Ya ben sınav giriş yerimi muğla yapmıştım yine istanbul a vermiş ne yapabilirim?
ne zaman yapmıştın.vizelerden sonra 3 gün içerisinde yerini değiştirmen lazımdı.Mesaj atmışlardı son gün diye.Bir arkadaşımda sonradan yerini değiştirmişti yalan oldu.Bence şimdiden bilet bakmaya başla
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
banada mesaj geldi önlisans transkriptinizi büroya getirin diye. son 2 dersim ve verirsem bu donem mezun oluyorum. Daha onceki senelerde boyle bişeey varmıydı ki? şubeye götürmek zorundamıyım transkripti.
Bu sene kayıt olurken transkript istediler bizdende.Öncesini bilmiyorum
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
beyler sinav yerleri belli fakat sinavda gecerli kimlik belgesi sekmesi eklenmemis;
kimlik belgesi kayip olanlar persembeye kadar burolardan gecici kimlik istesinler!
Experience is what you get when you don't get what you want.
Arkadaşlar bir konuda aöf 4 yıllık öğrencilerden bilgi almam gerekiyor.hali hazırda büyük bir televizyonda yönetmenlik yapıyorum.kariyerim için askerliği bir nebze daha ertelemem gerekiyor.en garanti müsayet olduğum saatler akşam 9 sonrası yani pek vakti olan biri değilim.bu yıl 4 yıllık bir aöf tercihi yapıcam ama çok kararsızım.bazen yeri geliyor haftanın 4 günü düzenli olarak istanbulda olamıyorum.o yüzden bu tempoda beni üzmeyecek bir bölüm lazım.sayısal sözel farketmez hepsinden anlar severim ama beni en az ders çalıştıracak bölüm lazım bilmem anlatabiliyormuyum.akla ilk işletme geliyor tabi ama tecrübe ile sabit olanlardanda bilgi almak isterim ve beklemedeyimanlayacağınız tamamen mantığa dayalı bir tercih olmalı benimkisi diplomasının ne verdiğinin hiçbir önemi yok.
Vorsprung Durch Technik
valla ben tekstil mühendisliği okurken aldığım bikaç ders sayesinde kitap dahi açmadan aöf-işletmeyi bitirmiştim. biraz zorlaştırmışlar diye duydum.
aöf yerine yüksek falan yapsan en azından daha faydalı olur diye düşünüyorum
Yav beyler bu sınavlara çalışan var mı nasıl çalışılıyor Allah aşkına bilen biri söylesin bu ne böyle şampiyonlar ligi gibi![]()
6 Ders alıyorum. Birine çalışayım dedim, çalıştığım dersten 30 aldım diğerlerinden 60. Bende çalışmamaya karar verdim![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Tam sınav haftası hastalandım çalışıp giricektim ama bu halde hiç çalışasım gelmior yalan olcam heralde![]()
ben son 3 donem 9 ar tane ders verdim bu doneme 2 ders kaldı vizeler 60-65. Nasıl çalıştıgıma gelince zaten gün içinde normal işimde çalışıyorum. Sınava son 1 hafta kala yani pazartesinden itibaren ünite sonundaki özetler,sorular ve son 2 senenin çıkmış sorularını çözüp giriyorum. Daha fire vermedim![]()
***** sınav vakti geldi.Sınava arabayla gitmeyi düşünüyorum anahtar sokmak yasak mı kapıda bir problem olur mu.?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)