User Tag List

Sayfa 7/18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
324 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Japon Otomobillere karşı düşmanlık neden ?

Güvenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TSI ne albenısı var anlamış degılım?. bızım japonlar o guc lerı normal atmosferık motorlardan zaten cıkartıyorlar

MaG
    Misafir
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıkçası bindiğim hiçbir japon otomobilinde Alman konforu göremedim,şahsi fikrim. Motor teknolojisinde üstün denirdi,ancak bence Alman otomobilleri de bu konuda cok ilerledi. TSi gibi motorlar ile.Ancak japonların nedense daha bir albenisi var..daha fazla mod parçası oldugu için mi bilemiyorum,tipleri vs. daha hoş geliyor sanki.
    Accord kullandınmı bilmiyorum ama benim kullandığım almanlardan sınıf farkı aynı tutuarsak bence çok başarılıki fiyatına göre çok çok daha iyi

ki Lexus da bi Japon dur ve ondaki konforu bi alman da bulabilirmiyiz bilmiyorum adam 98 yılında otomatik park özelliği ve bilmem daha neler neler yapmış..

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su dedıgın olayı onaylıyorm ben fanatık degılım belkıde almanların daha konforlu arabaları ola bılır ama yenı kasa passatada bındım acoordada fark var
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı searock/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum ne kadar guzel yazmısın ya
    Saolasın Deniz abi.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Güvenc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TSI ne albenısı var anlamış degılım?. bızım japonlar o guc lerı normal atmosferık motorlardan zaten cıkartıyorlar
    Düz mantık bakarsan bişey anlamassın

TSI = Turbo+Super Charger'in aynı anda kullanıldığı bi teknoloji akıl mantık kafa yorularak yapılan bi uygulama
    Otomobil ilk Amerikada Büyük hacimle başladı ( 5-6 litre ) Petrol krizi ile Fındık seri ( ufak V8 ler) ( 4 litre ) ile dewam etti Almanlar ise aynı güçleri 2 litrelerden çıkararak efsaneleşti Bmw-Opel-Audi sonra Japonlar işe el attı...
    Toyota AE 86 driftin başladığı ilk model diyelim kimin yüzünden çıktı e30 M3 yüzünden Audi Quattro 4 çeker olayını başlattı Opel Vectra A 4x4 2 litre 200Hp daha niceler Japonlar her zaman geriden takip ettiler
    bana Kaliteli bi Japondan bahsetsene ben sana
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuçta ikiside yıllardır kendilerini kanıtlamış markalar, ve Toyota daha geniş kesme hitap ediyor ki daha çok satılıyor

Ama motorda Hondadır bence özellikle ufak hacimlerde.Elektriklide Toyota daha önde mesela son teknoloji olayında, Hybrid Civic benim D-4D den fazla yakarken Prius 2/3 ü kadar yakıyor
    Prius olayı ayrı valla, eyvallah

LaGuNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay biraz tuhaf genelde Japon otomobili sevmeyen kişiler sportifliğin yanında lüks arayanlar. Olay karşılaştırmaya gelince en performanslısı biz en lüksü biz japonda neymiş tribine giriyorlar. Sapık fanatikler haricinde ben hiçbir japon otomobillerine ilgi duyan birisinden japon daha konforludur vs lafı duymadım. Gerçi GT-R da bu durum biraz istisna Japoncu arkadaşlar bu durumu kabullenirken antipati duyan veya başka markayı daha fazla seven kişiler performans olayını kabullenemiyorlar, verileri yapıştırınca ama yok şu var bu var? en basiti gt-r vs 997 turbo karşılaştırmalarında 911 alırım konforuna bakarım? ne konforu arkadaşlar millet s class fln zannediyor aslında çok yakın araçlar. Hala 911 her yönden iyidir diyen insanlar var. Bunu örnek vermek için söylüyorum iç mekan kalitesi porsche ile aynı performansı çok daha üstün. Hala sırf japon üretimi olduğu için dandikmiş gibi bakanlar var. Japon otomobilleri çok kolay geliştirilebilen otomobiller. Misal Bir civic ile bir porsche geçmek için tekrar bir porsche parası harcamanıza gerek yok (yol tutuş, frenaj, hızlanma) bu diğer seriler içinde öyle misal olarak bir sti, evo vs. Benim gözümde japon otomobil severler şatafatlı isimlere çok önem vermeyen, bilmemne derisi koltukla, bilmemne kardon müzik tesisatı aramayan kısacası salt performans ve zevk arayan insanlar. Isminden çok yaptığı işe bakanlar kısacası. Aradaki fiyat farkıda cabası. Öbür kesim ise biraz daha rahatlık ve etiket arayanlar

