User Tag List

Sayfa 4/18 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
324 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Japon Otomobillere karşı düşmanlık neden ?

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani bencede işin mekanik kısmı, hatalı üretim olabilir yani olabilir bu tarz şeyler ufak ihtimaller olsa bile...
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar kalite ve sağlamlık bence şudur " Bir zahmet etrafımıza dönüp bakıyoruz; 1960 modelden yukarı doğru neredeyse tüm MB ler, 1970 dahil üzerindeki neredeyse tüm BMW ler,Audiler, 1950 itibariyle VW ler hal ama hala gerekirse 30 defa bil motor yapıldıktan sonra yürümey devam ediyor. Bakın motor yapılmadan demiorum. Gerekirse motor yapılarak hemde dealarc gene aynı performansa yakını vererek yürüyor" Siz kaç tane bu yıllra ait jponu yürüyebilecek hale getirebiliorsunuz?? Ha birde diyelim yürütebildik, kaç adet aynı arabanın parasından yer?? Ancak asla bu Japonlar araç yapamıyor anlmın glmesin. Kesinlikle hatrı sayılır performans araçları yapıorlar. Ancak hızlı olmak ayrı bişidir, kalite ve sağlamlık ayrı birşey, motor teknolojisi ise tamamen neyden gen vurup yaklaşım yaptığınıza bağlıdır...

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok tiksinç hondalar..
    bi daha araba alsam yine honda alırım..
    gıcık adamım

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kalite ve sağlamlık bence şudur " Bir zahmet etrafımıza dönüp bakıyoruz; 1960 modelden yukarı doğru neredeyse tüm MB ler, 1970 dahil üzerindeki neredeyse tüm BMW ler,Audiler, 1950 itibariyle VW ler hal ama hala gerekirse 30 defa bil motor yapıldıktan sonra yürümey devam ediyor. Bakın motor yapılmadan demiorum. Gerekirse motor yapılarak hemde dealarc gene aynı performansa yakını vererek yürüyor" Siz kaç tane bu yıllra ait jponu yürüyebilecek hale getirebiliorsunuz?? Ha birde diyelim yürütebildik, kaç adet aynı arabanın parasından yer?? Ancak asla bu Japonlar araç yapamıyor anlmın glmesin. Kesinlikle hatrı sayılır performans araçları yapıorlar. Ancak hızlı olmak ayrı bişidir, kalite ve sağlamlık ayrı birşey, motor teknolojisi ise tamamen neyden gen vurup yaklaşım yaptığınıza bağlıdır...
    70 ler 50 ler felan dersen mantıksız bilgileri vermiş oluruz. Türkiye'ye uzak doğudan araç ithalatı yada hepsi bir yana dünya savaşlarından ağır yaralar almış japonya kendini toparlayıp araç üretip ithal etmesi kaç seneye mal oldu. Kaç senesinden sonra japon araçları türkiyede bollaştıki günümüzde yok diyebilmek mantıklı oluyo.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok tiksinç hondalar..
    bi daha araba alsam yine honda alırım..
    gıcık adamım
    boxster diyodun noldu pis hondacı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savaşları boş verelim kaç tane 80-90 yılları arası sağlıklı yürüyen japon markası otomobil var? Japonyada iç savaş vardıda bizmi bilmioruz. Yada şöyle diyeyim VTİ motorunu sağlıklı olarak kaç defa rektefiye edersin?? vw vosvos kadar dayanma şansı olurmu?? Dikkatini çekerim 60 yıldır yüüo araçlar hala aynı motorlarla

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hani Japon kötülemek istemiyorum ama okuyunca dayanamıyorum Subaruda kulandık kuzendede war saten...
    Bi japonun içine bindimmi bi aman yarabbi diyorsun bu kadarmı ofsaty olur tasarım
    hele vites bölgesine hastayım civiclerin ortada dik konumda salatalık gibi duruyor ama İzmirde Mert diye bi arkdaş e30 m3 aldı gri bilirsiniz e30.tc nin ana sayfasındaki araç 22 yıllık araç ama 2000 model bi honda ile her konuda aşık atar. Kusura bakmayın hondacılar Motor dışında gerisi yalan oda Honda seviyorum ama sesi bi garip içine bişey söylemeye gerek bile yok
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Japon otomobillerini severim.

Bazı Honda sahibi arkadaslar fanatiklikleriyle bazen eseginkine suyu kacırsalar da Hondayı da seviyorum.

Ülke ayrımı, marka ayrımı yapmak sacmalıktan baska birsey degil...

