nokta atışı olayına pek inanmıyorum ama murat yayınları gibi kitap çıkartanlar 10 gün kala falan testler çıkartıyorlar onların iyi olduğunu duydum bi araştır bence , ben intibakda murat testlerine baktım 70 altı notum gelmedi şükür geçtim![]()
nokta atışı olayına pek inanmıyorum ama murat yayınları gibi kitap çıkartanlar 10 gün kala falan testler çıkartıyorlar onların iyi olduğunu duydum bi araştır bence , ben intibakda murat testlerine baktım 70 altı notum gelmedi şükür geçtim![]()
Yanlış anladın sanırım
ben nokta atışı derken kesin emin olduğum soruları arıyorum. Kendim pek bilmediğimden emin olmam lazım. Bizim yeğen takıntı yapmışta![]()
bu zamana kadar calısmadım artık calısma zamanı karacan akademinin nokta atıs cıkmıs cıkcabilecek sorular kitabını aldım test çözüyorum bakalım inş faydasını görücez![]()
konuyu hortlatalım sınava az kaldı çalışıyormuyuz![]()
RACE WERKS
yarın sabah allah izin verirse çalışacm![]()
hep yarın hep yarın günler geçiyor insanın aklına geldikçe morali bozuluyor dimi![]()
RACE WERKS
yarın bende başlaıyorum bu sefer ciddi kasıcam![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yarın bende çıkmış sorulara kasmaya başlıcam![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
anlaşılan herkes yarın kasıyor ahaha![]()
RACE WERKS
sevgili arkadaşlarım(öğrencilerim) ciddi olarak dersleri geçmek isteyen varsa özelden msj atsın burda reklam tarzı birşey yapmak etik olmaz iyi geceler
allahın cezası aöf sınavları :S ne sinir bozucu bi sistemdir bu yarabbim :S
tolga abi sınavlar hakkında PM pls![]()
abi zahmet olmazsa bi Pm'de ben alabilirmiym![]()
Valla bende alıyım bi pm bu sene bitirmek istiyorum bu okuluözellikle finansaldan 27 aldım alttan dersim onu geçmem lazım
Edit: 4.sınıf işletme benimkide![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
işe gitmeden önce bu saatte ders çalışıyoruz olacak iş değil
1.sınıf işletme, bir pm de ben alabilir miyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)