modıfıye camıası genellıkle senın dedıgın gibi hız performansa onem verdıgı ıçin (ztn yazmıssın) , dıger fırmalara ılgı duymuyor e bıde ucuz ztn, ama performansın nedenını koyulmamıs ekstra donanımlar, genel kasa yapısının etkıledıgındende bahsetmek lazım,yanı bırının motoru superken dıerı dandık denemez bu durumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    'Ferrari-Killer'
    1990 Model ve 9500 Rpm de yere tam 1000 Hp Veriyor

350 KM/H

şimdi bana Nsx de hadi bekliyorum Honda koltuk şekilden şekile giriyor elektrik ile ama 2005 model bi Honda hala manuel Denk getirebilirseniz bi oturun içine bakalım ne hissettirecek ben honda da subaruda denedim Bmw de Mercedeste
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

OnurS
    Misafir
    Alıntı searock/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kımse bmw motoru kırılmaz demedı ... sadece saglamdır denıldı bılakıs japon motoru saglam denıldı gıbıme gelıyor ... kırılmıyacak motorda daha uretılmedı ... 320 d alan arkadasın basına boyle bı olay gelmıstır olabılır belkıde yanlıs bı yazılım atmıstır arabasına sonrada boyle olmustur ... benımde arkadasımda 320 d war basar da arabanın canını okuyor hemde nasıl ama nedense en ufak problem yok ...e92 ye werdıgın paranın karsılıgınıda sonuna kadar alıyorsun bence
    Dizel bmwde cidden şans ama=)Başar biliyo benim bmwnin geçmişini şimdiki sahibide bmwpassiona üye olmuş orda konuştum gene turbo bitirmiş=)her sene bitane=)hehehe motorda kırdı ama onda kötü mozotun we yanlış kullanımında biraz payı wardı=))Ama berke diye bi arkadaşımın e90 3.20dsinde en hard yazılm wardı arabanın yağı bile geç değişiyodu aralıksız gazladı hep(hatta başarıda geçiyodu arabası:P) 90.000kmde sattı turbo bile bitmemişti.rx8de çok zewkli arabaydıda 2.eli çoook büyük dert ancak hesaplı bi 2.el alınır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düz mantık bakarsan bişey anlamassın

TSI = Turbo+Super Charger'in aynı anda kullanıldığı bi teknoloji akıl mantık kafa yorularak yapılan bi uygulama
    Otomobil ilk Amerikada Büyük hacimle başladı ( 5-6 litre ) Petrol krizi ile Fındık seri ( ufak V8 ler) ( 4 litre ) ile dewam etti Almanlar ise aynı güçleri 2 litrelerden çıkararak efsaneleşti Bmw-Opel-Audi sonra Japonlar işe el attı...
    Toyota AE 86 driftin başladığı ilk model diyelim kimin yüzünden çıktı e30 M3 yüzünden Audi Quattro 4 çeker olayını başlattı Opel Vectra A 4x4 2 litre 200Hp daha niceler Japonlar her zaman geriden takip ettiler
    bana Kaliteli bi Japondan bahsetsene ben sana
    tsı kafa yorulacak ve teknolojı dıyosan :d 90larda cıkan VTI teknolojısını soylememe gerek yok heralde

e30 M3 DEMISSIN :d e hadı ae86 lar M3 yuzunden cıktı desek ( ki alakası yok ) drıft konusunda japonlar o 3000cc lık buyuk hacımlı motorlara karsı ufacık pıstonlarıyla kafa tutumaya başladılar ( ki daha supralardan mitsulardan bahsetmedım )
    audı demişsin buna karsılık sana sagdece SUBARUYU söylesem yeterlı olucaktır sanırım

kalıte derken neyın kalıtesı motor? konfor? malzeme?
    motor dersen =japon derım.. konfor ve guvenlık dersen =almanve amerıkan derım

saygılar

OnurS
    Misafir
    Alıntı MaG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Accord kullandınmı bilmiyorum ama benim kullandığım almanlardan sınıf farkı aynı tutuarsak bence çok başarılıki fiyatına göre çok çok daha iyi