Hersey paraya bakar

Alıntı mechanıcer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence kedi ciğer ilişkisi..
    Cok sacma bir yorum olmus, bu forumda nsx alabilecek adamlar var
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

MuratB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yavuz typer alcak durumun vardır senin tabi ama burda demek istedigim bazı insanların japonlara karsı antipatikligi var onun nedenini merak ediyorum..

kişisele girersek ne arabalar alcak durumda olanlar var burda
    MÜLPA EMLAK | Mülkiyet Pazarlama

mulpa.sahibinden.com

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kanka
    ınadına yapıolar amk ayfonla surdaydık burdaydık
    kanka al canon makınayıda su zıynet esyalarını
    cekek şeklimiz olsun

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak edicek bişi yok. Geriye doğru bir kaç yorum oku anlarsın. Senin görüşün ne peki bu konuda ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

MuratB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak edicek bişi yok. Geriye doğru bir kaç yorum oku anlarsın. Senin görüşün ne peki bu konuda ?
    Benim görüşüm bmw'yide severim , japonuda ayırmam .. Ama alman arabam yok diye almanı kötülemem
    MÜLPA EMLAK | Mülkiyet Pazarlama

mulpa.sahibinden.com

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kanka
    ınadına yapıolar amk ayfonla surdaydık burdaydık
    kanka al canon makınayıda su zıynet esyalarını
    cekek şeklimiz olsun

MaG
    Misafir
    neden japon otolarına düşmanlık var ?

arkadaşlar bir honda kullanan veya toyota kullanan bir normal gelirli orta yaşlı bir insanı ele alalım..mesala benim çevremde bu örnekleri çogaltabilirim bir doktorumuz vardı aynı binadayız bir arabası pejo dan coralla yaptı ve halen toyotyaya biniyor cünkü çevresinde gördüğü çogu araçtan iyi oldugunu ve fiyatının iyi oldugunu ve sorunsuz oldugunu savunuyor tamam bir MBenz deki gibi konfor yok diyor ama ben bununla verdiğim parayla mutluyum diyor.. yine bir hondacı çevrenize bakın orta yaşın üzerinde çok fazla hondacı vardır..sebebi ise yine aynı şeyler sorunsuzluk fiyat uygunlugu ve tatmin etmesi.. insanlar hondanın koltuguna oturdugu zaman ayrılmak istemiyor bunu bir çok kişiden duydum..Subaru kullanan bundan sonra subarudan başka araca binmem diyor..Fakat diger ülkelerin otomobilleri için aynı şeyi söyleyen çok azdır..bu sadece Almanlarda vardır yani almanadan başkasına binmem derler ama bunu söyleyenlerde hep M-Benz kullananlardır yani Benz de işini iyi yapıyordur. ve Opel de bir alman ama bence Alman kalitesi yok özellikle yeni opellerde ALMAN olarak sınıflandırılır ama bence Mbenz deki kaliteden uzaktan yakından karşılaştırılamaz.. bunlar söylediklerim normal arabasını alıp km lerce kullananan aile arabaları içindi..

ve aynı zamanda çok iyi bir forum sitesinde çok yüksek katılımlı bir anket yapılmıştı yaklaşık 1 2 sene önce.ankette sorulan soru şu idi

"SİZCE EN SORUNSUZ ARAÇ? "

1.LEXUS
    2.ACURA
    3.TOYOTA
    4.HONDA

vardı çok iyi hatırlıyorum ve BMW 19. sırada MBenz ise 11. sırada idi bu anket amerikada yapılan bir ankettti.

Biz modifiyecilere gelince japonlar benim görüşümce daha az maliyetle daha fazla hız ve daha fazla isteklere cevap verebiliyor kıyas meselesine gelincede üst sınıflarla kıyaslandığında diğer insanlar farklı düşüncelere kapılıyor.
    mesala hondadan örnek verirsek B16a2 neden hep üst sınıf araçlarla kıyaslanır ve ya K20a2 bence düşmanlık burda başlıyor..ama şunuda eklemek istiyorum çok fazla fanatiklik yapanlarda var mutluka ve o yüzden düşmanlıklarda artıyor mesala aynı şey BMW içinde geçerli bmw içinde çok fazla fanatik olanlar bmw ye düşman ediyor insanları mesala ben 3 4 yıl öncesine kadar bmw severdim ama artık sevemiyorum e92 cabrio lar çok güzel ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boxster diyodun noldu pis hondacı?
    ben baksır dedim..don olarak giyilen..sen porşa çekmişsin kanka

Alıntı MuratB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yavuz typer alcak durumun vardır senin tabi ama burda demek istedigim bazı insanların japonlara karsı antipatikligi var onun nedenini merak ediyorum..

lexuslar da güzel aslında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MaG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden japon otolarına düşmanlık var ?

