Tek ders sınavına 4 gün kaldı. Önceden girip basarılı olanlar var mı tavsiyeniz ? Cıkmıs sorulara mı calısalım yine ?
Tek ders sınavına 4 gün kaldı. Önceden girip basarılı olanlar var mı tavsiyeniz ? Cıkmıs sorulara mı calısalım yine ?
Ben geçen sene tek ders sınavından mezun oldum , tek yaptıgım son iki yılın tek ders sınavlarını ezberlemek oldu hatta azerbaycan icin olan tek ders sınavlarına bile baktım![]()
Yaklaşık 11 soru cıkmıstı tabi son iki yılın final sorularınada bakmakta fayda var , şimdiden hayırlı olsun umarım güzel geçer.
arkadaşlar şimdi benim de tek dersim ff ti ama şimdi yine kontrol ediyorum siteyi hiç bir yerde sınav giriş yeri yada tek ders sınavı ile ilgili bir bilgi yok bende
Sistem zorunlu olarak 1. yarıyıldan kaldığın yani FF olan dersleri verecek sana. Sonra üst sınıftan(3. yarıyıldan) 30 krediyi geçmeyecek şekilde ders verir. Sen istersen 3. yarıyıldan 45 krediye kadar tamamlayabilirsin "ders ekle-sil" işlemi yaparak.
Sınavı iptal ederler, af yapmazlar.![]()
Yeni dönem kayıtları belli oldumu
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Sitede açıklanmış. 26 Eylül'de başlıyomuş.
Sınav tarihleri bile belirlenmiş;
Güz Dönemi Ara Sınavı 26 - 27 Kasım 2016
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 14 - 15 Ocak 2017
Bahar Dönemi Ara Sınavı 15 - 16 Nisan 2017
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 27 - 28 Mayıs 2017
2016-2017 Tek Ders Sınavı 15 Temmuz 2017
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Mezun olanlara hayırlı olsun
Bende DGS ye girdim lisans için bakalım ne olacak, 4 yıllığa tamamlamak istiyorum. Sosyoloji seçeceğim büyük ihtimal. Var mı bu bölümü okuyan?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Arkadaşlar tek ders sınav sonuçları açıklandımı? Açıklandıysa nerden bakabiliyoruz?
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
açıköğretim okuyan arkadaşlara bir sorum olacak bu yıl 4 yıllık açık öğretim lisans okumak istiyorum en rahat geçebileceğim bölüm hangisidir
biliyorum çalışmadan hiçbirinden geçilmez ama elbet basit olan bölüm vardır
t-m ciyim matematik fazla iyi sayılmaz
daha önce öss, ygs veya lys ye hiç girmedim. üniversiteye başlamak istiyorum açıköğretimden, ne yapmam lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)