ki Lexus da bi Japon dur ve ondaki konforu bi alman da bulabilirmiyiz bilmiyorum adam 98 yılında otomatik park özelliği ve bilmem daha neler neler yapmış..
    Yahu accord mu başarılı daha neler...Ewde Accordumuzda war yemin ediyorum 1saat trafikte kalınca belim ağrıyo bmwyi mercedesi geçtim astra koltuğu bile daha rahat.Alırken accodu en dolusunu almıştık 2001model bmwde bel desteğ bölgesel olarakda ayarlanıyodu,yumuşaklığından şekline kadar deişiyodu ama hondada öyle bi opsiyon bile yok,sırtımın arkasına yastık koymuşum gibi oluyo berbat bi şekilde.konforu çokdaha az olması gereken rx8 bile ondan milyon kat başarılı

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    'Ferrari-Killer'
    1990 Model ve 9500 Rpm de yere tam 1000 Hp Veriyor

350 KM/H
    O kadranla 9500ü nası ceviriolarmıs hızla devir cakışmıyomuymuş.9500degerinden eminsen ürettikleri kadran baya saçma olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 bın devır nerde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotolara dikkatli bakalım. Fantezi her marka yapmıştır. Japonundan, Almanına, Korelisine kadar... Fantezi yapacaksak. Aşağıdaki resimlerde MKI Scirocco'ya ait.

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu accord mu başarılı daha neler...Ewde Accordumuzda war yemin ediyorum 1saat trafikte kalınca belim ağrıyo bmwyi mercedesi geçtim astra koltuğu bile daha rahat.Alırken accodu en dolusunu almıştık 2001model bmwde bel desteğ bölgesel olarakda ayarlanıyodu,yumuşaklığından şekline kadar deişiyodu ama hondada öyle bi opsiyon bile yok,sırtımın arkasına yastık koymuşum gibi oluyo berbat bi şekilde.konforu çokdaha az olması gereken rx8 bile ondan milyon kat başarılı
    ozaman gorecelı dıyelım bende accordu basarılı buldum passat karsısında
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazda 626 dı sanırım 85 model arabada bel dayama otomatık camlar klıma acılır tavan hıdrolık dıreksıyon vardı. arkadasşlar yurdısında ki arabalarla burdakı arabalar arsında donanım farkı ozamnalar coktu ,bunu goz ardı etmeyelım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Güvenc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 bın devır nerde
    Bmw de lütfen S*dik yarıştırma benimle ( takılıyorum yannış anlaşıldıysam Özürdilerim )
    Mcleran F1 de aynı enjınn Engin ( Engine )
    ....05412424032

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap içinde saklı aslında... Her marka, için aynısı söz konusu... Bu gün kaç kişi, amatör ligde oynayan Dillidüdük spora düşman, GS li FB liye, BJK li TS liye düşman... Farklı bir durum değil...

Büyük markaların düşkünleri olması, markanın fanatiklerinin olması normal bir durum... Bazen 10 yaşında çocukların Ferrari geçer hayır Lamborghini geçer diye kavga ettiklerini görmez misiniz?

Kime alınmasın, Tenzi ederim arkadaşarımı.

Birde, hayattaki eksiklerini ve ayıplarını, kusurlarını, hızlı arabası olup, bunun tatmini ile örtmeye çalışan tipler vardır. Kısacası bir baltaya sap olamamış, sadece otomobili ile ortamda adam olan tiplerdir... Bunlar kendi karakterlerinde de yoksun oldukları için otomobillerini karakter olarak kullanırlar. Otomobilin bir araç ve bir hobi olduğunu unutmamak gerekir...

Sonuç:

Bende Japon arabası almayı hayatımın hiçbir evresinde düşünmedim, Her zaman Alman ağırlıklı Avrupa yada Avrupa menşeili otomobil tercih ettim, Ailemden gelen bir kültür oldu sanırım...
    Budur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Ludacris;617143]Bmw de lütfen S*dik yarıştırma benimle
    engın degıl ( Engine )
    Tabı yarıştırmam. bırazdaha yukselmelısın :d ılk once resımnlerı eklemeden once ıncele sonra ekle .sözcuklerınle resımler arasında bı eşıtlık olsun.resımde 7 bın d?d var 9 dersen herkez guler koyduıgun resme gore YORUM yapılır .... (anladın )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)