arkadaşlar bir honda kullanan veya toyota kullanan bir normal gelirli orta yaşlı bir insanı ele alalım..mesala benim çevremde bu örnekleri çogaltabilirim bir doktorumuz vardı aynı binadayız bir arabası pejo dan coralla yaptı ve halen toyotyaya biniyor cünkü çevresinde gördüğü çogu araçtan iyi oldugunu ve fiyatının iyi oldugunu ve sorunsuz oldugunu savunuyor tamam bir MBenz deki gibi konfor yok diyor ama ben bununla verdiğim parayla mutluyum diyor.. yine bir hondacı çevrenize bakın orta yaşın üzerinde çok fazla hondacı vardır..sebebi ise yine aynı şeyler sorunsuzluk fiyat uygunlugu ve tatmin etmesi.. insanlar hondanın koltuguna oturdugu zaman ayrılmak istemiyor bunu bir çok kişiden duydum..Subaru kullanan bundan sonra subarudan başka araca binmem diyor..Fakat diger ülkelerin otomobilleri için aynı şeyi söyleyen çok azdır..bu sadece Almanlarda vardır yani almanadan başkasına binmem derler ama bunu söyleyenlerde hep M-Benz kullananlardır yani Benz de işini iyi yapıyordur. ve Opel de bir alman ama bence Alman kalitesi yok özellikle yeni opellerde ALMAN olarak sınıflandırılır ama bence Mbenz deki kaliteden uzaktan yakından karşılaştırılamaz.. bunlar söylediklerim normal arabasını alıp km lerce kullananan aile arabaları içindi..

ve aynı zamanda çok iyi bir forum sitesinde çok yüksek katılımlı bir anket yapılmıştı yaklaşık 1 2 sene önce.ankette sorulan soru şu idi

"SİZCE EN SORUNSUZ ARAÇ? "

1.LEXUS
    2.ACURA
    3.TOYOTA
    4.HONDA

vardı çok iyi hatırlıyorum ve BMW 19. sırada MBenz ise 11. sırada idi bu anket amerikada yapılan bir ankettti.

Biz modifiyecilere gelince japonlar benim görüşümce daha az maliyetle daha fazla hız ve daha fazla isteklere cevap verebiliyor kıyas meselesine gelincede üst sınıflarla kıyaslandığında diğer insanlar farklı düşüncelere kapılıyor.
    mesala hondadan örnek verirsek B16a2 neden hep üst sınıf araçlarla kıyaslanır ve ya K20a2 bence düşmanlık burda başlıyor..ama şunuda eklemek istiyorum çok fazla fanatiklik yapanlarda var mutluka ve o yüzden düşmanlıklarda artıyor mesala aynı şey BMW içinde geçerli bmw içinde çok fazla fanatik olanlar bmw ye düşman ediyor insanları mesala ben 3 4 yıl öncesine kadar bmw severdim ama artık sevemiyorum e92 cabrio lar çok güzel ama
    mazda en başta o listede..
    ayrıca mitsubishi de olması gerek aralarında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şaklar bir yana sanırsam herkeste görüş yaklaşık olrak ortak. Yani ben mesela japon araçlarına kıl değilim çünkü çıkar çıkmaz gittim L200 aldım. Genel olarak bizim antipatimiz Honda kullanıcıları arasındaki bir azınlık kesmine. Her aracın hayran kitlesi vardır. Ancak bazı markalardaki bazı arkadaşlar işin boyutunu kaçırdıkları ve senin sevgini aşağıladıkları içinde kutuplaşma oluyor.

Bu arada bir örnek vermek istiorum; Ben Silverado Z71 98 model bir araç kullanıyordum. Pick up piyasasının krallarından biridir. Malesef sarhoşun biri aracım çarptı ve sadece kapıı vede arka çmurluğu yüzünden bile kasko onu perte ayırdı, yaptırmayı göze alamadı. Sonrasında gidip L200 aldım. Sonuç hakkaten güzel performans alıosunuz hemde dizel ma aradaş o iç ne öle ya şaka gibi valla. İnsan biraz özenir. Plastik klitesi fecinin ötesinde. Bir vites kolu vr burnum çarpacak gibi vede sürekli vibrasyon halinde. Onun dışında gne sölüorum 2500cc dizel bir araç için bence çok çok ii performansı var.

MaG
    Misafir
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mazda en başta o listede..
    ayrıca mitsubishi de olması gerek aralarında
    YOK dostum benim dediğim farklı bir anketti ama şimdi onuda hatırladım ve sorunsuz olarak ilklerde olanlar japonlardı

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne marka olursa olsun markaya körü körüne bağlanıp, kusurlarını hatalarını görmezlikten gelmek çok ama çok saçma. Neticede para verip alıyoruz, servisine zartına zurtuna para harcıyoruz. Bu adamlar onların markasını sevelim diye cebimize para koymuyor. Siz kullancısı olduğunuz markayı eleştirip, beğenmediğiniz yönlerini söyleyeceksiniz ki, markada "biz ne yapsak fanatikerimiz sever" diye düşünmeyecekler.
    916 V6 Turbo

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ya o kedi ciger mevzusuna yapılmıs bir yorum, kim ne alır ne eder kendisini baglar

Antipati de bence bahsettigim tipler yüzünden...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MaG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YOK dostum benim dediğim farklı bir anketti ama şimdi onuda hatırladım ve sorunsuz olarak ilklerde olanlar japonlardı
    amerika demişsin gözden kaçmış.
    benim dediğim avrupada idi.
    demek ki avrupa ve amerikada en sorunsuzlar listesinin başlarında japonlar var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)