sonumuzu hayır etsin
![]()
Ticaret hukuku senin sorularını hazırlayanın ben ta...![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
14:30 daki sınava artık uykusuzluktan bayılma kıvamında gittim...ankara tıp'da giriyordum ben hacettepe tıpa gitmişim saat 14:25 de üst aramasından sonra güvenlik giriş kağıdıma bakarken fark etti
ankara tıpı kan ter içinde buldum arabayı attım yolun ortasına girdim salona5 dak. ile yırtmışım
saat olmuş 14:45
sonuç olarak bence kolaydı...artık konu çalışmadan,soru ezberleyerek geçme dönemi bitti bence...zaten yığınla çıkmış soruyu ezberleyene kadar birer kere baştan sona okusanız konuları yetiyor(aöfnin verdiği kitaplardan değil, yardımcı kitaplardan bahsediyorum)
edit: geçmiş olsun cümleten...
geçmiş yıllarda çıkan sorulara da bakmadığım için...
Bütünlemeye doğru yelken açtım en az dersten, hayırlara wesile olur inşallah![]()
Bütünlemelerde görüşmek dileğiyle![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)