Zaten şu an eksik değil komple almamış gözüküyorsunuz resmi olarak, hepsini vermeleri gerekli yani![]()
Zaten şu an eksik değil komple almamış gözüküyorsunuz resmi olarak, hepsini vermeleri gerekli yani![]()
diyemedim ya la
bende imza falan atmadim eksik almadigim kitaplari isaretlemediler zaten orada sorun cikmaz yani Anil
bi numara olacağndan deil ama sırf almadıklarımın yanına eksi koydum türk mantıgımla dedm sizin işiniz belli olmaz.
adam diyoki abi benimde kitaplarım yok dedim hadi bizim yok alamadıkda sen kardeşim harbi saçmalamıssın niyetin okumak değilmiş insan elinden geçen kitapları almazmı kendine![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
uluslar arası işletmecelik bitti. kişisel notum kolay![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
muratın cevap anahtarlarını ıyı kontrol edın. ve cevalarıda ıyı kontrol edın derım.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Yahu karacandan kitap alan var mi baska.
2 hafta oldu halen yollamadilar,ne yapmaya calisiyorlar bunlar.Telefonlari mesgul surekli,mail atiyorum cevapta vermiyorlar.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
panpa o kıtaplar yazın cıkmıs tee. baskılarda sıkıntılar olabılırmıs falan fılan. yanı aof kıtapların son baskılarını dagıtmaya baslamamıstı sanırım oyle bı dusun.
eee biz burda totomuzu yırttık onlarda sıkıntı var dedık. bız dershanesındeyken bulamıyoruz. ankara dırekt sayfaya vermıs ılanları. boyle bısey olabılırmı. sen bı ısletmesın subelerınde ınsanlar senden not beklıyo kıtap beklıyo onlara vermıyosun ama ınternetten satıs yapıyosun. ne beklıyodunuz ?
Karacan cok sağlam satış stratejısı kastı olan bu. dershanedıker zaten senetlerı ımzaladı cıkamıyolar. ınternettende onceden vereyım ılanı daha kıtap veremıyorum ama satısımı yapayım dedı. kı yaptı. sızlerde aldınız. kıtaplar henuz dagıtıma baslamadı bıle..
ben sıtesını kıtapların satısta oldugunu gecen hafta dershaneden hocaya gosterdım adam dersı bıraktı aglıcaktı.
daha bu hafta geldı dershanelere calısma soruları!
sızede yakında gonderırler herhalde.
Allahın belalarının halkla ilişkiler bölümünü arıyorum meşgul büroları arıyorum meşgul ,Allah bin türlü belanızı versin sizin gibi sistemin. Tam 1 ay var kitaplar yok ortada arkadaş gitmiş dün . Kendi sitelerinde 5-6 ocak yazıyor bi 3-4 ocak yazıyor ,Allahın cezaları
imzasız..
amk gazetesını okuyodum aklıma geldı
3 4 ocak yazıyolarsa hakkaten dalga gecıyolar demektır 5 6 ocak yazıyo nedır lanyanlıs gormussundur o kadarda degıldır
bıtmıs donemın kıtabını mı vercekler
. 5 6 ocak vıze var. aslında cıddı anlamda bı kenetlenme olması lazım boyle bı sey olamaz. 1 ay kaldı hala kıtap vercekler!
kardesım bız zaten tomarla para doktuk senın egıtımınden yararlanalım dıye kıtabını cartını curtunu versene hayır madem hazırlamadın ıyı calısmadın sen bu sıstem degısıklıgıne neden yıyemıcegın boku fırına verıyosun.
bu kadar ınsan madur.
e pdf lerden cıktı alın.
nedemektır bu resmen paramızla rezıllık cekıyoruz. ben zorundamıyım kıtaba ayrı para fotokopıye ayrı para cıldıne ayrı para vermeye.
cok yazık olcak bu sene son sınıflara cok.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)