Yahu Corsa dedim mi ben? :D
Printable View
Mb kullanıyorum bir önceki aracım '04 Honda'ydı sürüş zevki ve konfor olarak Honda gerçekten çok başarılıdır ;)
Japon araçları düzenli kullanıldığı ve bakımları aksatılmadığı sürece her zaman verilen paranın kuruşuna kadar hakkını verir. Komşumuzda 1,000,000 Km'de Mitsubishi minibüs var hala yolda kalmasını bekliyoruz bütün site olarak :D Sıkıldık kaç senedir aynı minibüsü görmekten :D
bence MB ye ve BMW ye olan ilgi hiç bie şekilde arabadan anlamayan birisi bile o armaları gördüğünde oooo bmw oooo mb demesi sadece bizim ülkemizde veya bizim gibi olan ülkelerde diye düşünüyorum..Daha gelişmiş ülkelerde böyle olduğunu düşünmüyorum yapılan anketlerde bunu doğruluyor zaten...yanlış anlaşılmasın demek istediğim mb yi yada bmw yi kötülemiyorum..
ve işte dediğin gibi LEXUS bugün mb den bmw den daha fazlasını sunduğu ve daha ucuza olduğu halde JAPON lara düşmanlık oluyor belki de :) ve haketmesi gerken yeri verilmiyo belkide ;)
Ehue pardon,kendi aracımdan bahsetmişim gibi söylüyorsun sandım.Şimdi gördüm..Onu da corsa kadar bile değil demek istediğim için yazdım :) Bu arada opel neden almanların yüz karası anlamadım? Lotus Omegalar,Calibralar,SFi Gsilar ne oldu? :P
Edit: GM aldıktan sonra haklısın öyle oldu..
ya iyiki bi Lexus sunuz war :D leks şöle leks böle... Almanlar doğduklarında beri aynı çizgideler Mükemmelliyetçilik...;)
Ulan fransız dicem küfür ediceksiniz.. Konu alman japon olmuş :) amerikanları da geç :p
+1 :P
Lüks konusunda fikirlerimi savunmaya devam ediyorum,ne yazıkki Japonların birkaç modeli hariç pek lüks oldukları söylenemez..Ancak ne yazıkki Japonların da motor konusunda uzman oldukları göz ardı edilemez.Lexus ISF zaten bittiğim bir araç,adamlar yapmış gerçekten ama :) Tabi bir ton rakibi var,M serisi , AMG , VXR8 (opel sayılır :P )
Bir de hakikatten bilmediğim için soracağım,japon bir supersport var mı?
Japon süper spor yapmaz ama süper sporları piste yapıştıran normal sporları yapar. :)
kusursuz işçilik.
yeni impreza kırlıyor segman kırıyor fabrika sorunu olduğu dedikodusu yayılıyor ama halen açıklama yapılmadı almanlar bi civata bi tur eksik sıkılsın tüm seriyi çağırıyor geriye :)
En güzel araçlar ingiliz araçları,asalet onlarda,diyerek yeni bir konu başlatalım mı :P
hep birbirine bişileri kabul ettirme çabaları bence aşmak lzm bunları hep aynı konular
ayrıca kimsenin bi arabaya düşmanlık besleyeceğini sanmıorum araba yani sonuçta
bir topic açılıdğında o anki ruh haline ve konunun gidişine göre verilen cevaplardır bu düşmanlıkmı oluyor :)
ama bazı araçları sevilmeyen yönleri olabilir oda zevk meselesidir
Yazından sadece almanlar geri çağırmış anlamı çıkıyor
hondacıların araçlarına aşırı bağımlı olmasından, yoğun sevgi beslemesinden dolayı kaynaklanan bir durum. tabi işin birde zevkler ve renkler kısmı var.. misal kendim inşaat sektöründeyim ve ben bugüne kadar hiçbir japon arabasına binen mütahit görmedim :D:D kesimden kesime fark var
kardes sen alman mısın anlamadım..sabahtan berı yok alman sole yok alman bole..bmwya bınıyorum 520d ınıyorum ctrye bınıyorum ve ctryı daha cok sewıyorumm..yeterı kdr acık mı:D arabalarla ınsanlar arasında bazen bag kurulur,ben arabamı sewıyorum..babam arabamı her gordugunde serserı dıo bana ama olsun bole mutluyum;)
ben ne kdar almansam sende o kdar japansın ? babam banada serseri diyor ve Bmw ye 2 kere bindi mecbriyetten.
m power pırt:D:D dıyorum baskada bısey demıyorum :p
walla fanatik hondacılar beni hondadan fanatik bmw ciler de bmw den soğutuyo.. aşırıya kaçmamak lazım.. s2000 de güzel benm için m3 de sanki bmw para mı weriyo bana da markasına bağlanıcam :o ama tabi ki aynı paraya olsa e46 m3 alırım o başka :D
konuyu okumadım ama ben sırf bu honda fanatıklerı yuzunden kendı arabmadan nefret ettım...ve ınanılmaz bır on yargı olusuyor dogal olarak herkes tum hondaya bınenlerı fanatık sanıyor...uzucu...
ha bu arada kesın konusu gecmıstır...hayat 2 3 4 gazlayıp bırakmak degıldır...bosuna koymamıslar o dıreksıyonu yada teybı yada amortısorlerı....
tum dunyada testler butun krıterler goz onune alınarak yapılır,yol tutus konforu olsun sessızlık gibi, he spor arabalarda bazılarına daha cok agırlık verılır ona gore degerlendırme yapılır ama sonucta sırf performansla bı araba degerlendırılmez, ama trda bence böle:D:D
Yuhh 27 sayfa olmuş=)okumaya üşendim de zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler....
Yahu bırakın japonu almanı, sağlamlığı...
Ne haldeki tofaşlar yürüyor, gerisi fasa fiso :
http://www.timsah.com/Inanilmaz-arab...er/ndTdra9fAwX